Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aldim Āboliņam piespēle un uzvara pār Kazahstānas līderiem

Aldim Āboliņam piespēle un uzvara pār Kazahstānas līderiem
Aldis Āboliņš (nr.18)
Foto: www.shaiba.kz

Šovakar Kazahstānas čempionāta mačā ar rezultatīvu piespēli izcēlās uzbrucējs Aldis Āboliņš, palīdzot Atirau "Beibarys" ar 3:1 pārspēt kopvērtējuma līderi Pavlodaras "Ertis".

Kazahstāna

Kazahstānas hokeja čempionātā aizsarga Artūra Salijas pārstāvētais Karagandas "Berkut" ar 7:0 sagrāva turnīra pastarīti Ustjkamenogorskas "Torpedo". Latvijas hokejists (18 spēlēs 1+0) palika bez punktiem.

Citā spēlē Kokšetau "Arlan" ar 6:4 pārspēja Temirtau "Arystan". Spēlei bija pieteiki divi Latvijas hokejisti, kuri gan palika bez punktiem – "Arlan" aizsargs Renārs Demiters (24 spēlēs 1+3) un "Arystan" aizsargs Atvars Tribuncovs (41 spēlē 5+19). Ārpus pieteikuma palika "Arlan" uzbrucējs Andrejs Smirnovs (34 spēlēs 6+7), "Arystan" aizsargs Kristaps Nīmanis (28 spēlēs 0+2) un vārtsargs Mārtiņš Raitums.

Uzbrucējs Aldis Āboliņš (39 spēlēs 6+10) izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet Atirau "Beibarys" ar 3:1 pārspēja līdervienību Pavlodaras "Ertis". Spēlei bija pieteikts arī uzbrucējs Edgars Brancis (24 spēlēs 4+7), bet ārpus pieteikuma palika Vladimirs Mamonovs (32 spēlēs 13+7) un Armands Bērziņš (42 spēlēs 6+18, šobrīd ir kopā ar Latvijas izlasi).

Vācija

DEL2 (pēc spēka – otrā līga) aizsargs Jānis Andersons un Hailbronas "Falken" ar 1:5 piekāpās "Starbulls". Latvijas hokejists (36 spēlēs 1+8) palika bez punktiem.

Apvienotā Karaliste

"Elite League" mačā uzbrucējs Mārcis Zembergs (40 spēlēs 12+9) palika bez punktiem, bet viņa pārstāvētais klubs Edinburgas "Capitals" ar 3:4 pēcspēles metienos atzina "Clan" pārākumu.

Slovākija

Slovākijas Ekstralīgā zaudējumu piedzīvoja "Poprad", kas bez uzbrucēja Jura Štāla un vārtsarga Edgara Masaļska ierindā (abi ir Sočos) ar 1:3 atzina "Nitra" pārākumu. Abās spēlēs bez latviešu dalības "Poprad" ir piedzīvojis zaudējumu.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
pointstreak.com
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...