Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Ķēniņam rezultatīva piespēle "Lions" uzvarā, Štālam vārti Slovākijā

Ķēniņam rezultatīva piespēle "Lions" uzvarā, Štālam vārti Slovākijā
Ronalds Ķēniņš
Foto: www.zsclions.ch

Otro spēli pēc kārtas pēc atgriešanās ierindā pie rezultativitātes punkta ticis Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš ar rezultatīvu piespēli sekmēja Cīrihes "Lions" uzvaru pār Klotenes "Flyers" (4:3). Ar piespēli šodien izcēlās arī Aleksandrs Jerofejevs, kura pārstāvētā komanda Almetjevskas "Neftyanik" tika pie panākuma Krievijas Augstākajā hokeja līgā.

Šveice

Šveices NLA turnīra vienīgajā spēlē šodien pie panākuma tika līdervienība Cīrihes "Lions", kas ar 4:3 pārspēja Klotenes "Flyers". Mača gaitā Klotene atradās vadībā ar 2:0, tomēr Cīrihe ātri vienu ripu atguva. Trešajā periodā nedaudz vairāk kā trīs minūšu laikā "Lions" guva trīs vārtus, tādējādi nodrošinot panākumu.

Cīrihes pirmajā vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kura kontā arī pozitīvs koeficients +1 un četri metieni pa vārtiem. Ķēniņam (27 spēlēs 5+13) tā bija otrā spēle pēc atgriešanās "Lions" ierindā, un abās šajās spēlēs uzbrucējs ir ticis pie rezultativitātes punktiem.

Slovākija

Slovākijas Ekstralīgas mačā ar vārtu guvumu izcēlies Juris Štāls, tomēr viņa pārstāvētais "Poprad" ar 1:4 piekāpās "Žilina" vienībai. Štāls (31 spēlē 11+17) komandas vienīgos vārtus guva 57.minūtē, kad Popradas komanda jau bija ielaidusi četras ripas. Uzbrucēja rēķinā šovakar negatīvs koeficients -2.

Krievija

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) turnīrā čempionvienība "Toros" ar 0:2 piekāpās Angarskas "Ermak" hokejistiem. "Toros" uzbrucējs Kaspars Saulietis (30 spēlēs 9+8) savainojuma dēļ mačam netika pieteikts, bet Artūrs Mickevičs (31 spēlē 5+3) cīnījās trešajā "Toros" virknējumā.

Citā mačā aizsargs Aleksandrs Jerofejevs un Almetjevskas "Neftyanik" ar 4:2 uzveica Rjazaņas komandu. Pie rezultatīvas piespēles tika arī "Neftyanik" trešā pāra aizsargs Jerofejevs (29 spēlēs 0+4), asistējot uzvaras vārtu guvumā.

Tikmēr Artūrs Ozoliņš un Penzas "Dizel" ar 2:4 atzina Toljati "Lada" pārākumu. Latvijas uzbrucējs (16 spēlēs 4+4) spēlēja otrajā maiņā un palika bez punktiem.

Čehija

Čehijas Ekstralīgas spēlē zaudējumu piedzīvoja Kladno "Rytiri", kas ar 1:4 piekāpās "Energie" hokejistiem. "Rytiri" uzbrucējs Lauris Bajarūns (24 spēlēs 1+3) nepilnu 12 minūšu (11:49) laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Tikmēr Koba Jass un Liberecas "Bili Tygri" ar 6:0 sakāva Homutovas "Pirati". Latvijas uzbrucējs (21 spēlē 1+3) laukumā devās tikai vienā maiņā (18 sekundes).

Austrija

EBEL turnīra spēlē Zintis Nauris Zuševics un Grācas "99ers" ar 1:3 atzina ungāru "SAPA Fehervar AV19" pārākumu. Zuševics (36 spēlēs 5+2) spēlēja trešajā maiņā un pie punktiem netika.

Apvienotā Karaliste

"Elite League" turnīrā pie panākuma tika Mārcis Zembergs un Edinburgas "Capitals", kas ar 4:3 pēcspēles metienos uzveica Koventrī "Blaze". Latvijas uzbrucēja (20 spēlēs 6+5) viena rezultatīva piespēle.

