Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

U20 izlase treniņmačā pārliecinoši pārspēj HS ''Rīga'' komandu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

U20 izlase treniņmačā pārliecinoši pārspēj HS ''Rīga'' komandu
Foto: LHF

Latvijas Hokeja federācija (LHF) informē, ka, gatavojoties U20 pasaules čempionātam, Latvijas U20 izlase treniņspēlē ar 11:0 uzvarējusi HS ''Rīga'' komandu. Sandis Vilmanis iemeta četrus vārtus, bet četri hokejisti izcēlās ar trim rezultativitātes punktiem.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) informē, ka, gatavojoties U20 pasaules čempionātam, kas no 9. līdz 20. augustam notiks Kanādas pilsētā Edmontonā, U20 izlase aizvadījusi vienu treniņmaču, kurā graujoši ar 11:0 uzvarējusi HS ''Rīga'' komandu.

Četrus vārtus U20 izlases labā iemeta Sandis Vilmanis, divi vārti un viena rezultatīva piespēle Martinam Laviņam, bet vārti un divas rezultatīvas piespēles Darelam Dukuram, Fēliksam Gavaram un Klāvam Veinbergam. Visu spēli U20 izlases vārtus sargāja Bruno Brūveris, bet HS ''Rīga'' laiku uz pusēm dalīja Patriks Bērziņš un Rūdolfs Lazdiņš.

U20 izlase uz pasaules čempionātu Kanādā dosies 3. augustā. Pirms gaidāmā turnīra 4. augustā tai paredzēta viena pārbaudes spēle pret Austriju. Pasaules čempionāta Arta Ābola vadītā valstsvienība spēlēs B apakšgrupā pret Kanādas, Somijas, Čehijas un Slovākijas izlasēm.

9. augustā turnīru Latvijas U20 izlase sāks pret Somiju, dienu vēlāk spēkosies pret mājinieci Kanādu, 12. augustā pret Slovākiju, bet grupu turnīru tā noslēgs 14. augustā pret Čehiju. Jāpiebilst, ka šogad no U20 elites neizkritīs neviena izlase.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7140/latv...