Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Zabusovs karjeru turpinās Slovākijā, turpat ar pārbaudes līgumu dodas arī Pavlovs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Zabusovs karjeru turpinās Slovākijā, turpat ar pārbaudes līgumu dodas arī Pavlovs
Patriks Zabusovs. Foto: Agris Bricis/LHF

Portāla ''Sportacentrs.com'' rīcībā esošā informācija liecina, ka ''Dinamo Rīga'' uzbrucējs Patriks Zabusovs karjeru turpinās Slovākijā, kur pievienosies ''Michalovce'' vienībai. Par viņa debijas spēli varētu kļūt piektdien gaidāmais mačs pret Karsuma pārstāvēto ''Liptovsky Mikulas''. ''Michalovce'' klubu pastiprinās arī Vitālijs Pavlovs, kurš noslēdzis viena mēneša pārbaudes laika līgumu ar iespēju to pagarināt līdz sezonas beigām.

Uzbrucējs Patriks Zabusovs šo sezonu sāka ''Optibet'' hokeja līgas komandā ''Dinamo Rīga'', desmit spēlēs izceļoties ar deviņiem vārtiem un desmit rezultatīvajām piespēlēm. Portāla ''Sportacentrs.com'' rīcībā esošā informācija liecina, ka viņš karjeru turpinās Slovākijā ''Michalovce'' vienībā.

Slovākijā jau spēlē tādi latviešu hokejisti kā Mārtiņš Karsums, Frenks Razgals, Patriks Ozols un Filips Buncis. Zabusovam šī kļūs par otro komandu ārpus Latvijas - 2021./2022. gada sezonā hokejists pārcēlās uz Čehijas augstākās līgas vienību ''Berani'', kuras rindās 32 mačos guva deviņus vārtus un atdeva septiņas piespēles.

Jauno Slovākijas augstākās līgas čempionātu ''Michalovce'' sākusi ar trim uzvarām astoņās spēlēs. Izcīnītie deviņi punkti ļauj tai šobrīd atrasties devītajā vietā 12 komandu konkurencē. Kopumā hokeja klubs dibināts 1974. gadā un 2020./2021. gada sezonā tas izcīnījis augstāko sasniegumu - ieguvis bronzas medaļas Slovākijas spēcīgākajā čempionātā.

Bez jau minētajām komandām hokejists spēlējis arī ''Zemgale''/LLU sastāvā un HK ''Rīga''.

Uz ''Michalovce'' pārcēlies arī Vitālijs Pavlovs, kurš noslēdzis vienu mēnesi ilgu pārbaudes laika līgumu ar iespēju to pagarināt līdz sezonas izskaņai. 33 gadus vecais uzbrucējs iepriekšējo sezonu pavadīja Polijā, pārstāvot ''Jastrzebie'', kur 39 spēlēs guva 11 vārtus un atdeva 24 rezultatīvas piespēles. Arī šo sezonu Pavlovs uzsāka tajā pašā Polijas klubā, laukumā izejot vienā spēlē un ar punktiem neatzīmējoties.

Karjeras laikā Pavlovs spēlējis arī Rīgas ''Dinamo'', Kazahstānā, Somijā, Austrumkrasta Hokeja līgā, Austrijā, ''Olimp'' un Liepājas ''Metalurgs''.

Par Zabusova un Pavlova debiju varētu kļūt piektdien gaidāmais mačs pret Mārtiņa Karsuma pārstāvēto ''Liptovsky Mikulas''.

Izmantotie resursi:
https://hkduklamichalovce.sk/clanok...

Slēpts komentārs: hulis-mikstais

  +5 [+] [-]

, 2022-10-12 16:09, pirms 2 gadiem
Diez vai Latvijas līgā izaugsme ir iespējama...

     [+] [-]

, 2022-10-12 16:11, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Tātad aizskrēja pēc grašiem, nevis izaugsmes. Interesanti.
Kāpēc domā, ka Slovākijā ir mazākas izaugsmes iespējas?

  -1 [+] [-]

, 2022-10-12 16:23, pirms 2 gadiem
Edža. Nedomāju, ka tur ir mazākas izaugsmes iespējas. Domāju, ka puika ir spējīgs uz ko vairāk kā Slovākiju. Bet kas maksā vairāk, tur iet. Un labāki varianti iespējams nebija

  -1 [+] [-]

, 2022-10-12 16:24, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Edža. Nedomāju, ka tur ir mazākas izaugsmes iespējas. Domāju, ka puika ir spējīgs uz ko vairāk kā Slovākiju. Bet kas maksā vairāk, tur iet. Un labāki varianti iespējams nebija
Ok, sapratu domu! Paldies!

  +2 [+] [-]

, 2022-10-12 17:12, pirms 2 gadiem
Viss pareizi, varēs būt viens no līderiem un daudz tiks spēlēt. Nākošgad varēs laicīgi Čehijā nostiprināties vai iet caur Zviedrijas otro līgu uz augšu.
Interesanti, vai nebija iespēju Zemgalē uzspēlēt un atrādīties somiem. Liekas, ka būtu labakais variants.
Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2022-10-12 17:15, pirms 2 gadiem
Veiksmi viņam, jauns un perspektīvs spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-12 18:35, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Edža. Nedomāju, ka tur ir mazākas izaugsmes iespējas. Domāju, ka puika ir spējīgs uz ko vairāk kā Slovākiju. Bet kas maksā vairāk, tur iet. Un labāki varianti iespējams nebija
Slovākija diez vai ir tā vieta, kura maksā stipri vairāk. + par Slovākiju bieži iet līdzīgi teksti, kā par rusņu - parādi, ne līdz galam izmaksātas algas. Tā kā varbūt arī aizskrēja uz labāko vietu par labāko solījumu...

     [+] [-]

, 2022-10-12 19:49, pirms 2 gadiem
Kādas algas grozās Slovākijā ,varbūt kāds zina ?

     [+] [-]

, 2022-10-12 20:10, pirms 2 gadiem
Jawa rakstīja: Kādas algas grozās Slovākijā ,varbūt kāds zina ?
google saka, ka starp 18 un 64 tūkstošiem $ sezonā, bet nezinu, cik tas ir droši. Lai eksperti labo.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-13 00:17, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: Veiksmi viņam, jauns un perspektīvs spēlētājs.
Pavlovs? Piekrītu.

     [+] [-]

, 2022-10-13 11:17, pirms 2 gadiem
Veiksmi Zabim, loti talantigs hokejists