Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Saulietis: "Izbaudu spēlēšanu "Toros" komandā"

Jānis Pārums

Saulietis: "Izbaudu spēlēšanu "Toros" komandā"
Kaspars Saulietis
Foto: hctoros.ru

Latviešu uzbrucējs Kaspars Saulietis, kurš pirmdien ar gūtajiem vārtiem palīdzēja savai komandai "Toros" Krievijas augstākās līgas (VHL) čempionātu sākt ar uzvaru, intervijā championat.com atklājis, ka izbauda spēlēšanu "Toros" vienībā.

"Visai komandai bija pirmsspēles mandrāža. Bija daudz līdzjutēju, kluba vadība un mēs gribējām sevi parādīt no labākās puses. Neizpildījām trenera uzstādījumus, nespēlējām savu spēli. Sākums mums izdevās, bet pēc tam pazaudējām spēles pavedienu, tāpēc pēc pirmā perioda zaudējām ar 0:2," sacīja Saulietis. "Pārtraukumā ģērbtuvē aprunājāmies. Otrajā periodā izgājām laukumā ar ticību, ka varam uzvarēt spēli. Izmetām no galvas pirmo divdesmit minūšu notikumus, nomierinājāmies un sākām spēlēt savu hokeju. Uzreiz viss izdevās."

"Kā jauns cilvēks komandā jūtu to auru, ka komanda jebkurā situācijā cīnīsies līdz pēdējai sekundei un nepadosies. Mums katra maiņa var gūt vārtus un izšķirt jebkuras spēles iznākumu," uzsvēra latviešu uzbrucējs.

Uz jautājumu vai komandām jūtas uzvarētāju gars (iepriekšējās divās sezonās "Toros" izcīnīja visus iespējamos VHL titulus – aut.), Saulietis atbildēja: "Mums ir lielisks kolektīvs, ģērbtuvē ir uzvarētāju gars. Var redzēt, ka raksturs komandai ir. Laukumā vienmēr dodamies ar pārliecību. Katrs spēlētājs pārliecināts par saviem spēkiem. Vasarā pielikām ne mazums pūļu un tagad spēkiem jāpietiek ne tikai uz 60 minūtēm, bet pat vairāk."

Vakar VHL sezonas pirmajā spēlē Saulietis guva komandas pirmos vārtus, panākot 1:2 (vēlāk pēcspēles metienos komanda uzvarēja ar 4:3). Saulietis atzina: "Tā bija mana lielā vēlēšanās – gūt komandas pirmos vārtus sezonā. Esmu tādā kolektīvā, kur gribas sevi apliecināt. Komandā ir cienīgi partneri un gribu parādīt visu, uz ko esmu spējīgs. Iepriekšējā sezonā man nebija tādu sajūtu, bet šogad vienkārši izbaudu spēlēšanu "Toros" komandā. Katrā spēlē gribu sevi apliecināt un kādreiz atkal atgriezties KHL."

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-10 15:03, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Velns, iespējams nenovērtētākais latviešu hokejists uz doto brīdi.
tam nu nevar nepiekrist, varetu but pie vainas cilveciskais fantors, jo ka speletajs vins ir labaks, par dazu labu kurs regulari spele izlase vai Dinamo

  -2 [+] [-]

, 2013-09-10 15:10, pirms 11 gadiem
Daugavpils pēc tevis raud
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-10 16:49, pirms 11 gadiem
Lai veicas. Katrā spēlē pa vismaz vienam punktam un tiksi augstāk.
Good luck!

     [+] [-]

, 2013-09-11 03:35, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Velns, iespējams nenovērtētākais latviešu hokejists uz doto brīdi.
Tik traki pat? Nu ta neko ,lai izdodas sezona un nākamgad uz KHL.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-11 03:45, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Domaju,ka naudas zinja vins neka nezaude,neka spelejot KHL
Ne visiem galvenais dzīvē ir nauda...