Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam pārliecinoša uzvara un +1, Ansons nopelna lielo noraidījumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rubīnam pārliecinoša uzvara un +1, Ansons nopelna lielo noraidījumu
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Amerikas Hokeja līgā Toronto “Marlies” savā laukumā ar 5:2 pieveica Stoktonas “Heat”. Stabilu maču aizvadīja arī latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns.

Toronto “Marlies” izšķirošo izrāvienu veica noslēdzošo septiņu minūšu laikā, neizšķirtu pārvēršot trīs bezatbildes vārtos un uzvarā. Kanādas divīzijas kopvērtējumā “Marlies” ieņem otro vietu, bet tuvākā sekotāja ir tieši pieveiktā Stoktonas “Heat”. 5:2 uzvarā latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja +1 lietderības koeficientu, uz ledus atrodoties, kad ripa tika ieraidīta tukšos pretinieku vārtos.

Klīvlendas “Monsters” viesos ar 5:1 sakāva Ročestras “Americans”. Breds Tīsens uzvarētāju vārtos atvairīja 23 metienus, bet latviešu vārtsargs Matīss Kivlenieks savainojuma dēļ vairākas reizes pēc kārtas palicis ārpus pieteikuma. Viņš nav spēlējis kopš 6. marta, kad atvairīja 42 no 43 metieniem. Sagaidāms - kad Kivlenieks atveseļosies, viņš pievienosies Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas “Blue Jackets” taxi squad sastāvam.

Kvebekas Junioru hokeja līgas spēlē “Baie-Comeau Drakkar” ar 2:5 atzina Kvebekas “Remparts” pārākumu. Raivis Ansons izdarīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja -1 lietderības koeficientu. Spēle viņam beidzās pēdējās trešdaļas sākumā, par spēli ar augstu paceltu nūju nopelnot 5+20 soda minūtes. Jāpiezīmē, ka viņa noraidījuma laikā “Drakkar” guva vārtus mazākumā.

     [+] [-]

, 2021-04-01 10:03, pirms 3 gadiem
Kur atkal Karluha pazudis
kā tagad lai zinam Čukstes barakudas spēlēja vai nē