Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ponomarenko Norvēģijā maina komandu un pievienojas "Sparta"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ponomarenko Norvēģijā maina komandu un pievienojas "Sparta"
Maksims Ponomarenko. Foto: Fredrikstad Blad

23 gadus vecais latviešu aizsargs Maksims Ponomarenko turpinās spēlēt Norvēģijas spēcīgākajā hokeja līgā. Viņš parakstījis divu gadu līgumu ar Sarpsborgas “Sparta”.

Maksims Ponomarenko uz Norvēģiju pārcēlās reizē ar citu liepājnieku Rūdolfu Balceru, kurš vairākas reizes kļuvis par Norvēģijas čempionu un tagad pārstāv Nacionālās hokeja līgas klubu Sanhosē “Sharks”.

Iepriekšējās trīs sezonas Ponomarenko aizvadīja “Stjernen” komandā, un labākajā aizsargs 45 spēlēs sakrāja 16 punktus. Tagad viņš pārcēlies uz blakus esošo Sarpsborgu un pievienojies “Sparta” komandai. Tā 2011. gadā kļuva par čempioni, bet turpinājumā vairākas reizes apstājusies pusfinālā.

“Esmu dzirdējis daudz labu lietu par to, kā šeit tiek aizvadīti treniņi, ka šeit var attīstīties kā hokejists. “Sparta” komandā ir meistarīgi spēlētāji, kuri spēlē foršu hokeju, un es gribu būt daļa no tā visa, atstājot arī savu nospiedumu,” pauda pats Ponomarenko.

Izmantotie resursi:
Ponomarenko har skrevet under for Sparta! -...