Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim atkal 1+1, "Gomel" grauj un atgriežas trešajā vietā

Brahmanim atkal 1+1, "Gomel" grauj un atgriežas trešajā vietā
Edijs Brahmanis (ar ripu)
Foto: www.hcgomel.com

Kārtējo rezultatīvo maču Baltkrievijā aizvadījis uzbrucējs Edijs Brahmanis, kurš ar 1+1 palīdzēja "Gomel" hokejistiem sagraut Vitebskas komandu (7:1). Latvijas uzbrucējs palīdzēja Gomeļai atgūt trešo vietu turnīra tabulā, bet pats Brahmanis tagad ir minimālā attālumā no Ekstralīgas rezultatīvāko hokejistu saraksta pirmās vietas.

Baltkrievija

Baltkrievijas Ekstralīgas mačā kārtējos rezultativitātes punktus nopelnīja "Gomel" uzbrucējs Edijs Brahmanis, ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli sekmējot Gomeļas kluba uzvaru pār "Vitebsk" hokejistiem (7:1).

Spēles trešajā minūtē Brahmanis atklāja mača rezultātu, bet 12.minūtē palīdzēja komandas biedram Aleksandram Židkiham dubultot "Gomel" pārsvaru. Latvijas uzbrucējs tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Gomeļas vienība pēc šī panākuma atguva trešo vietu, jo Žlobinas "Metallurg" ar 2:4 piekāpās Novopolockas "Himik-SKA".

Brahmanis 33 spēlēs ir ticis pie 40 (22+18) punktiem un tagad ir tikai viena punkta attālumā no Ekstralīgas labākā punktu guvēja Oļega Šafarenko (12+29), kurš savus punktus ir sapelnījis 29 mačos. Ar 22 vārtu guvumiem Brahmanis ir līgas labākais vārtu guvējs.

Krievija

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) Orskas "Yuzhnij Ural" ar 3:2 uzveica Voroņežas "Buran". Orskas kluba aizsargs Rolands Gritāns (14 mačos 0+0) spēlei netika pieteikts.

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē trīs rezultatīvas piespēles atdeva Kirils Tambijevs, bet viņa pārstāvētais klubs Sanktpēterburgas "Dinamo" ar 5:4 uzveica Maskavas "Krasnaya Armiya". Latvijas uzbrucējs (20 spēlēs 7+25) asistēja pirmajos trīs "Dinamo" vārtu guvumos.

Kazahstāna

Kazahstānas hokeja čempionātā otro sauso zaudējumu divu dienu laikā piedzīvoja Temirtau "Arystan" hokejisti, kas ar 0:2 piekāpās "Gornyak". Mārtiņs Raitums "Arystan" vārtos tika galā 28 pretinieku metieniem, bet viņa komandas biedrs Atvars Tribuncovs (22 mačos 2+9) tika pie divām soda minūtēm. Kristaps Nīmanis (18 spēlēs 0+1) mačam bija pieteikts kā septītais aizsargs.

Tikmēr Renāra Demitera un Andreja Smirnova pārstāvētā līdervienība Kokšetau "Arlan" otro reizi divu dienu laikā uzveica Atirau "Beibarys", šoreiz uzvarot pēcspēles metienu sērijā ar 4:3.

Renārs Demiters (sezonā 0+3) tika pie četrām soda minūtēm, un otrais aizsargs noraidījums tika pārvērsts vārtu guvumā. Demiters un Andrejs Smirnovs (5+4) palika bez punktiem.

"Beibarys" pieteikumā tika iekļauti četri no pieciem Latvijas hokejistiem. Ārpus sastāva palika Vladimirs Mamonovs (10+5), bet pie rezultativitātes punktiem tika Mārtiņš Gipters (1+3) un Edgars Brancis (2+4). Spēles pieteikumā bija arī Armands Bērziņš (4+11) un Aldis Āboliņš (4+5).

Somija

Somijas "Mestis" (pēc spēka – otrā līga) spēlē zaudējumu piedzīvoja Latvijas kvarteta pārstāvētais klubs "Jokipojat", kas ar 3:4 pēcspēles metienos atzina "Hokki" pārākumu.

Spēlei bija pieteikti visi četri Latvijas hokejisti. Otrajā virknējumā spēlēja Miks Lipsbergs (1+5), kurš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet Elvijs Biezais (2+6), Raimonds Vilkoits (5+4) un Edgars Dīķis (0+2) spēlēja trešajā maiņā.

Apvienotā Karaliste

"Elite League" spēlē ar vārtu guvumu izcēlās Mārcis Zembergs, tomēr viņa pārstāvētais Edinburgas "Capitals" ar 1:4 atzina Šefīldas "Steelers" pārākumu. Latvijas hokejists (12 spēlēs 4+4) spēlēja pirmajā virknējumā.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана -...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
pointstreak.com
Mestis
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-11 20:33, pirms 11 gadiem
arī BAČ ir savs Krozbijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-11 20:54, pirms 11 gadiem
kraasutrepe rakstīja: Tampons Jr. normāli dod ar sīčiem kopā, vata tiešām nevar atrast ko jēdzīgāku par MHL... Laikam dikti grib tikt KHL caur citu krievu klubiem.
laikam jau nevar. Bija uz try-out austriešu INL (pēc spēka nākamā līga aiz EBEL) klubu VEU Feldkirch, taču pārbaudi neizturēja

     [+] [-]

, 2013-12-11 20:59, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: laikam jau nevar. Bija uz try-out austriešu INL (pēc spēka nākamā līga aiz EBEL) klubu VEU Feldkirch, taču pārbaudi neizturēja
LČ viņš jau neko arī neko dižu nerādīja. Laikam vēl nav izaudzis, lai spēlētu veču hokeju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-12-11 21:07, pirms 11 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: arī BAČ ir savs Krozbijs
Kas ir BAČ? Kur tāds uz doto brīdi atrodas,spečuk!?

     [+] [-]

, 2013-12-11 21:32, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Tambiks iet pareizajā virzienā
un tas būtu?

  -1 [+] [-]

, 2013-12-11 21:33, pirms 11 gadiem
KNIFSS rakstīja: Kas ir BAČ? Kur tāds uz doto brīdi atrodas,spečuk!?
nevari uzreiz uztvert domu, spečuk? mr pareizais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-11 21:55, pirms 11 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: nevari uzreiz uztvert domu, spečuk? mr pareizais
Tieši tā,pareizais!Nevis 2mēn.laikā par stulbu pļū..šanu saņemt brīdinājumus un ik pa laikam mainīt nikus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-11 23:30, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: VHL
ja Austrijas pēc spēka 2. līgā netika, tad VHL būtu īstā vieta viņam kā leģionāram? Paskaties, cik smagi mūsējiem iet tai VHLā...