Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

M.Širokovs paliks Šveicē arī nākamsezon

M.Širokovs paliks Šveicē arī nākamsezon
Maksims Širokovs
Foto: www.redice.ch

Latvijas hokeja aizsargs Maksims Širokovs turpinās karjeru Šveices pēc spēka otrās līgas klubā Martiņī "Red Ice", kuru pārstāvēja arī aizvadītajā sezonā.

31 gadu vecais aizsargs Maksims Širokovs aizvadītajā sezonā spēlēja Martiņī klubā "Red Ice" Šveices pēc spēka otrajā līgā NLB. Latvijas hokejists 45 regulārās sezonas spēlēs guva 18 (7+11) punktus, bet vienā "play-off" mačā izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. "Red Ice" iekļuva NLB ceturtdaļfinālā, kur četros mačos piekāpās "Visp".

Martiņī vienība M.Širokovu ir atalgojusi ar līgumu uz nākamo sezonu. Līgums pagarināts arī ar Dānijas izlases uzbrucēju Kirilu Starkovu, kurš sezonu sāka Esbjergas "Energy" (vienā komandā ar Ervīnu Muštukovu), bet pēc spēļu sarunāšanas skandāla Dānijā tika atlaists no Esbjergas kluba.

"Red Ice" pēdējās divās sezonās ir spēlējis arī M.Širokova brālis Aleksejs Širokovs, kurš šosezon izcēlies ar 38 (17+21) punktiem 45 spēlēs (4 "play-off" mačos 0+1). 33 gadus vecā uzbrucēja līgums beidzas pēc šīs sezonas.

Izmantotie resursi:
RedIce

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-09 18:03, pirms 11 gadiem
Malacis! Stabils LV otrās izlases kadrs!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-09 19:58, pirms 11 gadiem
interesanti, ka līgums pagaidām nav pagarināts ar Aļiku Širokovu... neticu, ka klubs viņu negrib. Drīzāk Aļikam varētu būt lielāki plāni (piemēram, uz algas čeka apmēru)