Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Saulietim izšķirošais bullītis, "Toros" septītā uzvara astoņās spēlēs

Saulietim izšķirošais bullītis, "Toros" septītā uzvara astoņās spēlēs
Kaspars Saulietis
Foto: hctoros.ru

Pie panākuma Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē tika Latvijas uzbrucēju Kaspara Saulieša un Artūra Mickeviča pārstāvētais klubs "Toros", kas pēcspēles metienos ar 2:1 uzveica Kļinas "Titan". Vienīgo precīzo mēģinājumu pēcspēles metienu sērijā veica tieši Saulietis.

VHL turnīrā pie septītā panākuma astoņās spēlēs tika pagājušās sezonas čempions Ņeftekamskas "Toros", kas ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā šodien pārspēja Kļinas "Titan". Uzvaras bullītis Latvijas uzbrucēja Kaspara Saulieša kontā.

Iepriekšējos piecos mačos Saulietis bija izcēlies ar vārtu guvumiem, bet šodien šo sēriju savā veidā turpināja, pievienojot "Toros" komandas uzvaras metienu pēcspēles bullīšu sērijā. Tiesa, izšķirošais bullītis kā vārtu guvums Saulieša kopējā statistikā netiks iekļauts.

Saulietis, kā pēdējās spēlēs ierasts, laukumā devās pirmajā virknējumā, savukārt trešajā maiņā spēlēja Artūrs Mickevičs, kurš 11 spēlēs ir izcēlies ar trim (1+2) punktiem. Saulietis turpretī ir komandas rezultatīvākais hokejists ar 10 (7+3) punktiem.

Šodien izcīnītie divi punkti (kopā – 27) ļauj "Toros" pakāpties uz otro vietu turnīra tabulā. Pirmajā vietā ir Kazahstānas "Kazcink-Torpedo" ar 32 punktiem 13 mačos.

"Mestis" līgā (Somijas pēc spēka otrā līga) pie panākuma ticis latviešu kvarteta pārstāvētais klubs "Jokipojat", kas ar 4:3 pārspēja "SaPKo" hokejistus. Mača rezultāts tika atklāts spēles 20.minūtē, kad Jakubs Srameks guva vārtus pēc Raimonda Vilkoita un Mika Lipsberga piespēlēm - tie arī bija vienīgie latviešu hokejistu gūtie punkti spēlē, Edgaram Dīķim paliekot sausā, savukārt Elvijs Biezais spēlei nebija pieteikts.

Raimondam Vilkoitam līdz ar šodien gūto punktu kopā ir seši (3+3), M.Lipsbergam - trīs (0+3), savukārt Dīķis ir bez punktiem. Spēlei nepieteiktais Biezais līdzšinējās spēlēs ir izcēlies ar pieciem (0+5) punktiem.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Mestis

     [+] [-]

, 2013-10-16 19:08, pirms 11 gadiem
Saulieti janem uz dinamo kuzmenkova vieta butu daudz liederigaks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-16 19:41, pirms 11 gadiem
Sejejs rakstīja: Saulieti janem uz dinamo kuzmenkova vieta butu daudz liederigaks!
Kuzmenkovs vel ir jauns un daudz perspektivaks skatoties nakotne.

  +5 [+] [-]

, 2013-10-16 19:47, pirms 11 gadiem
Malacis Sim laikam aizveries sogad

  +2 [+] [-]

, 2013-10-16 20:29, pirms 11 gadiem
Raujaas uz Sochiem

  +1 [+] [-]

, 2013-10-16 21:19, pirms 11 gadiem
Labs puisis, kas sapratis, ka darbs nes augļus. Cīnies vecīt, gan djinamka nākošgad interesēsies par Tevi.