Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāts tiks apdrošināts pret atcelšanas, boikota un pārcelšanas gadījumiem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pasaules čempionāts tiks apdrošināts pret atcelšanas, boikota un pārcelšanas gadījumiem
Aleksandrs Lukašenko
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

2014. gada hokeja pasaules čempionāts tiks apdrošināts pret atcelšanas, boikota un pārcelšanas gadījumiem, teikts Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko rīkojumā.

Ar valsts prezidenta rīkojumu čempionāta direkcijai dots uzdevums noslēgt līgumu ar apdrošināšanas organizāciju (Baltkrievijas Republikas rezidentu) par apdrošināšanu pret zaudējumiem, ja čempionāts tiek atcelts, boikotēts vai pārcelts uz citu laiku "force majeure" apstākļu dēļ.

Pēc tam, kad pasaules čempionāta rīkošana tika uzticēta šai valstij, tika organizēti dažāda veida protesti, kuru mērķis ir nepieļaut, ka tik nozīmīgs sporta pasākums tiek rīkots valstī, kur valda autoritārs režīms. Eiropas Parlaments pieņēma rezolūciju, kas Starptautisko hokeja federāciju (IIHF) aicina pārskatīt 2014. gada pasaules čempionāta rīkošanu Baltkrievijā. Minētajai rezolūcijai ir rekomendējošs raksturs. IIHF uzskata, ka neviena nacionālā hokeja federācija nevar tikt sodīta politisku motīvu dēļ.

Lukašenko rīkojumā arī norādīts, ka Minskas pilsētas vadībai jāveic darbības, lai čempionāta norises laikā nepieļautu cenu nepamatotu pieaugumu (viesnīcas, ēdināšana).

Izmantotie resursi:
pravo.by
rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-17 13:27, pirms 11 gadiem
Politiskie mērgļi no Eiroparlamenta. NAV ko bāzt savus degunus sportā!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-17 13:54, pirms 11 gadiem
Nedaudz ramak. No tavas piesauktas demokratijas Baltkrievija nav ne smakas.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-17 13:58, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Dažus SC lietotājus jau DP ir apmeklējusi.
Nopietni?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-17 14:19, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Atvainojiet, par manu runu, bet runāju salīdzinoši maigi. Sēž uz mēles smagāki vārdi un domas, bet Latvijā ar vārda brīvību ir kā ir. Dažus SC lietotājus jau DP ir apmeklējusi.
Prasītos arī kādu reālu darbu pret šo apmeklēto stulbajiem pauriem nevis tikai apmeklējumu.

     [+] [-]

, 2013-09-17 14:53, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Sapuvušie rietumi ! Jums par sodu tagad jūs grimstat s.dos ! Imigranti no Āfrikas, musulmaņi tagad pie jums dzīvo, sēž uz pabalstiem, tirgo narkotikas,laupa un izvaro.

Demokrātija mūsdienās kā tāda nepastāv.

Varbūt žīdiņiem skauž ,ka netiek pie Baltkrievijas bagātībām? Tāpēc arī pieņem visādus riebīgus lēmumus.
Kas ir tās Baltkrievu bagātības?

     [+] [-]

, 2013-09-17 14:59, pirms 11 gadiem
KolhozaAnsis rakstīja: Cik smiekliigi. Krievijaa jau cik pasaules chempji notikushi? + Vel Sochi buus! Itka belari vairak parkaptu cilvektiesiblikumus neka krievi..
Krievu opozīcijas līderi, Ņemcovs, Novodvorska pilnīgi pamatoti lamā Putina režīmu par pārkāpumiem, bet ja salīdzina ar BLR, tad tikai lai piebilstu vēl jau pie mums nav tik traki kā Baltkrievijā, redz ja BLR šādi var apieties ar cilvēkiem, tad kapēc pie mums tas nevarētu notikt.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-17 15:21, pirms 11 gadiem
Trīs gadus dzīvoju Baltkrievijā un neko sliktu sliktu neredzēju. Rūpnīcas strādā, bezdarbnieku maz, un tie kas sēž uz pabalstiem ir spiesti atsrādāt savas kapeikas sabiedriskajos darbos (un pareizi ka tā). Protams rietumiem kremt, ka viņu finasētās "sabiedriskās organizācijas" ierobežo BLR specdienesti un personas, kuras saņem "ārvalstu stipendijas", lai iesaistītos esošā režīma gāzšanā, tiek uzraudzītas. Taču lielākā daļa sabiedrības pašu Batjku atbalsta, starp citu - atbalstītāji ir liela daļa pensiku, jo par viņiem tur domā - atšķirībā no Latvijas. Tāpēc lūdzu tos civēkus, kuri par stāvokli BLR zina tikai no delfu rakstiem izglītoties un plašāk paskatīties uz aktivitātēm pasaulē.

