Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksnas "Saryarka" līderu cīņā atkal piedzīvo zaudējumu

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Siksnas "Saryarka" līderu cīņā atkal piedzīvo zaudējumu
Edgars Siksna. Foto: saryarka-hc.kz

Kazahstānas čempionātā Edgara Siksnas pārstāvētā Karaghandi "Saryarka" otro reizi divu dienu laikā tikās ar līgas līdervienību Ustjkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo", atkal piedzīvojot zaudējumu - 2:5.

Edgars Siksna šī rīta mačā, tāpat kā vakar, nepiedalījās. 28 gadus vecais aizsargs šosezon Kazahstānas čempionātā 16 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles, bet nesen izcīnītajā Kazahstānas kausā Siksna divās spēlēs tika pie diviem punktiem (1+1).

"Saryarka" zaudējumu "Torpedo" piedzīvoja arī vakar, piekāpjoties ar 2:4, lai arī mača sākumā Siksnas komanda bija vadībā ar 2:0. Šoreiz "Torpedo" iesāka veiksmīgāk, izvirzoties vadībā ar 2:0. "Saryarka" atguva vienus vārtus, taču otrās trešdaļas beigās pamanījās ielaist divus vārtus pēdējās astoņās sekundēs.

"Saryarka" ar izcīnītiem 79 punktiem 40 spēlēs saglabā otro vietu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.ligasy.kz/ru/