Itālija

Itālijas čempionātā Mārtiņš Jakovļevs un "Fassa" ar 3:6 piekāpās "Broncos". Latvijas aizsargs (22 spēlēs 1+8) palika bez punktiem.

Vācija

DEL2 (pēc spēka – otrā līga) spēlē Jānis Andersons un Hailbronas "Falken" ar 4:3 uzveica "Eispiraten". Latvijas aizsargs (27 spēlēs 1+5) palika bez punktiem.

Ungārija

"MOL Liga" mačā pie panākuma tika Jānis Kalniņš un "Dunaujvarosi" vienība, kas ar 4:0 uzveica "Nove Zamky". Latvijas vārtsargs aizvadīja visu maču un tika galā ar visiem 30 pretinieku komandas hokejistu metieniem.

Nīderlande

Nīderlandes čempionātā turnīra pastarītis Eindhovenas "Kemphanen" ar 2:9 piekāpās līdervienībai "DESTIL Trappers". Abus Eindhovenas vārtus guva aizsargs Jānis Brakšs (22 spēlēs 5+8), vienā gadījumā viņam asistēja cits Latvijas aizsargs Raimonds Tūbelis (22 spēlēs 1+10). Abi "Kemphanen" uzbrucēji no Latvijas – Toms Zeltiņš (18 spēlēs 5+14) un Vladislavs Dobreņķijs (10 spēlēs 6+9) – mačam netika pieteikti.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Nederlandse IJshockey Bond
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
National League
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
Erste Bank Eishockey Liga - Austria
www.icehockey.hu
pointstreak.com


, 2014-01-05 19:41, pirms 10 gadiem
Kāpēc Saulietis netiek pieteikts mačam, jau kuro spēli pēdējā mēneša laikā ?
Trauma ?
, 2014-01-05 19:51, pirms 10 gadiem
YeTii rakstīja: Kāpēc Saulietis netiek pieteikts mačam, jau kuro spēli pēdējā mēneša laikā ?
Trauma ?
trauma
, 2014-01-05 21:43, pirms 10 gadiem
Būtu Kalniņam iedevuši iespēju pa izlases vārtiem pacīnīties...Jučeram pietiek
, 2014-01-06 06:35, pirms 10 gadiem
aizmirsti3 rakstīja: Būtu Kalniņam iedevuši iespēju pa izlases vārtiem pacīnīties...Jučeram pietiek
Jāni, visiem prieks, ka tev labi iet Ungārijā, bet vispirms tiec vismaz kaut cik jēdzīgā Eiropas līgā. Noteikti, ka uz otrās izlases nometnēm tādā gadījumā tevi arī sāks izsaukt.
, 2014-01-06 17:40, pirms 10 gadiem
aizmirsti3 rakstīja: Būtu Kalniņam iedevuši iespēju pa izlases vārtiem pacīnīties...Jučeram pietiek
Gudļevskis,Masaļskis un trešo numuru lai sadala Merzlikins ar Punenovu..
Emīls Ģēģeris. Foto: Bruno Gouvazé/Lisa Gouvazé
5

Vairāk nekā punktu mačā Francijā iekrājušais Ģēģeris pārceļas uz Slovākiju

Slovākijas hokeja Ekstralīgas klubs ''Nove Zamky'' paziņojis, ka tās rindās nākamajā sezonā spēlēs 24 gadus vecais latviešu uzbrucējs Emīls Ģēģeris.
Miks Indrašis (pa labi). Foto: HockeyAllsvenskan
14

Indrašis priecīgs palikt klubā un oficiāli dodas uz SHL

Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas Allsvenskan uzvarētāja Jēvles "Brynäs" oficiāli apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar Latvijas izlases hokejistu Miku Indraši, kurš tādējādi pārstāvēs Latvijas hokeja leģionu Zviedrijas spēcīgākajā līgā (SHL).
2024. gada Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) uzvarētāja Dramondvilas "Voltigeurs". Foto: Vincent Ethier
2

Feņenko iemet un rezultatīvi piespēlē pēdējā Kvebekas līgas finālcīņā

Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālsērijā ar 0-4 kapitulēja aizsarga Nika Feņenko pārstāvētā Beikomo "Drakkar", šonakt izslēgšanas turnīra uzvarētājai Dramondvilas "Voltigeurs" piekāpjoties ar 3:4.