Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargam Hodasam trīs piespēles graujošā panākumā, Vilmanis asistē uzvaras vārtos

Agris Suveizda

Aizsargam Hodasam trīs piespēles graujošā panākumā, Vilmanis asistē uzvaras vārtos
Bogdans Hodass. Foto: Medicine Hat Tigers

Rietumu hokeja līgā (WHL) aizsargs Bogdans Hodass ar trim rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Medisinhetas "Tigers" ar 11:3 sagraut Trisitijas "Americans", bet Ontārio Hokeja līgā (OHL) uzbrucējs Sandis Vilmanis tika pie rezultatīvas piespēles Sārnijas "Sting" uzvarā pār Ovensaundas "Attack" (3:2).

• Kapteiņa asistents Bogdans Hodass izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, izpildīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību +4.

• Hodass asistēja katras trešdaļas sākumā, palīdzot panākt 1:0, 4:2 un 7:2 (vairākumā).

• 19 gadus vecais aizsargs WHL aizvada otro sezonu un septiņās spēlēs sakrājis desmit (1+9) punktus un pozitīvu lietderību +6. Tikai vienā no septiņām spēlēm viņš nav ticis pie punkta.

• "Tigers" ar septiņiem punktiem septiņās spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē.

• OHL otrajā spēlē pēc kārtas rezultatīvs bija Sandis Vilmanis, kurš iepriekšējā mačā izcēlās ar 1+3, bet šoreiz 47. minūtē asistēja uzvaras un spēles pēdējā vārtu guvumā.

• Vilmanis izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderību +1.

• Pirmajos trijos mačos palicis sausā, Vilmanim piecās spēlēs ir pieci (1+4) punkti un pozitīva lietderība +4. Komanda ar astoņiem punktiem piecās spēlēs ir divīzijas vadībā.

• Iepriekš Zviedrijā spēlējušajam Vilmanim šī ir pirmā sezona Ziemeļamerikā.

Izmantotie resursi:
https://whl.ca/gamecentre/1018674/b...
https://ontariohockeyleague.com/gam...

  -1 [+] [-]

, 2022-10-13 15:23, pirms 2 gadiem
Labs, vēl jau tikai sezonas sākums, bet vienalga patīkami, ka rezultatīvākais līgā. Interesanti, ka Feņenko arī ir savā līgā pirmais pēc punktiem. Cerams, ka abi varēs pārslēgties veiksmīgi un pieaugušo hoķi.

     [+] [-]

, 2022-10-13 18:42, pirms 2 gadiem
Rudiss rakstīja: Labs, vēl jau tikai sezonas sākums, bet vienalga patīkami, ka rezultatīvākais līgā. Interesanti, ka Feņenko arī ir savā līgā pirmais pēc punktiem. Cerams, ka abi varēs pārslēgties veiksmīgi un pieaugušo hoķi.
Labas cerības tikt pie AHL līguma un nākamsezon spēlēt ECHL