Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Birziņam pirmais punkts Itālijā, piespēle arī Jakovļevam

Birziņam pirmais punkts Itālijā, piespēle arī Jakovļevam
Ričards Birziņš (iepriekšējā kluba norvēģu "Vikings" formā)
Foto: www.hockeynytt.no

Pie pirmā punkta Itālijas hokeja čempionātā šovakar tika aizsargs Ričards Birziņš, kura rezultatīvā piespēle gan neglāba "Cortina" no zaudējuma "Asiago" (1:2). Līdz pirmajam punktam Birziņam nācās gaidīt astoņas spēles (šo ieskaitot).

Krievija

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) zaudējumu piedzīvoja uzbrucējs Kirils Tambijevs un Sanktpēterburgas "Dynamo", kas ar 1:2 atzina Čerepovecas "Almaz" pārākumu. K.Tambijevs (34 spēlēs 10+37) spēlēja pirmajā maiņā un izdarīja četrus metienus pa vārtiem (visvairāk komandā).

Tikmēr Kirovo-Čepeckas "Olimpiya" ar uzbrucēju Denisu Baškatovu ierindā ar 3:5 piekāpās Ufas "Tolpar". Baškatovam (44 spēlēs 5+13) negatīvs koeficients -1 un uzvaras piecos iemetienos (no 13).

Itālija

Itālijas hokeja čempionāta mačā ar rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Ričards Birziņš, tomēr viņa pārstāvētais klubs "Cortina" ar 1:2 pagarinājumā atzina "Asiago" pārākumu. Birziņam tas bija pirmais punkts astoņās spēlēs "Cortina" rindās.

Citā spēlē piespēli izdarīja aizsargs Mārtiņš Jakovļevs, bet viņa pārstāvētais klubs "Fassa" ar 5:9 piekāpās "Fiat Professional". Jakovļeva (32 spēlēs 2+10) kontā arī četri metieni pa vārtiem.

Zviedrija

"Allsvenskan" (pēc spēka – otrā līga) kluba "IF Troja/Ljungby" rindās septīto spēli aizvadīja uzbrucējs Edgars Kļaviņš (7 spēlēs 0+1), kurš komandas zaudējumā "Sodertalje" palika ar negatīvu koeficientu -1.

Šosezon Kļaviņš ir spēlējis arī SHL klubu Stokholmas AIK (kuram pieder tiesības uz hokejistu) pieaugušo (6 spēlēs 0+0) un U20 komandās (9 spēlēs 3+3), kā arī vēl vienā "Allsvenskan" komandā "Timra IK" (8 spēlēs 0+2).

Apvienotā Karaliste

"Elite League" mačā pamatīgu zaudējumu piedzīvoja aizsargs Mārtiņš Gipters un Kārdifas "Devils", kas ar 3:7 piekāpās Koventrī "Blaze". Gipters (9 spēlēs 1+2) palika bez punktiem, bet "Devils" pārtrūka septiņu uzvaru sērija.

Baltkrievija

Baltkrievijas Ekstralīgā pie panākuma tika "Gomel", kas ar 2:1 uzveica Novopolockas "Himik-SKA". "Gomel" rezultatīvākais hokejists Edijs Brahmanis (46 spēlēs 27+22) spēlei nebija pieteikts – ar šo maču sākās uzbrucēja piecu spēļu diskvalifikācija par sitienu pretiniekam ar celi 31.janvāra spēlē pret Žlobinas "Metallurg".

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
poinstreak.com
Svenska Ishockeyförbundet
National League
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...

     [+] [-]

, 2014-02-14 08:24, pirms 10 gadiem

     [+] [-]

, 2014-02-14 08:37, pirms 10 gadiem
abcdefgh rakstīja: Tikko izlasīju Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика..., ka Jučers lauzis līgumu ar "Rīgas Dinamo":
http://www.allhockey.ru/news/177913/
Interesanti, tad jau droši ka atradis kādu klubu normālā līmenī. lai veicas čalim.

     [+] [-]

, 2014-02-14 09:11, pirms 10 gadiem
hecs rakstīja: Interesanti, tad jau droši ka atradis kādu klubu normālā līmenī. lai veicas čalim.
diez vai. Transfēru logi praktiski visā Eiropā jau ir slēgti. Priekš viņa ideāli būtu Kazahstāna šobrīd.