Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam 1+1, piespēle arī Jevpalovam

Krastenbergam 1+1, piespēle arī Jevpalovam
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs atzīmējās ar vārtiem un piespēli ECHL mačā, palīdzot savai komandai „Nailers” pārspēt „Reading” ar 5:2.

VIDEO: Krastenbergam 1+1, pieveicot "Royals"

Uzbrucējs atklāja rezultātu, realizējot vairākumu pirmā perioda vidū. Trešdaļas beigās „Reading” izdevās panākt izlīdzinājumu, bet spēles vidū „Nailers” otro reizi izvirzījās vadībā, to izdarot Kevinam Spinozi, bet viens no diviem asistentiem šajā vārtu guvumā bija tieši Krastenbergs. Noslēdzošajās 20 minūtēs „Reading” otro reizi izlīdzināja rezultātu – 2:2, tomēr „Nailers” iemeta trīs ripas pēc kārtas pretinieku vārtos – 5:2.

Krastenbergs savus 13. vārtus šosezon guva ar pirmo un vienīgo metienu šajā mačā, 17. reizi atzīmējoties ar piespēli, cīņu noslēdzot ar +1. Uzbrucējs sakrājis 30 punktus 42 spēlēs, bet viņa lietderība ir -14. Komanda ieņem piekto vietu no sešām ECHL Centrālajā divīzijā ar 22 uzvarām 50 mačos.

Septīto zaudējumu pēc kārtas Amerikas hokeja līgā (AHL) piedzīvoja Ņikitas Jevpalova „Rocket”, kas zaudēja „Comets” ar 1:4. Latvijas uzbrucējs atzīmējās ar piespēli komandas vienīgajā vārtu guvumā, ka arī izdarīja divus metienus, taču maču tāpat noslēdza ar -1. Pēc 49 spēlēm uzbrucēja kontā ir deviņi vārti un sešas piespēles.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL