Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņam panākums Čehijas pusfinālā, Reķim uzvara trešajā papildlaikā

Galviņam panākums Čehijas pusfinālā, Reķim uzvara trešajā papildlaikā
Guntis Galviņš. Foto: Lukáš Filipec/hcocelari.cz

Šovakar Gunta Galviņa "Očelari" tika pie pirmā panākuma pār "Škoda" Čehijas pusfinālā sērijā, bet Arvīda Reķa "Panther" trešajā papildlaikā salauza "Red Bull" pretestību un svinēja otro uzvaru Vācijas pusfinālā.

Pirmo uzvaru Čehijas pusfinālā turnīrā izcīnīja Gunta Galviņa Tršinecas „Očelari”, kas pārspēja Plzenas „Škoda” ar 3:2. Latviešu aizsargam trešais lielākais spēles laiks – 21:29 minūtes un pozitīva lietderība +1. Rezultāts sērijā ar 2:1 „Škoda” labā.

DEL pusfināla trešajā spēlē starp Augsburgas „Panther” un Minhenes „Red Bull” uzvarētāja noskaidrošanai bija vajadzīgi trīs papildlaiki, bet spēcīgāka izrādījās Arvīda Reķa „Panther”, kas tika pie panākuma ar 2:1. Aizsargam 22:30 minūtes laukumā, vēl divas – uz noraidīto soliņa, bet šo garo spēli Reķis noslēdza ar +1. Augsburgai tā bija otrā uzvara, rezultāts sērijā 2:1.

Lielbritānijas čempionātā Ričarda Birziņa „Fife Flyers” ar 0:3 piekāpās „Panther”, piedzīvoja zaudējumu divu ceturtdaļfināla spēļu summā ar 3:6 un izstājās no turpmākās cīņas. Regulārajā turnīrā aizsargs atzīmējies ar trīs vārtiem un 17 piespēlēm 58 mačos.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
EIHL

     [+] [-]

, 2019-04-08 12:33, pirms 6 gadiem
Prieks par Gunti; spēlējot Čehijā, atgūs ticību saviems spēkiem! Ceru, ka nebrauks atpakaļ uz Dinamo; tur spēlētājiem nolaižas viss, kas var nolaisties, un viņi nemet iekšā elementārās situācijās!