Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Izlases treniņnometnē klāt arī Roberts Bukarts

Krišs Upenieks

Izlases treniņnometnē klāt arī Roberts Bukarts
Roberts Bukarts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja izlases treniņnometnei šodien pievienojies arī uzbrucējs Roberts Bukarts, kuram pagājušajā nedēļā noslēdzās sezonas Čehijas augstākajā līgā Zlīnas PSG komandas sastāvā.

Pēc sezonas noslēguma vairākās Eiropas hokeja līgās šajā periodā izlases treniņnometnē pēdējās dienās allaž bijis kāds papildinājums, un vakar komandai pievienojas Nižņijnovgorodas ''Torpedo'' uzbrucējs Kaspars Daugaviņš un Itālijas komandā ''Vipiteno'' spēlējušais Maksims Širokovs. Izlasi par prioritāti izvirzījis Ralfs Freibergs, kuram ECHL Ziemeļamerikā sezona vēl pat nav beigusies.

Šodien Latvijas Hokeja federācija ziņo par kārtējo papildinājumu valstsvienības treniņos, un tas ir uzbrucējs Roberts Bukarts. 25 gadus vecais hokejists kopš 2009. gada bija Rīgas ''Dinamo'' sistēmā, bet šosezon nolēma kaut ko pamainīt savā karjerā un sezonas gaitā nonāca Čehijā, kur Zlīnas PSG sastāvā 36 spēlēs guva 19 vārtus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles.

Jau iepriekš ziņojām, ka ar komandu vairs nav vārtsargi Denijs Romanovskis, Mareks Egils Mitens un Pauls Svars, bet pēc Bukarta parādīšanās sastāvā no jaunajiem HK ''Rīga'' hokejistiem valstsvienības treniņnometnē neatrodas arī Gatis Sprukts un Roberts Baranovskis.

Izlases pirmās pārbaudes spēles paredzētas Dānijā, septītajā un devītajā aprīlī. Kopumā aprīlī tiks aizvadīti astoņi pārbaudes mači. 2016. gada pasaules čempionātu hokejā Latvijas izlase sāks 6. maijā ar maču pret 2013. gada čempioni Zviedriju. Vēl A grupā ar Latviju spēlēs arī mājiniece Krievija, Čehija, Šveice, Norvēģija, Dānija un Kazahstāna.

Latvijas izlases kandidātu saraksts 31.03

PozīcijaSpēlētajsKlubsLīga/Valsts
VārtsargiEdgars MasaļskisToljati LadaKHL
Jānis KalniņšSzékesfehérvárUngārija
Ervīns MuštukovsGrenobleFrancija
AizsargiOskars CibuļskisRīgas DinamoKHL
Kristaps SotnieksRīgas DinamoKHL
Aleksandrs JerofejevsRīgas DinamoKHL
Guntis GalviņšRīgas DinamoKHL
Ēriks ŠevčenkoRīgas DinamoKHL
Ralfs FreibergsWallayeECHL
Maksims ŠirokovsVipitenoItālija
Kristaps ZīleHK RīgaMHL
Ričards BirziņšManchester StormAnglija
Kristiāns RubīnsVästerås HKZviedrija
Krišs LipsbergsPolonia BytomPolija
Kristaps BazevičsHermesSomija
UzbrucējiMiķelis RēdlihsRīgas DinamoKHL
Gints MeijaRīgas DinamoKHL
Miks IndrašisRīgas DinamoKHL
Andris DžeriņšRīgas DinamoKHL
Kaspars SaulietisRīgas DinamoKHL
Vitālijs PavlovsRīgas DinamoKHL
Gunārs SkvorcovsRīgas DinamoKHL
Māris BičevskisRīgas DinamoKHL
Edgars KuldaRīgas DinamoKHL
Nikolajs JeļisejevsRīgas DinamoKHL
Kaspars DaugaviņšTorpedoKHL
Roberts BukartsPSGČehija
Kirils GalohaHK RīgaMHL
Frenks RazgalsHK RīgaMHL
Juris UpītisUst-Kamenogorsk TorpedoVHL
Toms AndersonsThurgauŠveice
Artūrs OzoliņšAngarskas YermakVHL
Marks LazarevsGCK LionsŠveice

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

1 2 3 101 komentārs

  +8 [+] [-]

, 2016-03-31 11:53, pirms 8 gadiem
Ļoti labi, vēl tikai abus amerikāņus ceram ieraudzīt un viss bumbās!

