Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Cibuļskim, Freibergam un Kuldam piespēles Čehijā, Punnenovs uzveic Merzļikinu

Andrejs Siliņš

Cibuļskim, Freibergam un Kuldam piespēles Čehijā, Punnenovs uzveic Merzļikinu
Ivars Punnenovs
Foto: Peter Eggimann

Virkne Latvijas hokejistu piektdienas vakarā aizvadīja spēles dažādās Eiropas hokeja līgās. Rezultatīvi nospēlēja vairāki mūsējie. Šveices līgā Ivara Punnenova "Tigers" ar 4:1 viesos uzveica Elvja Merzļikina "Lugano".

Krievijas augstākajā līgā (VHL) Artūra Ozoliņa pārstāvētā Toljati "Lada" ar 5:2 pārspēja "Khimik". Toljati komandai tā bija devītā uzvara desmit spēlēs un ar 18 punktiem tā ir līgas līdere.

Čehijā "Ocelari Trinec" viesos ar 2:0 pieveica tabulas vicelīderi "Litvinov". Roberts Bukarts spēlei nebija pieteikts, bet Guntis Galviņš 18 minūtēs izdarīja trīs metienus, vienu spēka paņēmienu un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+1). "Trinec" šī bija otrā uzvara septiņos mačos, komanda ieņem 11. pozīciju 14 komandu konkurencē.

Citā mačā Ralfs Freibergs un Edgars Kulda atdeva pa rezultatīvai piespēlei, taču 12. vietā esošā "Zlin" ar 3:5 piekāpās "Plzen". Freibergs spēlēja 23 ar pusi minūtes, izdarīja divus spēka paņēmienus, vienu metienu un reizi bloķēja metienu. Kulda 17 minūtēs veica divus metienus pa vārtiem un saņēma divas soda minūtes.

Tabulas vicelīdere "Mountfield" mājās ar 4:2 uzveica "Kometa Brno". Oskars Cibuļskis asistēja uzvarētāju komandas pirmo vārtu guvumā spēles piektajā minūtē. Tāpat Oskaram, kuram šis bija pirmais rezultativitātes punkts sezonā, 21 ar pusi minūtē veica divus spēka paņēmienus un izdarīja vienu metienu. Māris Bičevskis spēlei nebija pieteikts.

Slovākijas čempionātā rezultatīva piespēle aizsargam Jānim Andersonam, palīdzot "Nove Zamky" ar 2:1 mājās uzveica Artūra Salijas "Poprad". Andersonam arī pozitīvs lietderības koeficients (+1). Austrijā Zinta Naura Zuševica Grācas "99ers" ar 5:3 uzveica "Bulldogs". Grācas komandai 14 punkti septiņos mačos un otrā vieta 12 komandu konkurencē.

Savukārt Vācijā Arvīda Reķa "Panther" viesos ar 3:1 pieveica ERC. Augsburgas vienībai desmit punkti astoņos mačos un desmitā pozīcija tabulā. Riharda Bukarta pārstāvētā "Wild Wings" pēcspēles metienos zaudēja Berlīnes "Eisbaren". Bukarts tika sūtīts veikt otro bullīti, taču neizmantoja savu iespēju.

Šveicē Ivara Punnenova "Tigers" viesos ar 4:1 pārspēja Elvja Merzļikina "Lugano". Punnenovs atvairīja deviņus no desmit metieniem, bet Merzļikins tika galā ar 28 no 31 metiena. "Tigers" ar 12 punktiem septiņās spēlēs ieņem trešo vietu, Lugano vienībai deviņi punkti un septītā pozīcija. Citā mačā Ronalds Ķēniņš nespēlēja, bet viņa "Lions" viesos ar 2:1 pieveica Frīburgu. Cīrihei 12 punkti un ceturtā vieta.

Lielbritānijas līgā ar vārtiem izcēlās Georgs Golovkovs, taču viņa un Riharda Grigora pārstāvētā "Lightning" ar 1:5 zaudēja "Giants". Savukārt Ričarda Birziņa Faifas "Flyers" ar 1:2 atzina "Clan" pārākumu. Birziņš asistēja komandas vienīgo vārtu guvumā.

Francijas čempionātā "Gap" ar 2:1 pieveica "Amiens". Elvijs Biezais guva uzvaras vārtus pēdējās trešdaļas vidū. Elvijam divi metieni, divas soda minūtes un koeficients +1. Roberts Jekimovs Biezajam asistēja vārtu guvumā, izdarīja trīs metienus, saņēma divas soda minūtes un arī tika pie koeficienta +1. Sanda Zolmaņa, Artūra Ševčenko un Rolanda Vīgnera "Mulhouse" ar 0:3 piekāpās "Grenoble". Vīgners un Zolmanis izdarīja pa četriem metieniem, Ševčenko - viens.

Vēl vienā mačā "Nice" ar 2:5 atzina "Bordeaux" pārākumu. Ervīns Muštukovs zaudētāju sastāvā atvairīja 28 no 33 metieniem. Savukārt "Lyon" ar 4:2 apspēlēja "Strasbourg", un Artūrs Mickēvičs atdeva divas rezultatīvas piespēles, veica divus metienus un sakrāja koeficientu +1. Martins Lavrovs veica vienu metienu un sakrāja negatīvu koeficientu (-1).

     [+] [-]

, 2018-10-06 00:06, pirms 6 gadiem
10 metieni pa spēli???

     [+] [-]

, 2018-10-06 00:14, pirms 6 gadiem
rezultatīvi mūsējie šodien, malači! Būs liels spēka papildinājumi Pasaules Čempionātam izlasei!

  +6 [+] [-]

, 2018-10-06 00:38, pirms 6 gadiem
da bļ@ Ķēniņs vairs nespēlē LIONS komandā!

  +3 [+] [-]

, 2018-10-06 00:57, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: da bļ@ Ķēniņs vairs nespēlē LIONS komandā!
Nu tur jau rakstīts, ka Ķēniņš Lions, kas viņam ir sirdij tuva, spēlē nepiedalījās.

P.S. Ķēniņa Lozanna ar 1:5 zaudēja Davosai, mūsējais 1. maiņā spēlēja, palika bez punktiem.

     [+] [-]

, 2018-10-06 07:40, pirms 6 gadiem
Kas ar elvi notiek?laikam nau vel ieskrejies.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-06 08:07, pirms 6 gadiem
autors ar vēl nav ieskrējies... gļuku ka biezs....