Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lūsiņš, Ozoliņš un Kārkls ar ''Lustenau'' kļūst par Austrijas Alpu līgas kausa ieguvējiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lūsiņš, Ozoliņš un Kārkls ar ''Lustenau'' kļūst par Austrijas Alpu līgas kausa ieguvējiem
Foto: Eishockey.at

Vakar par Alpu līgas kausa izcīņas ieguvējiem Austrijā kļuva Edgara Lūsiņa trenētā un Artūra Ozoliņa, Renāra Kārkla pārstāvētā ''Lustenau'', kas divu spēļu summā ar 6:5 pārspēja ''Red Bull'' akadēmijas komandu. Pirmajā mačā ar 4:2 uzvarēja ''Lustenau'', bet atbildes cīņā ar 3:2 ''Red Bull''. Šis ir pirmais ''Lustenau'' triumfs Alpu līgā.

Par Austrijas Alpu hokeja kausa uzvarētājiem kļuvusi Edgara Lūsiņa trenētā ''Lustenau'', kuru pārstāv divi latvieši Artūrs Ozoliņš un Renārs Kārkls. Finālā klubs divu spēļu summā ar 6:5 pārspēja Zalcburgas ''Red Bull'' akadēmijas komandu.

Pirmajā spēlē ceturtdien savā laukumā ''Lustenau'' pārspēja jaunos ''Red Bull'' hokejistus ar 4:2. Titula īpašnieks noskaidrojās sestdien abu vienību otrajā mačā. Tajā līdz trešajai trešdaļai ar 2:1 vadībā atradās ''Lustenau'', tuvojoties savam pirmajam Alpu līgas kausa titulam. ''Red Bull'' jaunieši cīnījās līdz galam, prata atspēlēties un uzvarēt spēlē ar 3:2, taču divu spēļu summā triumfēja ''Lustenau''.

''Vēlos apsveikt ''Lustenau'' ar uzvaru kausa izcīņā, kas ir viņu pirmais tituls. Pamatu triumfam ielikāt pirmajā spēlē, taču arī atbildes mačā pratāt aizvadīt augsta līmeņa spēli pret spēcīgu pretinieku,'' teikts turnīra organizatoru paziņojumā par ''Lustenau'' uzvaru.

Alpu līgā spēlē arī Roberts Lipsbergs, kura ''Bregenzerwald'' kausa izcīņā apstājās pusfinālā tieši pret Edgara Lūsiņa, Artūra Ozoliņa un Renāra Kārkla ''Lustenau''. Lipsbergs ir viens no komandas rezultatīvākajiem hokejistiem.

Izmantotie resursi:
https://www.eishockey.at/de/red/new...