  +1 [+] [-]

, 2016-03-31 11:54, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Ļoti labi, vēl tikai abus amerikāņus ceram ieraudzīt un viss bumbās!
Līdz bumbām vēl tālu....

  +1 [+] [-]

, 2016-03-31 11:57, pirms 8 gadiem
Kas vēl reāli varētu papildināt izlasi ? Merzļikins, Pujacs, Girgensons, uz lielas jautājuma zīmes Ķēniņš, varbūt Ābols un jaunais Bukarts? Vairāk šķiet īsti nav nekas reāls...

  +6 [+] [-]

, 2016-03-31 12:02, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kas vēl reāli varētu papildināt izlasi ? Merzļikins, Pujacs, Girgensons, uz lielas jautājuma zīmes Ķēniņš, varbūt Ābols un jaunais Bukarts? Vairāk šķiet īsti nav nekas reāls...
Kāpēc lielas? Ķēniņa COmets, ja nenotiks brīnums, izlidos pirmajā kārtā. Es teiktu, ka Ķēniņu redzēt ir 80% iespēja.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-31 12:02, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Līdz bumbām vēl tālu....
tiesi taa

  +2 [+] [-]

, 2016-03-31 12:06, pirms 8 gadiem
Es domāju ja viņi izlasē spēlēs kā savās pārstāvētajās komandās būs diezgan labi un varam pat pacīnīties par 5-6 vietu grupā .
Ceru arī uz Ķēniņa , Ābola un Bukarta jaunāko pievienošanos.
Par Girgensonu arī ceru jo lai brauc uz Maskavu pelnīt jaunu līgumu Sabres vienībā.
Par skaistu hokeja pavasari !
Par Merzļikinu vispār ceru , ka viņam pat domas tādas nav ka varētu nebraukt .

  +2 [+] [-]

, 2016-03-31 12:07, pirms 8 gadiem
Redz kaā viss strauji mainās, vēl pirms dažiem mēnešiem šis bija RD rezerves pelmenis, bet tagad jau potenciālais nācijas glābējs!

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:07, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kas vēl reāli varētu papildināt izlasi ? Merzļikins, Pujacs, Girgensons, uz lielas jautājuma zīmes Ķēniņš, varbūt Ābols un jaunais Bukarts? Vairāk šķiet īsti nav nekas reāls...
Jevpalovs, tas pats Lipsbergs varētu pievienoties. Šī gada modelī varētu tikt, jo nu par Saulieti, Skvorcovu, Bičevski, Kuldu, Jeļisejevu un visiem no Galohas uz leju ir labāki spēlētāji. Man pat liekas, ka mazais Bukarts varētu normāli cīnīties par vietu sastāvā.

  +4 [+] [-]

, 2016-03-31 12:12, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Redz kaā viss strauji mainās, vēl pirms dažiem mēnešiem šis bija RD rezerves pelmenis, bet tagad jau potenciālais nācijas glābējs!
Es nekādu potenciālo izlases glābēju viņā nesaskatu.
Slēpts komentārs: ANDZA84

  -3 [+] [-]

, 2016-03-31 12:25, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Redz kaā viss strauji mainās, vēl pirms dažiem mēnešiem šis bija RD rezerves pelmenis, bet tagad jau potenciālais nācijas glābējs!
Glābējs ne glābējs, bet Bukarts viens pats nosēdināja malā 2 jaunos. Tie arī ir pirmie kritušie (ja neskaita Ignatjevu), jo pārējie taču uz U18 nosūtīti. Baranovskis vispār parādījās nometnē pāris dienas atpakaļ. Jēga?

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:26, pirms 8 gadiem
Elvis Merzļikins, Ivars Punnenovs, Jānis Andersons, Georgijs Pujacs, Jēkabs Rēdlihs, Rodrigo Ābols, Rihards Bukarts, Rūdolfs Balcers, Edgars Siksna ?? Nikita Jevpalovs??Ronalds Ķēniņš??Teodors Bļugers??Zemgus Girgensons??Kristers Gudļevskis??Jānis Jaks??Kristofers Bindulis??

  +2 [+] [-]

, 2016-03-31 12:26, pirms 8 gadiem
Bananāss rakstīja: Es nekādu potenciālo izlases glābēju viņā nesaskatu.
Respect jebkuram kurš neateica izlasei,nekādu potenciālu nesaskatu mājas sēdetājos

  +4 [+] [-]

, 2016-03-31 12:31, pirms 8 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Zinot Beresnevu, esmu droshs ka tiks panemti visi Dinamo riga uzbruceeji, ieskaitot Skvorcovu taa pat aizsardziibaa bez lielas "filtreeshanas" buus visaadi Cibulski.Atminos no citiem laikiem vinsh parasti nem tos kurus zina un nekad ar originalitaati nav izceelies.Fakts ka Shajaa kandidaatu lokaa nav Jekimovs un Brahmanis jau par kaut ko runaa.
Piemeeram Dzerinsh netika uz olimjaadi un izlasee speeeleeja 4.mainaa pie Nolana.Nolans uzdriiksteejaas sastaavaa neieklaut arii tipa "vadoshos" Cibulski un Bukartu,Skvorcovu.Nesaku ka tieshi shie speeleetaaji jaaatskaita, bet redzams ka vinam bija doma par to kaa un ko dariit, nevis tupa panemt visus R Dinamo(viena no vaajaakaam komandaam KHL)speeleetaajus.
Neesmu Beresņeva cienītājs, bet nedomāju, ka viņš tik ''tupi'' ņems spēlētājus, par ko liecina jau Sprukta un Cipuļa neņemšana. ņem tos, ka grib spēlēt. Liela daļa RD spēlētāju tiks, jo nav reali nekas labāks ko ņemt, bet domāju būs arī jaunie daži izlasē un viens tāds ko reti kurš minētu, ka būs izlasē.

  -3 [+] [-]

, 2016-03-31 12:31, pirms 8 gadiem
Personiigi es buutu par to lai vairaak speeleetu jaunie kaa piem., Kulda Jevpalovs RIH Bukarts AAbols Blugers Razgals Rob Lipsbergs (2014 g jau speeleeja PCH.),Dzierkals... nevis bezjedziigie,paaraugushie, nerezultatiivie Bicevskis,Skvorcovs,Artur.Ozolinsh,T.Andersons...

  -2 [+] [-]

, 2016-03-31 12:32, pirms 8 gadiem
Lai taču saliek izlasē visu KH Rīga un miers.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-31 12:32, pirms 8 gadiem
Sprukta teema ir pavisam kaut kas cits.
kecbaja rakstīja: Neesmu Beresņeva cienītājs, bet nedomāju, ka viņš tik ''tupi'' ņems spēlētājus, par ko liecina jau Sprukta un Cipuļa neņemšana. ņem tos, ka grib spēlēt. Liela daļa RD spēlētāju tiks, jo nav reali nekas labāks ko ņemt, bet domāju būs arī jaunie daži izlasē un viens tāds ko reti kurš minētu, ka būs izlasē.

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:32, pirms 8 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Zinot Beresnevu, esmu droshs ka tiks panemti visi Dinamo riga uzbruceeji, ieskaitot Skvorcovu taa pat aizsardziibaa bez lielas "filtreeshanas" buus visaadi Cibulski...
Tā arī, visticamāk, izskatās. Kaut vai tāpēc, ka viņi trenējas pie Beresņeva jau no paša sākuma. Kā jau minēju, šis būs "jauniešu lielo iespēju čempionāts". Galvenais tagad sagatavoties.

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:33, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Ļoti labi, vēl tikai abus amerikāņus ceram ieraudzīt un viss bumbās!
Abuss??? Vai tomeer triis???

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:34, pirms 8 gadiem
Lipsbergs...nez vai būs labāks par tiem, uz leju. Mazais Bukarts ir mazs, bet, ja atbrauks un parādīs, ko prot, kāpēc ne.

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:35, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: ... Mazais Bukarts ir mazs...

  -2 [+] [-]

, 2016-03-31 12:35, pirms 8 gadiem
Es loti ceru ka JAUNIESHU, bet ne Bicevska,Skvorcova,J.Redliha, Cibulska un liidziigo chempis...
(O_O) rakstīja: Tā arī, visticamāk, izskatās. Kaut vai tāpēc, ka viņi trenējas pie Beresņeva jau no paša sākuma. Kā jau minēju, šis būs "jauniešu lielo iespēju čempionāts". Galvenais tagad sagatavoties.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-31 12:38, pirms 8 gadiem
Kā Miļūna nav, tā arī Marenis vairs nav aktuāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-03-31 12:41, pirms 8 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Personiigi es buutu par to lai vairaak speeleetu jaunie kaa piem., Kulda Jevpalovs RIH Bukarts AAbols Blugers Razgals Rob Lipsbergs (2014 g jau speeleeja PCH.),Dzierkals... nevis bezjedziigie,paaraugushie, nerezultatiivie Bicevskis,Skvorcovs,Artur.Ozolinsh,T.Andersons...
Pajāt, par ko tu esi personīgi – izlasē ir jāspēlē labākajiem no pieejamajiem kadriem – ja tāds Kulda, Jevpalovs, Lipsbergs, Rih. Bukarts nav spējīgi izkonkurēt vecākos kadrus, tad viņiem vēl nav vieta izlasē – izlase nav nekāda vieta, kur audzināt bērnudārzu.
Cita lieta, ka būtu labi viņus redzēt izlases nometnē un pārbaudes spēlēs, bet tapēc, ka viņiem pasē ir 1994. vai 1996. dzimšanas gads, nav absolūti nekāds iemesls ņemt uzreiz izlasē, lai parāda, ka ir labāki par citiem, tad arī būs izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-31 12:42, pirms 8 gadiem
(O_O) rakstīja: Tā arī, visticamāk, izskatās. Kaut vai tāpēc, ka viņi trenējas pie Beresņeva jau no paša sākuma. Kā jau minēju, šis būs "jauniešu lielo iespēju čempionāts". Galvenais tagad sagatavoties.
RD neveiksminiekiem teorētiski ir iespējams restarts pč. teorētiski...

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:43, pirms 8 gadiem
Klau, kas ar Merzļikinu? Cik liela iespējamība, ka būs izlasē?

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:44, pirms 8 gadiem
Merzļikinu play off NLA

  +1 [+] [-]

, 2016-03-31 12:45, pirms 8 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Klau, kas ar Merzļikinu? Cik liela iespējamība, ka būs izlasē?
fināls līdz 4 uzvarām. vajadzētu būt, labākie šveicieši no Bernes un šā blices arī gan jau , ka būs izlasē.

     [+] [-]

, 2016-03-31 12:47, pirms 8 gadiem
Cik to Lipsbergu ir? Viņu tik daudz ka nevaru izsekot

  +1 [+] [-]

, 2016-03-31 12:48, pirms 8 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Es loti ceru ka JAUNIESHU, bet ne Bicevska,Skvorcova,J.Redliha, Cibulska un liidziigo chempis...
Mums ir tik daudz KVALITATĪVU aizsargu, ka Cibuļski gribi svītrot no saraksta?

  -2 [+] [-]

, 2016-03-31 12:49, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Redz kaā viss strauji mainās, vēl pirms dažiem mēnešiem šis bija RD rezerves pelmenis, bet tagad jau potenciālais nācijas glābējs!

Tieši tāpat nodomāju.

  -2 [+] [-]

, 2016-03-31 12:50, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Cik to Lipsbergu ir? Viņu tik daudz ka nevaru izsekot
5, bet Roberts Lipsbergs vienīgais, kam vēl ir iespēja sasniegt kaut ko hokeja jomā.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-31 12:54, pirms 8 gadiem
ergi24 rakstīja: Elvis Merzļikins, Ivars Punnenovs, Jānis Andersons, Georgijs Pujacs, Jēkabs Rēdlihs, Rodrigo Ābols, Rihards Bukarts, Rūdolfs Balcers, Edgars Siksna ?? Nikita Jevpalovs??Ronalds Ķēniņš??Teodors Bļugers??Zemgus Girgensons??Kristers Gudļevskis??Jānis Jaks??Kristofers Bindulis??
Jānis Jaks? Kristofers Bindulis? Edgars Siksna? Rudolfs Balcers?

Nu tad lai iet:

Sergejs Čudinovs?? Sergejs Seņins?? Vjačeslavs Fanduļs?? Andrejs Maticins?? Artis Ābols??

Man arī sanāca tik pat stulbi kā tev?

  +3 [+] [-]

, 2016-03-31 12:55, pirms 8 gadiem
Aleksejs Širokovs bija novembrī Liepājā ar izlasi un šo to arī parādīja no savām kvalitātēm, nez kāds rēķinās ar viņu?
1 2 3 101 komentārs