Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš iemet bullīti, Merzļikins atvaira 37, Cipulim vārti Alpos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ķēniņš iemet bullīti, Merzļikins atvaira 37, Cipulim vārti Alpos
Mārtiņš Cipulis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadot pirmo spēli 2017. gadā, ar vārtu guvumu izcēlies uzbrucējs Mārtiņš Cipulis, kurš tika pie otrā punkta sezonā. Pēcspēles metienu realizēja Ronalds Ķēniņš, un panākumu kaldināja arī Elvis Merzļikins.

Šveices čempionātā Cīrihes "Lions" izbraukumā ar 2:1 pēcspēles metienos pieveica "Bern". Mājinieki izlīdzinājumu panāca 12 minūtes līdz beigām, bet bullīšos nespēja izrādīt pretestību, un vienu no pēcspēles metieniem realizēja arī Ronalds Ķēniņš. Otrās maiņas uzbrucējs laukumā pavadīja 10:54 minūtes (2:43 vairākumā) un izdarīja trīs metienus pa vārtiem.

Pie panākuma tika arī "Lugano", kas savā laukumā ar 3:2 pārspēja "Biel". Izšķirošo izrāvienu mājinieki izdarīja noslēdzošās trešdaļas ievadā, iemetot 42. un 46. minūtē. Elvis Merzļikins atvairīja 37 no 39 metieniem, tostarp 19 pirmajā trešdaļā. Savukārt Ivars Punnenovs palika rezervē komandas zaudējumā.

Alpu Hokeja līgā "Lustenau" savā laukumā ar 3:0 pieveica "Jesenice", un komandas otros vārtus guva Mārtiņš Cipulis, kurš izcēlās 46. minūtē. Viņš ar rezultatīvu metienu spīdēja otrajā spēlē pēc kārtas. Rezultatīvu piespēli izdarīja Gatis Gricinskis, un abi uzbrucēji dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvaru izcīnīja arī "Kitzbuhel", kas mājās ar 3:1 apspēlēja "Zeller Eisbaren". Rezultāts tika atklāts ceturtajā minūtē, un rezultatīvu piespēli izdarīja Deivids Sarkanis. Savukārt Oskars Batņa laukumā nedevās, kamēr ar vienu vārtu guvumu izcēlās Ainārs Podziņš.

"Rittner Buam" viesos ar 4:1 pārspēja "Fassa Falcons", noslēdzošos vārtus iemetot piecas minūtes pirms beigām, un ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Jānis Sprukts, kuram tas bija otrais punkts četrās spēlēs. Tikmēr komandas uzvarā laukumā nebija Maksims Širokovs.

  +7 [+] [-]

, 2017-01-03 00:10, pirms 8 gadiem
Kā Alpu līgā sāka spēlēt Cipulis ar Spruktu, tā uzreiz SC autori atcerējās, ka tur spēlē arī Batņa, Gricinskis un Sarkanis.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-03 09:37, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kā Alpu līgā sāka spēlēt Cipulis ar Spruktu, tā uzreiz SC autori atcerējās, ka tur spēlē arī Batņa, Gricinskis un Sarkanis.
Bet piekritīsi, ka ir atšķirība starp Cipuli/ Spruktu un Batņu/ Gricinski un Sarkani. Pēdējie trīs hokeja jomā nav sevi tā parādījuši kā pirmie divi.

     [+] [-]

, 2017-01-03 11:07, pirms 8 gadiem
Vienīgā atšķirība starp Alpu līgu un Latvijas čempionātu ir tāda, ka Alpos maksā! Lv čempis lielākoties hobija pēc!
Varēja Cipulis labāk spēlēt Liepājā, ceru vismaz tā karjeras pēdējās sezoans aizvadīs, jo karjera sākās Liepājā!
Par Spruktu runājot viņš nekad nenolaidīs zemāk, LV līmenis viņām vienmēr pazors ,kaut pats vairāk anv nekāds stārs!
Runājot par Ķēniņu prieks ka atdzīvojas, jo sezonas sākums bija tik ļoti samocīties, ka sabijos, ka vairs pat NLA nevelk, itkā tagad vis oki!