Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam elkoņa savainojums, nespēlēs vienu nedēļu

Daugaviņam elkoņa savainojums, nespēlēs vienu nedēļu
Kaspars Daugaviņš
Foto: Laurent Daspres

Latvijas hokeja valstsvienības un Ženēvas kluba "Servette" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš šonedēļ laukumā vairs nedosies, tādējādi izlaižot trīs spēles. Hokejists ir iedzīvojies elkoņa savainojumā.

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš spēlē Ženēvas klubā "Servette", vakar nepiedalījās Šveices NLA mačā, bet šodien kļuvis zināms, ka hokejists ir sasitis elkoni un šonedēļ nevienā mačā nepiedalīsies.

Līdz ar to skaidrs, ka Daugaviņš nespēlēs nākamajās trīs Ženēvas "Servette" spēlēs. Rīt "Servette" spēkosies ar "Zug", 12.decembrī cīnīsies ar Bīles komandu, bet 14.decembrī spēlēs ar Klotenes "Flyers". Savukārt 17. un 18.decembrī pārbaudes spēles ar Vācijas izlasi aizvadīs Latvijas valstsvienība.

"Servette" 12 komandu konkurencē ieņem astoto vietu ar 44 punktiem 31 spēlē. Daugaviņš ir viens no rezultatīvākajiem savā komandā ar 21 (8+13) punktu 26 spēlēs.

Izmantotie resursi:
National League
GSHC - Site officiel du Geneve-Servette Hockey...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-12-09 18:54, pirms 11 gadiem
sandis44444 rakstīja: Izlases spēles ar droši ka ies gar degunu.. bet nu Kaspars laikam ir tas spēlētājs kuru lieku reizi pārbaudīt nemaz nevajag..
vo vo ko tur pārbaudiit.. ir tak vesela cupa citus ko parbaudiit...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-10 04:20, pirms 11 gadiem
Izlasei ir jāiespēlējas ir jābūt visiem labākajiem,nav vairs daudz laika līdz olimpiādei!