Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieka "Monsters" izdzēš Jevpalova "Rocket" cerības uz "play-off"

Kivlenieka "Monsters" izdzēš Jevpalova "Rocket" cerības uz "play-off"
Matīss Edmunds Kivlenieks. Foto: Kalamazū "Wings"

Svarīgo uzvaru cīņā par Amerikas hokeja līgas (AHL) „play-off” turnīru izcīnīja Matīsa Edmunda Kivlenieka „Monsters”, kas sagrāva Ņikitas Jevpalova „Rocket” ar 5:0.

Pēc divām trešdaļām rezultāts bija 3:0, bet noslēdzošajā periodā Klīvlenda iemeta vēl divas ripas sāncenšu vārtos. Visi goli tika iemesti vienādos sastāvos. Vārtsargs Kivlenieks šodien palika rezervē, bet sezonas 14 mačos AHL vārtsargs aizvadījis 14 mačus, kuros atvairījis 87,3% metienu, ielaidis 3,71 vārtus un nospēlējis vienu sauso maču.

Tikmēr Jevpalovs spēli uzsāka pirmajā maiņā, taču pašam uzbrucējam spēle nebija veiksmīga – trīs metieni, divas soda minūtes un negatīva lietderība -2. Sezonas 64 mačos Jevpalovs sakrājis 21 (11+10) punktu, bet viņa lietderības koeficients ir -1.

Sešas spēles pirms regulārā turnīra beigām „Monsters” ieņem ceturto vietu Ziemeļu divīzijā, pēdējo, kas ļauj kvalificēties „play-off” turnīram, komandas kontā ir 79 punkti 70 mačos. Tuvāko sekotāju latviešu vārtsarga pārstāvētā vienība apsteidz par vienu punktu, turklāt Klīvlendai ir viena spēle rezervē. Bet Jevpalova „Rocket” vairs nevar iekļūt izslēgšanas mačos, jo piecus mačus pirms regulārā turnīra beigām tā atpaliek no „play-off” zonas par 11 punktiem.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...