Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bindulis gūst vārtus komandas uzvarā, Dzierkalam piespēle

Bindulis gūst vārtus komandas uzvarā, Dzierkalam piespēle
Kristofers Bindulis Vašingtonas "Capitals" formā
Foto: Amanda Bowen

Ar vārtu guvumu "Stingrays" uzvarētajā mačā atzīmējās aizsargs Kristofers Bindulis, savukārt Mārtiņš Dzierkals palīdzēja komandas biedram gūt vārtus.

Austrumu krasta hokeja līgā (ECHL) „Solar Bears” ar 5:3 pieveica „Cyclones”. Mārtiņš Dzierkals vienu reizi meta pa vārtiem, spēles laika atzīmējoties ar vienu piespēli, bet viņa punktu sērija ilgst jau piecas spēles, kurās uzbrucējs guvis divus vārtus un sešas piespēles. Kopā aizvadītajos 13 mačos Dzierkals sakrājis 13 (6+7) punktus.

„Stingrays” ar 4:2 pārspēja „Swamp Rabbits”. Otros vārtus uzvarētāju laba guva aizsargs Kristofers Bindulis, kurš tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Bindulis sezonu uzsāka Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā „Bears”, kas ir Vašingtonas „Capitals” farmklubs, taču tad tika aizsūtīts uz ECHL, kur šonakt aizvadījis jau piekto spēli. Pagaidām aizsargs guvis divus vārtus un atdevis vienu piespēli.

Izmantotie avoti:
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...

  +2 [+] [-]

, 2017-12-08 09:34, pirms 7 gadiem
FUNI, ar kuru numuru Dzierkals spēlēs Dinamo??? Ražīgi vāc rezultativitātes punktus briestot priekš Dinamo!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 09:42, pirms 7 gadiem
Dzierkalam arii nedeeljas moments ECHL https://twitter.com/ECHL/status/938...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 10:51, pirms 7 gadiem
Pirms pāris gadiem visi apsprieda cik liels supertalants ir Martins Dzierkals !!!
Vai supertalanta līmenis ir ECHL ???

     [+] [-]

, 2017-12-08 11:36, pirms 7 gadiem
semerjaks rakstīja: Pirms pāris gadiem visi apsprieda cik liels supertalants ir Martins Dzierkals !!!
Vai supertalanta līmenis ir ECHL ???
Punkts spēlē 20 gados ECHL arī nemaz nav tik peļami, tā tomēr nav juniorlīga.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-08 12:13, pirms 7 gadiem
semerjaks rakstīja: Pirms pāris gadiem visi apsprieda cik liels supertalants ir Martins Dzierkals !!!
Vai supertalanta līmenis ir ECHL ???
Tas jau ir tas latvieša komplekss. Man puika 1. klasē lasa no mācību grāmatas - "Latvijā ir lieli kalni, lielas upes un lielas pilsētas. Latvijā dzīvo daudz cilvēku..." u.t.t. Gribam mēs to, vai negribam, bet hokejā mūsu līmenis ir Girgensons, Daugaviņš, Karsums un KHL.

     [+] [-]

, 2017-12-08 14:58, pirms 7 gadiem
arcuna rakstīja: Tas jau ir tas latvieša komplekss. Man puika 1. klasē lasa no mācību grāmatas - "Latvijā ir lieli kalni, lielas upes un lielas pilsētas. Latvijā dzīvo daudz cilvēku..." u.t.t. Gribam mēs to, vai negribam, bet hokejā mūsu līmenis ir Girgensons, Daugaviņš, Karsums un KHL.
nevis komplekss, bet izrauts fakts (no realitātes) - Dzierkals šobrīd ir ECHL, sāksies NHL aktīvāki treidi un, iespējams, visai drīz jau būs AHL.

bet hokejā mūsu līmenis ir Girgensons, Daugaviņš, Karsums un KHL. - tas KHL Tavā tekstā ir peilikts pa tīro iršanu, tas Skanstes ielas "superklubs" tur tiek turēts mākslīgi, vien politisku iemeslu dēļ.