Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam un Kārklam pa diviem punktiem Alpu līgā, latviešu Krēfeldes "Pinguine" zaudē ar 1:8

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ozoliņam un Kārklam pa diviem punktiem Alpu līgā, latviešu Krēfeldes "Pinguine" zaudē ar 1:8
Renārs Kārkls (Nr. 22). Foto: EHC Lustenau

Negaidītu panākumu Alpu hokeja līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē izcīnījusi uzbrucēja Artūra Ozoliņa un aizsarga Renāra Kārkla pārstāvētā "Lustenau", kas izbraukumā ar 6:0 samala miltos Pustertāles "Wölfe" no Itālijas.

32 gadus vecais Ozoliņš šovakar izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, kamēr Kārkls pievienoja divas rezultatīvas piespēles. Ozoliņam šosezon Alpu līgā aizvadītajā 21 mačā izdevies tikt pie 20 (7+13) rezultativitātes punktiem, turpretim 21 gadu vecais Kārkls 36 spēlēs iekrājis 30 (10+20) punktus.

Vācijas hokeja līgā (DEL) pie retās uzvaras tikusi pieredzējušā aizsarga Artūra Kuldas (19:49 minūšu laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un sakrāja lietderības koeficientu -1) pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers", kas ar 2:1 mājās salauza Volfsburgas "Gryzzlys". "Ice Tigers" ar 30 mačos nopelnītiem 26 punktiem pārliecinoši ierindojas pēdējā vietā Dienvidu konferencē.

Savukārt graujošu astoto neveiksmi pēc kārtas cieta ar 15 punktiem 30 spēlēs pēdējā vietā visā Vācijas čempionātā esošā Krēfeldes "Pinguine", savā laukumā ar 1:8 kapitulējot Minhenes "Red Bull" priekšā. Krēfeldiešu aizsargs Kristofers Bindulis 18:16 minūtēs veica vienu metienu, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, izpelnījās divu minūšu sodu, kā arī tika pie +/- koeficienta -1. "Pinguine" uzbrucējs Filips Buncis laukumā pavadīja par 22 sekundēm ilgāk, vienreiz metot pa vārtiem, uzvarot vienā no diviem iemetieniem un izpelnoties +/- koeficientu -1. Cits "Pinguine" uzbrucējs Mārtiņš Karsums palika ārpus komandas sastāva.

Francijas "Ligue Magnus" čempionātā piekto uzvaru pēdējās sešās cīņās guvusi uzbrucēja Artūra Ševčenko (izdarīja vienu metienu un nopelnīja lietderības koeficientu -1) Amjēnas "Gothiques", viesos ar 3:2 pieveicot Gapas "Rapaces". Amjēnas hokejisti ar 21 mačā izcīnītiem 30 punktiem kopvērtējumā pakāpās uz septīto vietu.

Slovākijas Ekstralīgas ceturtdaļfinālā otro no nepieciešamajām četrām uzvarām izcīnīja komandas soliņu sildošā vārtsarga Kristera Gudļevska Bratislavas "Slovan", mājās ar 4:1 sakaujot "Nitra". "Slovan" pamatvārtsargs Tailers Pārkss Bratislavas vienības nonākšanu sērijas vadībā ar 2-0 kaldināja ar 30 atvairītiem metieniem.

Visbeidzot Ukrainas čempionāta pusfināla sērijā priekšgalā ar 2-0 izvirzījusies valsts vicečempione Doņeckas "Donbass", kas savā laukumā ar 3:2 pārspēja Hersonas "Dnipro". No latviešiem "Donbass" sastāvā laukumā šodien bija tikai aizsargs Ņikita Koļesņikovs.

Izmantotie resursi:
https://www.alps.hockey/en/statisti...
https://www.penny-del.org/
https://liguemagnus.com/rencontre/888/

     [+] [-]

, 2021-04-02 16:11, pirms 3 gadiem
Paskatījos Krēfeldes Pinguin pēdējās spēles hailaitus - tā ir vienkārši katastrofa, ko tā komanda laukumā izpilda, skat. https://www.youtube.com/watch?v=fFu... ...