Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Štāls un Masaļskis ar zaudējumu sāk Slovākijas "play-off"

Štāls un Masaļskis ar zaudējumu sāk Slovākijas "play-off"
Edgars Masaļskis
Foto: www.sportportal.sk

Slovākijas, Čehijas, Krievijas un Kazahstānas hokeja līgās šodien notika izslēgšanas spēļu cīņas. Ar zaudējumiem sērijas sāka Juris Štāls, Edgars Masaļskis un Koba Jass, savukārt pieredzējušais aizsargs Atvars Tribuncovs ar divām rezultatīvām piespēlēm sekmēja Temirtau "Arystan" iekļūšanu Kazahstānas čempionāta pusfinālā.

Slovākija

Slovākijas Ekstralīgā pirmo ceturtdaļfināla spēli šodien aizvadīja Latvijas izlases hokejistu Jura Štāla un Edgara Masaļska pārstāvētais klubs "Poprad". Mačā ar "Piešt'any" Masaļskis atvairīja 25 no 27 pretinieku metieniem, bet "Poprad" piekāpās saviem pretiniekiem ar 1:2. Štāls spēlēja pirmajā maiņā un palika bez punktiem (koeficients +1). Sērijā līdz četrām uzvarām pēc pirmās spēles vadībā ir "Piešt'any".

Čehija

Čehijas Ekstralīgā šodien sākās divu duetu cīņa par atlikušajām vietām ceturtdaļfinālam. Vienā no pāriem Liberecas "Bili Tygri" ar Latvijas izlases uzbrucēju Kobu Jasu ierindā ar 0:2 piekāpās Vitkovices "Steel". Sērijas līdz trim uzvarām pirmajā mačā K.Jass laukumā pavadīja trīs ar pusi minūtes.

Krievija

Soli tuvāk Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) ceturtdaļfinālam šodien nonāca uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētais Penzas "Dizel", kas ar 2:1 pārspēja Ustjkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo". "Dizel" sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 3:2.

Pēc divām izlaistām spēlēm Kazahstānā (nenokārtotu dokumentu dēļ) "Dizel" ierindā atgriezās A.Ozoliņš, kurš laukumā pavadīja 13 ar pusi minūtes, vienreiz meta pa vārtiem un uzvarēja piecos iemetienos (no astoņiem).

Kazahstāna

Kazahstānas hokeja čempionātā šodien noskaidrots atlikušais pusfinālists. Par to kļuva Mārtiņa Raituma, Atvara Tribuncova un Kristapa Nīmaņa pārstāvētā komanda Temirtau "Arystan", kas sērijas sestajā mačā ar 4:2 izbraukumā uzveica Astanas "Nomad", kas ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas "Barys" fārmklubs.

Raitums spēlei netika pieteikts, tikmēr laukumā devās abi aizsargi Nīmanis un Tribuncovs. 37 gadus vecais Tribuncovs asistēja pirmajos divos vārtu guvumos, palīdzot "Arystan" nonākt vadībā ar 2:1. Visā sērijā Temirtau hokejisti uzvarēja ar 4:2, bet pusfinālā spēlēs arī čempionvienība Pavlodaras "Ertis", Kokšetau "Arlan" un Atirau "Beibarys" – "Arlan" un "Beibarys" sastāvā spēlē arī Latvijas hokejisti.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja