Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Štālam pirmie vārti Popradā, Saulietis precīzs trešo spēli pēc kārtas

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Štālam pirmie vārti Popradā, Saulietis precīzs trešo spēli pēc kārtas
Juris Štāls
Foto: poprad24.sk

Ar savu pirmo vārtu guvumu šajā sezonā atzīmējies latviešu uzbrucējs Juris Štāls, kura pārstāvētā Popradas vienība šovakar sīvā cīņā ar 5:4 pārspēja Žilinas hokejistus, savukārt Krievijas Augstākajā līgā ar vārtiem jau trešo spēli pēc kārtas atzīmējies Kaspars Saulietis. Mačus šovakar aizvadīja arī Ēriks Ševčenko, Jānis Straupe, Ričards Birziņš, Koba Jass un Zintis Nauris Zuševics.

Poprada svin uzvaru

Žilinas un Popradas duelī pirmie mača rezultātu atklāja popradieši, kad mača sestajā minūtē precīzs bija Radoslavs Suhijs. Žilinas hokejistiem gan izdevās veikli atspēlēties, 11 sekundes vēlāk panākot 1:1, taču vēl pāris minūtes vēlāk jau vadībā viesus izvirzot Filipam Novākam. Perioda otrajā pusē 2:2 panāca Arnē Krotāks.

Otrās trešdaļas ievadā popradiešus ar precīzu metienu vadībā atgrieza Juris Štāls, taču vien pāris minūtes vēlāk žilinieši panāca 3:3. Pašā perioda noslēgumā ceturtos vārtus Popradas labā guva Tomāšs Sīkora. Trešā perioda nogalē Krotākam izdevās gūt jau savus otros vārtus spēlē, taču septiņas sekundes pirms mača noslēguma vienus vārtus izdevās atgūt Marcelam Šterbākam.

Štāls maču aizvadīja komandas otrajā uzbrucēju virknējumā. Šis bija latviešu uzbrucēja pirmais rezultativitātes punkts trīs Popradas sastāvā aizvadītajās spēlēs.

Saulietim trešie vārti trīs spēlēs

Kaspara Saulieša un Artūra Mickeviča pārstāvētā Ņeftekamskas "Toros" vienība šodien tikās Aleksandra Jerofejevs pārstāvēto Aļmetjevskas "Neftyanik" vienību, pārspējot pretiniekus ar 2:0. Pirmos vārtus "Toros" hokejisti guva pirmā perioda vidū, kad precīzs bija Artjoms Kisļijs, taču otrās trešdaļas ievadā 2:0 izdevās panākt Saulietim. Lielisku sniegumu "Toros" vārtos demonstrēja Vladimirs Sohackijs, kurš atvairīja visus 28 pretinieku raidītos metienus.

Līdz ar šodienas vārtu guvumu Saulietis desmit aizvadītajās spēlēs atzīmējies ar septiņiem (5+2) rezultativitātes punktiem, tādējādi ierindojoties Krievijas Augstākās līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta 19. pozīcijā.

Kamēr Saulietis laukumā devās "Toros" pirmajā maiņā, Mickevičs šodien spēlēja ņeftekamskiešu trešajā uzbrucēju virknējumā. Aleksandrs Jerofejevs maču aizvadīja "Neftyanik" otrajā aizsargu pārī.

Birziņam un Ševčenko piespēles zaudējumā

Norvēģijas hokeja līgas klubs Tonsbergs "Vikings" ar latviešiem Ēriku Ševčenko, Jāni Straupi un Ričardu Birziņu ierindā šovakar ar 2:4 atzina "Stjernen" vienības pārākumu. Birziņš un Ševčenko rezultatīvu piespēli atdeva pašā mača izskaņā, kad 17 sekundes pirms tā noslēguma skaitlisko vairākumu realizēja Dāvids Hallstrēms.

Jasam uzvara Čehijā

Kobas Jasa pārstāvētā Liberecas "Bili Tygri" šovakar ar 4:2 izcīnīja uzvaru pār Homutovas "Pirati" komandu. Pēc otrās trešdaļas mača rezultāts vēstīja neizšķirtu 2:2, taču trešā perioda vidū uzvaras vārtus Liberecas labā guva Martins Barteks, ceturtos vārtus "Bili Tygri" hokejistiem gūstot vien pašā mača izskaņā.

Jass laukumā pavadīja vien 8:09 minūtes (otrs zemākais rādītājs komandā), to laikā izdarot vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Grāca izrauj uzvaru

Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers" šovakar ar 4:3 pārspēja Vīnes "Capitals" hokejistus. Lai gan vien nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām "Capitals" hokejistiem izdevās panākt 3:3, 32 sekundes pirms mača noslēguma uzvaras vārtus "99ers" labā guva Olivjē Labells.

