Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

papildināts Kazahstānas "Ertis" atsakās no Raituma pakalpojumiem, Saulietim otrie vārti divās VHL spēlēs

Kazahstānas "Ertis" atsakās no Raituma pakalpojumiem, Saulietim otrie vārti divās VHL spēlēs
Mārtiņš Raitums
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kazahstānas hokeja klubs Pavlodaras "Ertis" pārtraucis sadarbību ar Latvijas hokeja vārtsargu Mārtiņu Raitumu, liecina informācija komandas oficiālajā mājas lapā. Iemesls esot bijis vārtsarga veselības problēmas.

Pavlodaras "Ertis" atteikusies no Latvijas vārtsarga Mārtiņa Raituma pakalpojumiem, balstoties uz medicīniskās komisijas spriedumu. Par iemesliem sadarbības pārtraukšanai kalpojuši galvas smadzeņu izmeklējumu rezultāti.

Iepriekšējās trīs sezonas 28 gadus vecais Raitums spēlēja Atirau "Beibarys" rindās, divreiz kļūstot par Kazahstānas čempionu, bet aizvadīto sezonu noslēdzot finālā, kur piecās spēlēs "Beibarys" piekāpās "Ertis".

Raitums paguva pārstāvēt "Ertis" komandu Kazahstānas kausa izcīņā, tomēr pie spēlēšanas nesen startējušajā Kazahstānas čempionātā vairs netika.

Tikmēr Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē pie otrā panākuma tika Kaspara Saulieša un Artūra Mickeviča pārstāvētais Neftekamskas "Toros", kas ar 4:2 pārspēja Orskas "Juzhnij Ural". Ceturtos vārtus "Toros" labā guva Kaspars Saulietis, kuram tā jau ir otrā ripa divās VHL sezonas spēlēs. Tikmēr Mickevičs atkal devās laukumā komandas starta pieciniekā un izcēlās ar divām soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб Ертiс
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +3 [+] [-]

, 2013-09-10 20:44, pirms 11 gadiem
Nezināju, ka pirmsezonas veselības pārbaudēs pārbauda arī galvas smadzenes. Diemžēl noķēra uz, laikam, Raituma vājāko punktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-09-10 20:52, pirms 11 gadiem
Rodriguez rakstīja: Kur Raitums galvu paspēja sasist ?
Raitums ir vairākkārt ļoti smagi sasitis galvu. Ka tik ne komā ar nav pagulējis vairākas nedēļas. Laikam kāds "labdaris" klubam pasūdzējās par Raituma vēsturi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-10 21:19, pirms 11 gadiem
archy0 rakstīja: Nezināju, ka pirmsezonas veselības pārbaudēs pārbauda arī galvas smadzenes. Diemžēl noķēra uz, laikam, Raituma vājāko punktu.
Mēs jau nezinam detaļas. Varbūt viņam pašam sūdīgi palika. Pēc tādiem momentiem, kādi ar viņu ir bijuši, sekas var būt jūtamas arī pēc gadiem.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-10 21:21, pirms 11 gadiem
Papuasu iekšlietu ministrs rakstīja: Ja nemaldos, tad kaut kādās kāzās pa logu izvēlās.
Nevis kaut kādās kāzās izkrita pa logu, bet Laura Dārziņa kāzās, kā dēļ vienu sezonu vispār bija "out". Šķiet, tas bija 2009. gadā. Iespējams, tas arī bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc kādreiz tīri cerīgais vārtsargs tagad mētājas pa Kazahstānu. Bet iespējams čalim jau kopš dzimšanas ar galvu ir kā ir. Pirms tam vienvasar pret viņu tika ierosināta krimināllieta par kaut kāda džeka piekaušanu Liepājas pludmales festivālā. Neatceros vairs, kā tas beidzās.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-10 21:40, pirms 11 gadiem
cik atceros, Baltic Beachā Liepājā viens vāŗtsargs braši uzprasījās vietējā Statoilā, beigās dabūja tāfelē, neveiksmīgi krita atmuguriski pret betona apmali, reuzltāts - smaga galvas trauma... vai tad nebija šitas pats frukts, vai tas bija Lūsiņš?

  +1 [+] [-]

, 2013-09-10 22:05, pirms 11 gadiem
BOTĀNIĶIS rakstīja: Nevis kaut kādās kāzās izkrita pa logu, bet Laura Dārziņa kāzās, kā dēļ vienu sezonu vispār bija "out". Šķiet, tas bija 2009. gadā. Iespējams, tas arī bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc kādreiz tīri cerīgais vārtsargs tagad mētājas pa Kazahstānu. Bet iespējams čalim jau kopš dzimšanas ar galvu ir kā ir. Pirms tam vienvasar pret viņu tika ierosināta krimināllieta par kaut kāda džeka piekaušanu Liepājas pludmales festivālā. Neatceros vairs, kā tas beidzās.
Ja godīgi, ar sasistu galvu...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-10 22:08, pirms 11 gadiem
RuncisPuncis rakstīja: cik atceros, Baltic Beachā Liepājā viens vāŗtsargs braši uzprasījās vietējā Statoilā, beigās dabūja tāfelē, neveiksmīgi krita atmuguriski pret betona apmali, reuzltāts - smaga galvas trauma... vai tad nebija šitas pats frukts, vai tas bija Lūsiņš?
tas pats,tikai manuprat ar pudeli pa galvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja