Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Saulietim un Mickevičam sezona beigusies

Andrejs Siliņš

Saulietim un Mickevičam sezona beigusies
Kaspars Saulietis
Foto: www.hctoros.ru

Augstākajā Hokeja līgā (VHL), kas ir pēc spēka otrā stiprākā līga Krievijā, pirmdien Kaspara Saulieša un Artūra Mickeviča pārstāvētā Ņeftekamskas "Toros" noslēdza sezonu, pusfināla sērijas ceturtajā mačā ar 0:2 atzīstot Karagandas "Saryarka" pārākumu.

Krievija

VHL čempionātā turpinās izslēgšanas spēļu pusfināla sērijas. Vienā no tām piedalījās arī Kaspars Saulietis un Artūrs Mickevičs ar savu Ņeftekamskas "Toros" komandu. Tāpat kā pirmajās trijās sērijas spēlēs, arī ceturtajā šodien nācās piedzīvot zaudējumu Karagandas "Saryarka" vienībai - 0:2. Līdz ar to sērijā Karaganda svinēja panākumu ar 4:0, iekļūstot finālā, bet "Toros" sezona nu beigusies.

Saulietim sezonas pēdējā mačā 16 minūtēs un 38 sekundēs četri meteni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients (-1), savukārt Mickevičam 19 minūtēs un četrās sekundēs trīs metieni un neitrāls koeficients.

26 gadus vecais Saulietis šajā sezonā "Toros" rindās regulārajā turnīrā 45 spēlēs 11 vārti un 15 rezultatīvas piespēles, bet 15 "play-off" mačos uzbrucējam trīs vārti un sešas piespēles. Tikmēr 23 gadus vecajam Mickevičam 41 regulārās sezonas mačā septiņi vārti un sešas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā deviņās spēlēs viena piespēle.

Kazahstāna

Uzbrucēja Andreja Smirnova un aizsarga Renāra Demitera pārstāvētā Kokšetau "Arlan" Kazahstānas čempionāta finālsērijas otrajā spēlē piedzīvoja neveiksmi pret Pavlodaras "Ertis" ar 4:5, sērijā līdz četriem panākumiem nonākot iedzinējos ar jau 0-2. Latvijas hokejisti mačam nebija pieteikti. Finālsērijas trešā spēle paredzēta 10. martā.

Sērijā par trešo vietu Mārtiņa Raituma, Atvara Tribuncova un Kristapa Nīmaņa pārstāvētā Temirtau "Arystan" ar 3:1 apspēlēja Atirau "Beibarys", ko pārstāv Armands Bērziņš, Aldis Āboliņš, Edgars Brancis un Vladimirs Mamonovs (nespēlēja). Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis 2-2, un bronzas liktenis izšķirsies sērijas piektajā spēlē, kas paredzēta 10. martā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-04-08 00:33, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Uz izlasi !
Saulieti noteikti. Ļoti laba sezona, un, ja izdosies izlasē, domāju, dabūs labu līgumu.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-08 01:31, pirms 11 gadiem
Saulietis ir gatavs pāriet uz KHL, pilnīgi noteikti! Ceru,ka izdosies Kasparam sevi apliecināt PČ un tikt pie laba līguma nākošgad! Lai izdodas, Kaspar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-08 10:36, pirms 11 gadiem
"sezona beigusies"? - nu diez vai - varetu jau vel izlases nometnee pamegjinat

  -1 [+] [-]

, 2014-04-08 11:52, pirms 11 gadiem
HenrijsLV rakstīja: Saulietis ir gatavs pāriet uz KHL, pilnīgi noteikti! Ceru,ka izdosies Kasparam sevi apliecināt PČ un tikt pie laba līguma nākošgad! Lai izdodas, Kaspar!
Saulietim ir viena hroniska problēma - noraidījumu pelnīšana.