Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Štālam divas rezultatīvas piespēles

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Štālam divas rezultatīvas piespēles
Juris Štāls
Foto: hkpoprad.tipsportextraliga.sk

Latviešu uzbrucējs Juris Štāls šīvakara kārtējā Slovākijas Ekstralīgas regulārās sezonas spēlē atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm, viņa pārstāvētajai Popradas vienībai gan ar 4:7 atzīstot Trenčīnas "Dukla" pārākumu. Spēles šovakar aizvadīja arī Laura Bajarūna, Zinta Naura Zuševica, Ņikitas Koļesņikova un Ervīna Muštukova pārstāvētie klubi.

Štāls rezultatīvs, komandai zaudējums

Jau mača pirmajā periodā Trenčīnas hokejistiem izdevās noteikt savu toni, gūstot uzreiz četrus bezatbildes vārtus. Trešā perioda vidū, kad rezultāts bija jau 5:2 "Dukla" labā, divus vārtus pēc kārtas guva Ondržejs Mikula, tādējādi atzīmējoties ar hat-trick, savukārt mača izskaņā Popradas hokejistiem izdevās divus vārtus atgūt, abos rezultatīvu piespēli atdodot tieši Štālam.

27 aizvadītajās spēlēs latviešu uzbrucējs atzīmējies ar 23 (8+15) rezultativitātes punktiem, tādējādi būdams piektais rezultatīvākais komandas spēlētājs šosezon.

Bajarūnam neveiksme Čehijā

Laura Bajarūna pārstāvētā Kladno "Rytiri" vienība šovakar ar 1:3 piekāpās "MHC Mountfield" hokejistiem. "Mountfield" mača rezultātu atklāja tā pašā vidū, taču trešajā periodā divus vārtus guva un 3:0 panāca Jirži Simāneks. Vien pašā mača izskaņā Kladno hokejistu labā goda vārtus guva Petrs Tenkrāts.

Bajarūns laukumā pavadīja 11:58 minūtes, to laikā zaudējot vienā iemetienā, kā arī noslēdzot maču ar negatīvu lietderības koeficientu "-1".

Grāca svin panākumu bullīšos

Grācas "99ers" ar Zinti Nauri Zuševicu ierindā vien pēcspēles metienu sērijā šovakar ar 4:3 pārspēja "Villacher SV" vienību. Zuševics maču aizvadīja komandas trešajā uzbrucēju virknējumā un ar rezultativitāti neizcēlās.

Odense cieš zaudējumu

Latviešu aizsarga Ņikitas Koļesņikova pārstāvētā Odenses "Bulldogs" šovakar kārtējā Dānijas līgas spēlē ar 2:3 piekāpās "SonderyskE" vienībai. Koļesņikovs maču aizvadīja komandas otrajā aizsargu pārī un to noslēdza ar divām nopelnītām soda minūtēm.

Muštukovs ielaiž piecus vārtus

Dānijas hokeja līgā laukumā šovakar devās arī Ervīns Muštukovs un viņa pārstāvētā Esbjergas vienība, kas sīvā cīņā ar 4:5 atzina Rodovres "Mighty Bulls" pārākumu. Muštukovs vārtos atvairīja 43 no 48 pretinieku metieniem.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
Erste Bank Eishockey Liga - Austria
AL-Bank Liga

     [+] [-]

, 2013-12-16 00:11, pirms 11 gadiem
Štālam veiksmiga sezona

  +1 [+] [-]

, 2013-12-16 00:11, pirms 11 gadiem
citāts no iepriekšējā raksta par mūsu hokeja leģionāriem:

"26 spēlēs Štāls ir guvis astoņus vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles, kas ir piektais labākais rādītājs komandā"

kam tagad taisnība?

     [+] [-]

, 2013-12-16 00:36, pirms 11 gadiem
Autor Štāla statistika ir 27 spēles 8+15, ne 20 spēles 5+11 Juris STALS | Tipsport Extraliga | Slovenský...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-16 00:41, pirms 11 gadiem
mxs rakstīja: citāts no iepriekšējā raksta par mūsu hokeja leģionāriem:

"26 spēlēs Štāls ir guvis astoņus vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles, kas ir piektais labākais rādītājs komandā"

kam tagad taisnība?
Rubulim, Rudmanis zaudējis formu galīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja