Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionātā e-hokejā Latvijas komanda piekāpjas slovākiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pasaules čempionātā e-hokejā Latvijas komanda piekāpjas slovākiem
Latvijas hokeja izlases fani. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

IIHF rīkotajā "Esports Fan Championship" Latvijas komanda dramatiskā 1/8 fināla cīņā piekāpās Slovākijai.

Latviju uz PS4 konsoles pārstāvēja 19 gadus vecais Kristers Bauers, bet uz "Xbox One" konsoles spēlēja 22 gadus vecais Juris Lopatko. Viņi bija labākie kvalifikācijas turnīrā, kurā piedalījās 322 dalībnieki. Abi balvā saņēma divas biļetes uz nākamā gada pasaules čempionātu, kas notiks Rīgā, 100 eiro un piemiņas ripu no IIHF.

1/8 fināla duelis pret Slovākiju tika zaudēts dramatiskā cīņā ar 15:16. Rezultātu veidoja divu spēļu summa no PS4 un divu spēļu summa no "Xbox One". Bauers, kurš spēlēja ar lietotājvārdu Chibra, savus dueļus uzvarēja ar 6:5 un 5:2, kamēr Lopatko jeb SnipeNCelly8 veicās sliktāk – zaudējumi ar 3:7 un 1:2. Tādējādi nākamo kārtu sasniedza Slovākijas komanda.

Vēl 1/8 fināla barjeru pārvarēja Krievija (24:8 pret Kazahstānu), Norvēģija (18:10 pret Šveici) un Somija (27:6 pret Lielbritāniju). Vēl priekšā četri dueļi – Zviedrija pret Itāliju, Čehija pret Baltkrieviju, Vācija pret Dāniju un Kanāda pret ASV. Šie mači notiks šodien.

     [+] [-]

, 2020-05-30 10:44, pirms 4 gadiem
Cik sapratu, tad uz xbox spēlēja Slovākiem sieviete, kas baigais nazis esot, pirms tam pacēla kaut kādu turnīru arī