     [+] [-]

, 2013-09-17 15:54, pirms 11 gadiem
Induss rakstīja: Trīs gadus dzīvoju Baltkrievijā un neko sliktu sliktu neredzēju. Rūpnīcas strādā, bezdarbnieku maz, un tie kas sēž uz pabalstiem ir spiesti atsrādāt savas kapeikas sabiedriskajos darbos (un pareizi ka tā). Protams rietumiem kremt, ka viņu finasētās "sabiedriskās organizācijas" ierobežo BLR specdienesti un personas, kuras saņem "ārvalstu stipendijas", lai iesaistītos esošā režīma gāzšanā, tiek uzraudzītas. Taču lielākā daļa sabiedrības pašu Batjku atbalsta, starp citu - atbalstītāji ir liela daļa pensiku, jo par viņiem tur domā - atšķirībā no Latvijas. Tāpēc lūdzu tos civēkus, kuri par stāvokli BLR zina tikai no delfu rakstiem izglītoties un plašāk paskatīties uz aktivitātēm pasaulē.
Man kaimiņos dzīvo baltkrieviete, kura katru gadu vismaz pāris reizes brauc uz turieni pie vecākiem, viņa stāsta apmēram to pašu ko visādi delfi, pašam arī gadijies gari un plaši papļāpāt ar belaru studentiem. Takā nevajag domāt ka Tu viens kaut ko zini par BLR, nav jau Zimbabve kur reti kurš ir bijis.

Pagājušajā nedēļā, Baķkam piešķirta Šnobeļa prēmija, 10 triljoni Zimbabves dolāri.
Varat šeit palasīt Радио ЭХО Москвы

:: Новости /...

Ja pie mums reizēm bla-bla līmenī apsmej kādu likumu, lēmumu, tad Baķka pārspļāvis visus, par aplaudēšanu pat soda cilvēku ar vienu roku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-17 17:26, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Lauksaimniecība, metāla rūpniecība,pārtikas rūpniecība un citas saimnieciskās nozares.
Kas tās par bagātībām, ja tas viss apmēram 20 gadus turējās uz Krievijas subsīdijām. Ekonomika BLR bija pilnīgs absurds, viss turējās uz Krievijas kredītiem kas nekad netiks atdoti un lētajiem energorusursiem, pa tādām cenām gāzi un naftu krievi netirgoja pat savā iekšējā tirgū un arī tad vēl belari pamanijās iedzīvoties krīzē.
Kapēc rakstu pagātnes formā, jo pēdējos pāris gados viss mainās, naudu krievi vairs nedāvina, gāze un naftu gan vēl joprojām dod pa lēto, pretim saņemot Bel-trans-gaz akcijas. Kā tagad būs, redzēsim, hokejam naudas vairs nav, krievu haļava beigusies.

     [+] [-]

, 2013-09-17 17:35, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Atvainojiet, par manu runu, bet runāju salīdzinoši maigi. Sēž uz mēles smagāki vārdi un domas, bet Latvijā ar vārda brīvību ir kā ir. Dažus SC lietotājus jau DP ir apmeklējusi.
Atklāta naida kurināšanai nav sakara ar vārda brīvību! Domāju ka vajadzētu piespries bargākus sodus par šiem pārkāpumiem. Tadu kovi vai kāds viņam tagad tur ir vārds, vispār vajadzētu aiz pau.iem pākārt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja