Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Baltkrievi nosauc sastāvu pārbaudes spēlēm ar Latviju

Jānis Pārums

Baltkrievi nosauc sastāvu pārbaudes spēlēm ar Latviju
Konstantīns Koļcovs
Foto: AFP/Scanpix

Kļuvis zināms Baltkrievijas hokeja izlases sastāvs šīs nedēļas nogalē gaidāmajām pārbaudes spēlēm par Latvijas valstsvienību, kas 19. un 20.aprīlī norisināsies "Arēnā Rīga".

Uz Rīgu galvenā trenera Andreja Skabelkas vadībā dosies 27 spēlētāji, kuri pārsvarā pārstāv Kontinentālās Hokeja līgas un Baltkrievijas Ekstralīgas klubus - sastāvā ir 11 KHL klubu pārstāvji, kā arī 13 Ekstralīgas spēlētāji.

Vēl divi spēlētāji pārstāv Krievijas Augstāko hokeja līgu (VHL), bet ir arī viens hokejists no Vācijas čempionāta (DEL) kluba – tas ir 23 gadus vecais uzbrucējs Artjoms Demkovs, kurš pārstāv Hamburgas "Freezers". Vislielākā pārstāvniecība, protams, ir no Minskas "Dinamo" - astoņi spēlētāji.

Pieredzējušākais spēlētājs baltkrievu sastāvā ir Mitišču "Atlant" komandu pārstāvošais uzbrucējs Konstantīns Koļcovs, kuram tieši šodien svin 32 gadu jubileju, bet jaunākais ir Grodņas "Neman" aizsargs Jevgeņijs Lisovecs, kuram šī gada novembrī apritēs 19 gadi.

Latvijas un Baltkrievijas izlases Arēnā Rīga sacentīsies 19.aprīlī plkst. 19:30 un 20.aprīlī plkst. 17:00. Abas spēles varēs vērot kanālā LTV7. Pēc spēlēm ar Baltkrieviju Latvija aizvadīs vēl tikai vienu pārbaudes spēli – 28.aprīlī izbraukumā brauc Franciju. Pasaules čempionātu Latvija sāks 4.maijā ar spēli pret Krieviju.

Baltkrievijas izlases sastāvs spēlēm ar Latviju

Vārtsargi: Vitālijs Beļinskis (Minskas "Yunost", VHL), Stepans Gorjačevskis (Doņeckas "Donbass", KHL), Dmitrijs Mihalkovs (Žlobinas "Metallurg", Baltkrievijas Ekstralīga)
Aizsargi: Pāvels Černoks (Minskas "Dinamo", KHL), Oļegs Goroško (Minskas "Dinamo", KHL), Oļegs Misjuls (Jaroslavļas "Lokomotiv-2", VHL), Iļja Kaznadejs (Žlobinas "Metallurg", Baltkrievijas Ekstralīga), Andrejs Fiļičkins ("Gomel", Baltkrievijas Ekstralīga), Jevgeņijs Lisovecs (Grodņas "Neman", Baltkrievijas Ekstralīga), Aleksandrs Jeronovs (Soļigorskas "Shakhter", Baltkrievijas Ekstralīga), Jaroslavs Masļenkovs ("Gomel", Baltkrievijas Ekstralīga), Iļja Šinkevičs (Žlobinas "Metallurg", Baltkrievijas Ekstralīga).
Uzbrucēji: Aleksejs Ugarovs (Ņizņijnovgorodas "Torpedo", KHL), Sergejs Drozds (Minskas "Dinamo", KHL), Jevgeņijs Koviršins (Čerepovecas "Severstal", KHL), Aleksejs Jefremenko (Soļigorskas "Shakhter", Baltkrievijas Ekstralīga), Konstantīns Koļcovs (Mitišču "Atlant", KHL), Andrejs Stass (Mitišču "Atlant", KHL), Dmitrijs Meleško (Minskas "Dinamo", KHL), Aleksandrs Kitarovs (Minskas "Dinamo", KHL), Aleksandrs Kulakovs (Minskas "Dinamo", KHL), Jevgeņijs Dadonovs (Soļigorskas "Shakhter", Baltkrievijas Ekstralīga), Artjoms Demkovs (Hamburgas "Freezers", DEL), Artjoms Kislijs (Grodņas "Neman", Baltkrievijas Ekstralīga), Vjačeslavs Andruščenko (Žlobinas "Metallurg", Baltkrievijas Ekstralīga), Mihails Stafanovičs ("Gomel", Baltkrievijas Ekstralīga), Jevgeņijs Solomonovs ("Gomel", Baltkrievijas Ekstralīga).

 +26 [+] [-]

, 2013-04-17 15:25, pirms 11 gadiem
Es nesaprotu, raksta veidotājam tik grūti ir ielikt Baltkrievu sastāvu pārskatāmā ailītē kur visi rindas kārtībā uzskaitīti, tagad tādamuškulī viss..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-17 15:32, pirms 11 gadiem
Virsnieks rakstīja: vārtsargi pašvaki
aizsardziba ar neka diza, ubrukums gan ir ok!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-17 15:49, pirms 11 gadiem
Nu tā..... Aizsardzība sūds, vārtsargi arī, uzbrukums solīds, liela daļa noteikti arī brauks uz PČ, kur simts punkti Belari atkal aplauzīsies.hehe

  -1 [+] [-]

, 2013-04-17 16:01, pirms 11 gadiem
Virsnieks rakstīja: vārtsargi pašvaki
Tieši tas ko padomāju.Mezins ir psihs,viņu vairs neņems.A kas ir ar Apelsīnu no Torpedo,viņam kāda trauma ?

