Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Jaunajām censonēm Rīgā būs meiteņu hokeja diena

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

21. maijā plkst. 11:30 tirdzniecības centra "Akropole" ledus hallē risināsies meiteņu hokeja izmēģinājuma treniņš.

Uz treniņu aicināta ikviena hokeju spēlēt griboša meitene vecumā no septiņiem līdz 14 gadiem. Nodarbība būs bez maksas un pamatinventārs tiks nodrošināts. Meitenes varēs varēs iepazīt klubus Rīgā un visā Latvijā, kur var nodarboties ar hokeju.

Treniņš notiks Latvijas sieviešu hokeja izlases galvenā trenera Mika Goluboviča virsvadībā ar "Ice Academy" kluba atbalstu. Pēc iepazīšanās nodarbības norisināsies arī jau aktīvo meiteņu hokejistu treniņš, līdz ar to būs iespēja parunāt gan ar jau aktīvām hokejistēm, gan arī ar viņu vecākiem.

Lai varētu sagatavot nepieciešamo ekipējumu, iepriekš vēlams pieteikties: https://forms.gle/vC2Bs3fFhNa2erULA .

Atgādinām, ka Latvijas sieviešu hokeja izlase šopavasar nespēja izkļūt no pasaules čempionāta 2A divīzijas. Mūsu izlasē spilgtāko sniegumu parādīja Līga Miljone (pieci vārti un divas rezultatīvas piespēles) un Ziemeļamerikā uzaugusī Krista Jipa-Čaka (četri vārti un divas piespēles).

21. maijā Latvijas vīriešu izlasei pasaules čempionātā būs brīvdiena, bet 22. datumā ieplānota cīņa pret britiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija