Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Biezajam vārti Somijā, Merzļikins pārspēj Punnenovu

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Biezajam vārti Somijā, Merzļikins pārspēj Punnenovu
Elvijs Biezais
Foto: Jona-Peka Hirvonens/www.jatkoaika.com

Ar vārtu guvumu Somijas Mestis līgā šovakar izcēlies Elvijs Biezais, kura pārstāvētā "Jokipojat" vien pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 apspēlēja TUTO hokejistus, savukārt Šveicē jauno latviešu vārtsargu Elvja Merzļikina un Ivara Punnenova duelī ar 5:1 pārāka bija Merzļikina pārstāvētā "Lugano" komanda.

Latviešu turpina būt rezultatīvi Somijā

Maču abas komandas iesāka strauji, jau tā 31. sekundē vadībā izvirzoties TUTO hokejistiem, bet vien mirkli vēlāk pēc Mika Lipsberga piespēles jau 1:1 panākot Elvim Biezajam. Pēc otrās trešdaļas rezultāts vēstīja 3:2 "Jokipojat" labā, taču nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām TUTO rezultātu izlīdzināja. Pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki gan bija "Jokipojat" hokejisti, svinot uzvaru ar 4:3.

Elvijs Biezais un Miks Lipsbergs maču aizvadīja komandas otrajā uzbrucēju virknējumā, savukārt Raimonds Vilkoits un aizsargs Edgars Dīķis spēlēja trešajā maiņā. Kamēr Biezais atzīmējās ar vārtu guvumu, Lipsbergs un Dīķis maču noslēdza ar rezultatīvām piespēlēm.

Lugāno pārspēj "Lakers"

Šveices hokeja līgā šovakar norisinājās jauno latviešu vārtsargu duelis - kamēr "HC Lugano" vienības vārtos stājās Elvis Merzļikins, laukuma pretējā galā Rapersvīlas "Lakers" vārtus sargāja Ivars Punnenovs.

Mača rezultātu pirmā perioda otrajā pusē atklāja Lugāno hokejisti, vārtus gūstot Ērikam Vaļskim, taču vien brīdi vēlāk kapitulēja arī Merzļikins, "Lakers" panākot 1:1. Otrās trešdaļas vidū Dario Simions panāca 2:1 "Lugano" labā, savukārt trešajā periodā laukuma saimniekiem izdevās gūt vēl trīs bezatbildes vārtus, svinot uzvaru ar 5:1.

Punnenovs "Lakers" vārtos šovakar atvairīja vien 85,29 procentus pretinieku metienu, savukārt Merzļikins tika galā ar 96 procentiem pretinieku metienu.

Daugaviņam neveiksme pagarinājumā

Ženēvas un Lozannas hokejistu kārtējā tikšanās šovakar izvērtās par īstu trilleri, mača pamatlaikam tā arī noslēdzoties bez gūtiem vārtiem, lielisku sniegumu demonstrējot attiecīgi Tobiasam Štefanam un Kristobalam Iē. Pagarinājumā gan Lozannas hokejistiem bija nepieciešamas vien 45 sekundes līdz vārtus guva Olivers Zecingers, atnesot komandai uzvaru ar 1:0.

Brahmanim panākums Baltkrievijā

Edija Brahmaņa pārstāvētā Gomeļas komanda šovakar ar 3:0 kārtējā Baltkrievijas Ekstralīgas spēlē pārspējot Novopolockas "Himik-SKA" vienību. Mača rezultātu atklāja un vienlaikus uzvaras vārtus otrās trešdaļas ievadā guva Sergejs Homko.

Brahmanis, kurš ar 43 (24+19) rezultativitātes punktiem šobrīd ir otrs rezultatīvākais līgas spēlētājs, maču noslēdza ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Izmantotie resursi:
Mestis
nationalleague.ch
pointstreak.com

  +8 [+] [-]

, 2014-01-11 23:57, pirms 11 gadiem
vareja jau piemineet ka Daugavins aizvadiiija speeli futbola stadionaa

     [+] [-]

, 2014-01-12 00:13, pirms 11 gadiem
biedza22 rakstīja: vareja jau piemineet ka Daugavins aizvadiiija speeli futbola stadionaa
Pieminēt vajadzēja, bet spēle garlaicīga.
Viņiem tur laikam temperatūra plusos un vairākas reizes radās problēmas ar ledu pie bortiem, baigā vilšanās. Cerams tas ko šovakar redzēju, nebija īstais NLA līmenis, pilnīgs sviests, nevarēju sagaidīt kad tas vienreiz beigsies, vismaz beigtu trenkāt ledus remontētājus.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-12 01:24, pirms 11 gadiem
Žēl par Punnenovu, prieks par Merzļikinu... varēja 1:1 un bullīšos kāds vinnēt, katram pa 37 metieniem pa vārtiem

  +1 [+] [-]

, 2014-01-12 12:16, pirms 11 gadiem
Kurš ir labāks, Punnenovs vai Merzļikins tā īsti nevar saprast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-12 15:10, pirms 11 gadiem
gatis-7 rakstīja: Kurš ir labāks, Punnenovs vai Merzļikins tā īsti nevar saprast.
Pec statiem Merzlikins gan stipri prieksa