Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Marenis nākamajā sezonā spēlēs ''Allsvenskan'' jaunpienācējā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marenis nākamajā sezonā spēlēs ''Allsvenskan'' jaunpienācējā
Rihards Marenis. Foto: Orebro Hockey

Zviedrijas hokeja komanda Nībro ''Vikings'', kas šajā sezonā pēc 14 gadu pārtraukuma spēja atgriezties valsts pēc spēka otrajā līgā jeb ''Allsvenskan'', šodien paziņojusi par vienošanās panākšanu uz vienu sezonu ar Latvijas uzbrucēju Rihardu Mareni.

Jaunu komandu nākamajai hokeja sezonai atradis uzbrucējs Rihards Marenis, kurš turpinās spēlēt Zviedrijā, taču ''Allsvenskan'' jeb pēc spēka otrajā līgā. Viņš panācis vienošanos ar Nībro ''Vikings'' vienību, oficiāli paziņojusi komanda.

''Esam priecīgi, ka Rihards izlēma spēlēt pie mums. Jau ilgāku laiku esmu sekojis viņam līdz un esam līdz šim vairākkārtīgi sazinājušies. Viņš ir ļoti meistarīgs hokejists,'' pēc vienošanās panākšanas citēts kluba sporta direktors Rasmuss Āro.

''Jau iepriekš esmu runājis ar šo klubu un vienmēr pārrunas bija profesionālas. Klubs pēc ilgāka pārtraukuma atgriezies ''Allsvenskan'' un ticu, ka mērķi nebūs vienkārši nosargāt vietu šajā čempionātā. Sezona būs jautra,'' kluba mājaslapā citēts Marenis.

''Vikings'' 2022./2023. gada sezonā kļuva par Zviedrijas pēc spēka trešās līgas uzvarētāju, pirmo reizi 14 gadu laikā iekļūstot ''Allsvenskan'' līgā. Savukārt Marenis karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā ''Mogo'', ''Dinamo'', ''Kiruna'', ''Vita Hasten''. Iepriekšējo sezonu viņš sāka ''Allsvenskan'' komandā ''MoDo'', 23 mačos tiekot pie pieciem vārtiem un piecām piespēlēm. Sezonu viņš noslēdza augstākās līgas vienībā ''Orebro'', 19 regulārās sezonas mačos tiekot pie vieniem vārtiem.

Marenis bija arī starp kandidātiem uz dalību Latvijas izlases sastāvā 2023. gada pasaules čempionātā, taču viņš iedzīvojās savainojumā, kas lika treneriem pieņemt lēmumu hokejistu atskaitīt.

Izmantotie resursi:
https://nybrovikings.com/valkommen-...

  -1 [+] [-]

, 2023-05-10 21:26, pirms 11 mēnešiem
švaki...
šo sezonu sāka līgas vistiprākajā klubā, nākamo - līgas potenciāli visvājākajā...

     [+] [-]

, 2023-05-10 21:28, pirms 11 mēnešiem
toties Tumanovam esot līgums uz nākamo sezonu somu Liiga klubu: https://hokejazinas.com/musejie-arz... .

     [+] [-]

, 2023-05-10 22:41, pirms 11 mēnešiem
Abrags rakstīja: švaki...
šo sezonu sāka līgas vistiprākajā klubā, nākamo - līgas potenciāli visvājākajā...
kas švaki? par bombardieri uzskata, spēlēs visvairāk. ja pierāda no sevis gaidīto, tad atkal izsaukums uz augšu.

     [+] [-]

, 2023-05-10 22:51, pirms 11 mēnešiem
pizdjux rakstīja: kas švaki? par bombardieri uzskata, spēlēs visvairāk. ja pierāda no sevis gaidīto, tad atkal izsaukums uz augšu.
nu, nu - klubs no mazpilsētas, te būs daudz grūtāk izpausties pret favorītiem.
Otrkārt, arī algu bidžets šajā klubā būs, visticamāk, vismazākais šai līgā - nez vai Marenis būs ieguvējs arī algas ziņā

     [+] [-]

, 2023-05-10 23:25, pirms 11 mēnešiem
Abrags rakstīja: nu, nu - klubs no mazpilsētas, te būs daudz grūtāk izpausties pret favorītiem.
Otrkārt, arī algu bidžets šajā klubā būs, visticamāk, vismazākais šai līgā - nez vai Marenis būs ieguvējs arī algas ziņā
Manuprāt, Marenim šobrīd svarīgāk ir būt ieguvējam spēles ziņā.

     [+] [-]

, 2023-05-10 23:46, pirms 11 mēnešiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Manuprāt, Marenim šobrīd svarīgāk ir būt ieguvējam spēles ziņā.
un MoDo šosezon viņam spēlēt nedeva???