Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram 1+1, Balceram septītā piespēle sezonā

Andrejs Siliņš

Bļugeram 1+1, Balceram septītā piespēle sezonā
Teodors Bļugers. Foto: Penguins/Twitter

Teodors Bļugers Amerikas hokeja līgā (AHL) naktī uz svētdienu guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, sekmējot "Penguins" panākumu. Pie pirmajiem vārtiem sezonā NCAA tika Filips Buncis, kuram arī rezultatīva piespēle Arizonas štata universitātes uzvarā.

Amerikas hokeja līgā (AHL) pie rezultatīvas piespēles tika Rūdolfs Balcers, asistējot "Senators" pirmajā vārtu guvumā otrās trešdaļas vidū, komandai spēlējot vairākumā. Tiesa, uz to brīdi rezultāts pret Toronto "Marlies" bija jau 1:3. Arī turpinājumā viesi bija ievērojami labāki, un "Senators" piedzīvoja sakāvi ar 2:8. Balceram arī negatīvs lietderības koeficients (-2). Šosezon Rūdolfs atdevis septiņas rezultatīvas piespēles un 14 mačos sakrājis 12 rezultativitātes punktus.

Ņikita Jevpalovs palika bez ierakstiem protokolā "Rocket" zaudējumā viesos Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētajai Klīvlendas "Monsters" - 2:4. Kivlenieks gan šoreiz palika rezervē. Viņa 27 gadus vecais komandas biedrs un konkurents Žans Fransuā Berubē atvairīja 27 no 29 metieniem. Spēli Klīvlendā klātienē noraudzījās vairāk nekā deviņi tūkstoši līdzjutēju.

Ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Teodors Bļugers, palīdzot "Penguins" apspēlēt "Wolf Pack" - 4:1. Bļugers piektajā mača minūtē panāca 3:0 savas komandas labā, bet otrās trešdaļas otrajā pusē asistēja ceturto vārtu guvumā. Bļugeram arī četri metieni pa vārtiem, sešas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients (+3). Pēdējās trešdaļas sākumā Bļugers iesaistījās kautiņā ar Džonu Gilmoru. Šajā sezonā Bļugers 13 spēlēs sakrājis astoņus punktus (5+3).

Pirmo spēli pēc gandrīz mēnesi ilga pārtraukuma un otro sezonā kopumā aizvadīja aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" ar 3:2 mājās uzveica Springfīldas "Thunderbirds". Bindulis atzīmējās ar divām soda minūtēm par pārkāpumu otrās trešdaļas vidū.

Austrumkrasta līgā (ECHL) "Growlers" ar 3:0 sakāva "Monarchs", bet Kristiāns Rubīns izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Roberts Locāns pa vārtiem nemeta un arī citos rādītājos neatzīmējās, un "Admirals" ar 3:5 piekāpās "Gladiators". Renārs Krastenbergs veca divus metienus, tomēr "Nailers" ar 2:3 papildlaikā atzina "Swamp Rabbits" pārākumu.

ASV junioru līgā (USHL) Medisonas "Capitols" ar 1:3 piekāpās "Steel", Roberts Bļugers izdarīja divus metienus. "Fighting Saints" ar 2:3 pēcspēles metienos atzina "Flying Aces" pārākumu. Verners Egle spēlei nebija pieteikts.

NCAA čempionātā Amerikāņu Starptautiskā koledža ar 2:5 piekāpās Ročesteras Tehnoloģiju Institūtam. Jānis Jaks tika pie negatīva koeficienta (-1). Kvinipeka ar 1:5 zaudēja Vienības koledžai, Kārlis Čukste izdarīja divus metienus, bet sakrāja koeficientu -4. Klārksona ar 3:6 zaudēja Kanisjusa koledžai, bet Haralds Egle atzīmējās ar četriem metieniem.

Divu latviešu vārtsargu duelī pirmo uzvaru kopš 29. septembra izcīnīja Aļaskas Feirbenksas universitāte, kas ar 4:3 pieveica Leiksaperioru. Uzvarētāju sastāvā Gustavs Grigals atvairīja 19 no 22 metieniem, izcīnot savu pirmo uzvaru NCAA karjerā. Mareks Mitens zaudētāju rindās atvairīja 19 no 23 metieniem.

Arizonas štata universitāte ar 5:4 uzveica Mičiganas štata universitāti, izcīnot savu sesto panākumu pēdējās septiņās spēlēs. Gvido Jansons veica vienu metienu un tika pie negatīva koeficienta (-1). Filips Buncis savukārt guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, kā arī izdarīja vienu metienu un sakrāja koeficientu +1. Buncim šie bija pirmie vārti sezonā un ceturtā piespēle šosezon.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-11 14:57, pirms 6 gadiem
Tedijam žilbinošs smaids
Sezonas beigās varēs kravāt koferus uz Omsku