Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Smirnovam 14 soda minūtes, "Servette" sasniedz Šveices kausa astotdaļfinālu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Smirnovam 14 soda minūtes, "Servette" sasniedz Šveices kausa astotdaļfinālu
Deniss Smirnovs. Foto: gshc.ch

Šveices kausa izcīņā hokejā sešpadsmitdaļfināla kārtu izdevies pārvarēt uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētajai Ženēvas "Servette", kas izbraukumā ar 3:0 apspēlēja valsts pēc spēka otrās līgas vienību "La Chaux-de-Fonds".

Smirnovs pirmā perioda izskaņā par bīstamu spēka paņēmienu pretinieka galvas rajonā saņēma divu minūšu noraidījumu, kā arī desmit minūšu disciplinārsodu. Rezultātu "Servette" atklāja tikai mača 31. minūtē, kad precīzs bija francūzis Eliots Bertons. Turpinājumā Smirnovs pie rezultāta 2:0 Ženēvas kluba labā 42. minūtē vēlreiz pārkāpa noteikumus, taču arī šoreiz mājinieki "Servette" hokejistus atstāja nesodītus.

"Servette" pēdējos vārtus guva pēdējā minūtē, zviedram Henrikam Tommernesam ripu raidot tukšā "La Chaux-de-Fonds" cietoksnī. Ženēvas komandas trešajā aizsargu pārī spēlējušais Smons mača protokolā ne ar ko ievērības cienīgu neatzīmējās.

Kā zināms, tad Šveices kausa astotdaļfināla kārtu sasniedza arī vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Toma Andersona pārstāvētā Langnavas "Tigers", kā arī uzbrucēja Ronalda Ķēniņa "Lausanne".

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

     [+] [-]

, 2020-10-06 00:23, pirms 4 gadiem
Smirnovam speles laiks čempī nokrities līdz 4.33min, 4.maiņa un tagad tāds sods vēl kausā