Zuševics jau ierasti maču aizvadīja Grācas ceturtajā uzbrucēju virknējumā.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
pointstreak.com
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
Erste Bank Eishockey Liga

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-06 22:17, pirms 11 gadiem
Kazahstānā Raitumam 2. spēle un 2. zāģis "Иртыш" одержал победу над... , 0+1 arī Demiteram Обыграв "Номад", "Арлан"... .

  +1 [+] [-]

, 2013-10-06 22:33, pirms 11 gadiem
Šeit redzam Raitumu darbībā viņa pēdējā spēlē - Иртыш - Арыстан 6 октября 2013 г. 6-3 - YouTube
Un arī līdzjutēja komentārs par Raituma spēli -
"Может быть не совсем угадали с вратарем,Райтумс сегодня совершал много ошибок,чем и воспользовался Иртыш."

  +2 [+] [-]

, 2013-10-06 22:37, pirms 11 gadiem
Šodien izskatās,ka arī Spruktu Jānis būs pie vietas un tas viss priecē izlases kontekstā.Štāls Popradā arī spēlē centra pozīcijā.Bet attiecībā uz vārtusargiem-būtu labi,ja Masaļskis sāktu kaut kur spēlēt!Vakar biju aizstaigājis uz Kurbada -Dinamo Juniors spēli Ogrē un biju patīkami pārsteigts par Jučera rādīto sniegumu,jo tiešām labi vārtus nosargāja!Un arī Bičevskis un Porejs labi izskatījās!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-06 22:59, pirms 11 gadiem
vienkāršifans rakstīja: Šodien izskatās,ka arī Spruktu Jānis būs pie vietas un tas viss priecē izlases kontekstā.Štāls Popradā arī spēlē centra pozīcijā.Bet attiecībā uz vārtusargiem-būtu labi,ja Masaļskis sāktu kaut kur spēlēt!Vakar biju aizstaigājis uz Kurbada -Dinamo Juniors spēli Ogrē un biju patīkami pārsteigts par Jučera rādīto sniegumu,jo tiešām labi vārtus nosargāja!Un arī Bičevskis un Porejs labi izskatījās!
tiek lēsts, ka Lavīna masalam piedāvāja uzspēlēt !

  +2 [+] [-]

, 2013-10-06 23:03, pirms 11 gadiem
Saulietis ir vismaz OS kandidātiem? Lai jau pamēģina pie Nolana , viņam ir liela vārtu gūšanas iemaņas.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-06 23:08, pirms 11 gadiem
Easton77 rakstīja: tiek lēsts, ka Lavīna masalam piedāvāja uzspēlēt !
Kāda Lavīna???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-06 23:12, pirms 11 gadiem
vienkāršifans rakstīja: Šodien izskatās,ka arī Spruktu Jānis būs pie vietas un tas viss priecē izlases kontekstā.Štāls Popradā arī spēlē centra pozīcijā.Bet attiecībā uz vārtusargiem-būtu labi,ja Masaļskis sāktu kaut kur spēlēt!Vakar biju aizstaigājis uz Kurbada -Dinamo Juniors spēli Ogrē un biju patīkami pārsteigts par Jučera rādīto sniegumu,jo tiešām labi vārtus nosargāja!Un arī Bičevskis un Porejs labi izskatījās!
Mums jau 2 Shveices NLA vartusargi tagad ir - ar pieredzi taa shvakaak, bet kopumaa ir no kaa izveeleeties.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-06 23:19, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Jucers ir labs, bet ir vel labaki varotchiki LAC! Ritdien bus jaunais apskats

     [+] [-]

, 2013-10-07 13:02, pirms 11 gadiem
Ko jūs visi par to Masaļskis safanojušies. Nav viņš izlasei vairs derīgs. Labāk kā pirmai jāliek Gudļevskis, bet kā otrais - Jučers.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-07 14:19, pirms 11 gadiem
veiksmi Štālam Popradā ! un uz Sočiem !

     [+] [-]

, 2013-10-09 10:16, pirms 11 gadiem
Uzbrucējiem briest veselīga konkurence uz sočiem:

Dārziņš-Sprukts-Rēdlihs
Karsums-Girgensons-Daugaviņš
Ņiživijs-Vasiļevs(ja spēles)-Cipulis
Ķēniņš-Džeriņš-Meija

Saulietis-Pavlovs-Jekimovs