Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam otrā sāpīgā neveiksme pusfinālā Čehijā, Pavlovam punktu virkne

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bukartam otrā sāpīgā neveiksme pusfinālā Čehijā, Pavlovam punktu virkne
Vitālijs Pavlovs. Foto: HC Dukla Ingema Michalovce

Čehijas hokeja Ekstralīgas pusfinālā latviešu uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Ostravas "Vitkovice Ridera" savā laukumā trešajā periodā divreiz nenosargāja minimālu pārsvaru, pagarinājumā piekāpjoties (2:3) Hradeckrāloves "Mountfield" komandai un sērijā nokļūstot iedzinējos ar 0-2.

Pieredzējušais Latvijas valstsvienības hokejists Bukarts šovakar uz ledus pavadīto 17 minūšu un 11 sekunžu laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Čehijas pēc spēka otrās līgas finālsērijā iedzinējos ar 1-2 nokļuvusi uzbrucēja Daniela Bērziņa (nebija pieteikumā) komanda Vsetīnas "Robe", viesos kapitulējot (1:4) Zlīnas "PSG Berani" priekšā.

Sērijas uzvarētāja pēcāk vēl vienā sērijā cīnīsies pret Ekstralīgas kopvērtējuma pēdējā vietā palikušo Kladno "Rytíři", kas šovakar pārbaudes spēlē apspēlēja (8:4) Pardubices "Dynamo" dublieru komandu. 36 gadus vecais aizsargs Kristaps Sotnieks šajā cīņā guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, savukārt viņa komandas biedrs Oskars Cibuļskis nopelnīja rezultatīvu piespēli.

Zviedrijas līgā (SHL) uzbrucēju Rodrigo Ābola (nospēlēto 16:38 minūšu laikā piecreiz meta pa vārtiem, bija pārāks 12 no 20 (60%) iemetieniem, veica spēka paņēmienu un iekrāja lietderības koeficientu -2) un Riharda Mareņa (laukumā atradās 2:41 minūti no spēles laika) pārstāvētā "Örebro" viesos zaudēja (0:3) "Skellefteå", sērijā esot vadībā ar 2-1.

Zviedrijas "Allsvenskan" līgā vienas uzvaras attālumā no fināla sasniegšanas tikusi Ērnšeldsvīkas MoDo, atspēlējoties un pagarinājumā tiekot galā (3:2) ar "Mora" hokejistiem. Sērijā MoDo ir vadībā ar 3-0. 30 gadus vecais MoDo vārtsargs Kristers Gudļevskis atvairīja 30 no 32 metieniem.

Slovākijas Ekstralīgas pusfināla sērijā no 0-2 izdevies atspēlēties uzbrucēju Patrika Zabusova (16 ar pusi minūšu laikā trīsreiz meta pa vārtiem un izpelnījās divu minūšu noraidījumu) un Vitālija Pavlova (18:42 minūšu laikā rezultatīvi piespēlēja, divreiz meta pa vārtiem, nopelnīja +/- koeficientu -1 un uzvarēja sešos no 16 (37,5%) iemetieniem), kā arī aizsarga Kristapa Bazeviča (nospēlēja 4:39 minūtes) vienībai Mihalovces "Dukla Ingema", kas sērijas ceturtajā cīņā uzvarēja (4:1) "Košici".

33 gadus vecais Pavlovs šosezon Slovākijā aizvadītajā 41 spēlē sakrājis 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Francijas meistarsacīkšu finālsērijā otro zaudējumu divās spēlēs cieta uzbrucēja Rolanda Vīgnera (divi metieni pa vārtiem) Ruānas "Dragons", izbraukumā vēlreiz piekāpjoties (0:2) pašreizējai valsts čempionei Grenobles "Brûleurs de Loups".

Izmantotie avoti:
https://www.hokej.cz/zapas/2907008/...
https://www.hokej.cz/zapas/2906952/...
https://www.shl.se/game-center/qcv-...
https://statnet-reports.hockeyallsv...
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://liguemagnus.com/rencontre/3...

     [+] [-]

, 2023-04-05 23:44, pirms gada
Čehos laikam mūsējie paliks pusfinālos.

     [+] [-]

, 2023-04-06 09:53, pirms gada
Easton77 rakstīja: Čehos laikam mūsējie paliks pusfinālos.
kāpēc ta domā? Triņecai (kur Čukste spēlē) patreiz 1/2 sērijā ir 1:1

     [+] [-]

, 2023-04-06 10:34, pirms gada
Gudijs izskatās, ka atradis savu komandu.