Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Izlases kandidātos neiekļautais A. Ozoliņš pagarina līgumu ar "Lada"

Ints Megnis
Ints Megnis

Izlases kandidātos neiekļautais A. Ozoliņš pagarina līgumu ar "Lada"
Artūrs Ozoliņš. Foto: www.hclada.ru

Starp Latvijas hokeja izlases kandidātiem neiekļautais uzbrucējs Artūrs Ozoliņš uz vienu gadu pagarinājis līgumu ar Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandu Toljati "Lada".

Ozoliņš VHL aizvadīs jau sesto sezonu. Vispirms viņš vienu gadu pārstāvēja Penzas "Dizel", tad divas sezonas nospēlēja Angarskas "Yermak" komandā, bet turpinājumā vienu sezonu aizvadīja Krasnojarskas "Sokol" rindās, 52 regulārās sezonas mačos tiekot pie 34 (13+21) punktiem, bet deviņās izslēgšanas turnīra cīņās savācot astoņus (1+7) punktus.

Pagājušajā vasarā Ozoliņš pārgāja uz "Lada" komandu, kas bija izslēgta no Kontinentālās hokeja līgas (KHL). Šosezon viņš šīs komandas rindās 43 regulārā turnīra mačos izcēlās ar 33 (9+24) punktiem, bet izslēgšanas turnīrā četrās cīņās izpildīja divas rezultatīvas piespēles.

"Lada" regulārajā turnīrā guva piekto vietu, bet pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā sērijā ar 1-3 zaudēja Krasnojarskas "Sokol".

Ozoliņš spēlējis arī Zviedrijā un Kazahstānā, kā arī savulaik aizvadījis deviņus mačus arī Ontario junioru līgā Kanādā.

Ozoliņš nav pārstāvējis Latviju pasaules čempionātos vai olimpiskajās spēlēs, bet piedalījies valstsvienības pārbaudes mačos. Uz vietu izlasē viņš pretendēja arī pagājušajā pavasarī, bet tika atbrīvots aprīļa vidū, kamēr šogad viņš starp kandidātiem nav iekļauts. Savulaik uzbrucējs pārstāvēja Latvijas U18 un U20 izlases pasaules čempionātos.

Izmantotie resursi:
https://hclada.ru/news/lada/lada_po...

  +2 [+] [-]

, 2019-04-06 15:37, pirms 6 gadiem
Nenovērtēts, mierīgi varētu griezt RD.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-06 15:58, pirms 6 gadiem
raivis77 rakstīja: Nenovērtēts, mierīgi varētu griezt RD.
Tā gluži nav, ir gan vērtēts, gan svērts un mērīts.
Viņa stiprā puse ir uzbrukums, bet diemžēl ne tik augsta līmeņa, lai tiktu Dinamo vai izlases vadošajās maiņās. Savukārt kā kaplis priekš ceturtās maiņas vai trešās viņš īsti neder.
Tamdēļ stāsts līdzīgs kā Brahmanim, Zabim, Gricinskim...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-06 15:59, pirms 6 gadiem
Interesanti, ka šeit apgalvo, ka ir izsaukts uz nometni
Высшая хоккейная лига - Хоккеист «Лады» Артурс...

  -1 [+] [-]

, 2019-04-06 21:33, pirms 6 gadiem
Kazjolam sarakstā tāda uzvārda nav.