  +7 [+] [-]

, 2013-04-17 16:02, pirms 11 gadiem
Vedijs rakstīja: Es nesaprotu, raksta veidotājam tik grūti ir ielikt Baltkrievu sastāvu pārskatāmā ailītē kur visi rindas kārtībā uzskaitīti, tagad tādamuškulī viss..
bettātačuietaupāslaiks

  -1 [+] [-]

, 2013-04-17 16:12, pirms 11 gadiem
JimBim rakstīja: Tieši tas ko padomāju.Mezins ir psihs,viņu vairs neņems.A kas ir ar Apelsīnu no Torpedo,viņam kāda trauma ?
Mezins jau vēl ir KHL play-offos. A Kovaļs nebūšot arī PČ.

     [+] [-]

, 2013-04-17 16:14, pirms 11 gadiem
Irbe123 rakstīja: Nu tā..... Aizsardzība sūds, vārtsargi arī, uzbrukums solīds, liela daļa noteikti arī brauks uz PČ, kur simts punkti Belari atkal aplauzīsies.hehe
Belariem jau šobrīd prioritāte ir 2014.g. PČ Minskā. Līdz ar to viņi pat teorētiski nevar izkrist no Elites. Tāpēc neviens nekādus rezultātus šobrīd neprasa no viņiem.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-17 16:15, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Belariem jau šobrīd prioritāte ir 2014.g. PČ Minskā. Līdz ar to viņi pat teorētiski nevar izkrist no Elites. Tāpēc neviens nekādus rezultātus šobrīd neprasa no viņiem.
tieši tā

  +1 [+] [-]

, 2013-04-17 16:17, pirms 11 gadiem
Starp citu, ja nav kļūda informācijā, RD bijušais skoreris Hosa pat nav iekļauts Slovākijas paplašinātajā sastāvā.
Хоккей на AllHockey.Ru - В расширенном составе...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-17 16:23, pirms 11 gadiem
ARAGONS-A-BURTS rakstīja: kas bus gadijuma,ja vini tomer paliks pedejie? vai priekspedejie tiks aizsutiti uz 1.diviziju,vai ari divizija tiks paplasinata? jo nevar taks pieliaut neparskaitliu komandu skaitu,ir jabut PARSKAITLIM!
Tad kritīs priekšpēdējie tajā grupā. Tā jau ir bijis - 2009.g. PČ vāciešu vietā izkrita austrieši - jo 2010.g. PČ bija Vācijā.

  +3 [+] [-]

, 2013-04-17 16:25, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Starp citu, ja nav kļūda informācijā, RD bijušais skoreris Hosa pat nav iekļauts Slovākijas paplašinātajā sastāvā.
http://allhockey.ru/news/148998/
tā arī ir: Na MS definitívne bez brankára Jána Laca |... . Nav arī pana radinieka Mikuša.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-17 16:30, pirms 11 gadiem
ARAGONS-A-BURTS rakstīja: tada gadijuma turesu ikskius par Sloveniju! lai krit ara Danija,pedeja laika itin biezi mus kodusi,un velas vel ar savu drstruktivo hokeju mus apsteigt reitinga un lai apklust visi tie "spriedeji", ka Danija ir mums garam!
domāju, ka spēle Dānija - Slovēnija arī noteiks izkritēju. Kaut gan, sava ietekme būs arī rezultātiem pret Baltkrieviju.

     [+] [-]

, 2013-04-17 16:43, pirms 11 gadiem
Virsnieks rakstīja: vārtsargi pašvaki
Tas ka viņi ir no BAČ, nenozīmē ka ir švaki. Profesionāls vārtusargs paliek profesionāls vārtusargs, manuprāt maznozīmīgākais spēlētājs laukumā. Nekāda lielā starpība - BAČ vai NHL, ja laukumā notiek haoss, tad ripas lidos arī NHL vārtusarga vārtos.

     [+] [-]

, 2013-04-17 17:08, pirms 11 gadiem
Sastāvs normāls.Bet kur ir Kovaļs?

     [+] [-]

, 2013-04-17 17:11, pirms 11 gadiem
fagcentrs rakstīja: Tas ka viņi ir no BAČ, nenozīmē ka ir švaki. Profesionāls vārtusargs paliek profesionāls vārtusargs, manuprāt maznozīmīgākais spēlētājs laukumā. Nekāda lielā starpība - BAČ vai NHL, ja laukumā notiek haoss, tad ripas lidos arī NHL vārtusarga vārtos.
No vienas puses taisnība,no otras-ne.Galu galā,vārtsargam ir jāatvaira visi metieni,vislaik jādarbojas.Es domāju,ka aizsargi var vairāk paslinkot....un ja līmenis atšķirās,tad jau vārtsargs arī vairāk atvairīs!Nav tā,ka visi vārtsargi vienādi! Nu,piemēram Masaļskis taču ir labāks par Liepājas Metalurga vārtsargu Auziņu.

     [+] [-]

, 2013-04-17 17:42, pirms 11 gadiem
fagcentrs rakstīja: Tas ka viņi ir no BAČ, nenozīmē ka ir švaki. Profesionāls vārtusargs paliek profesionāls vārtusargs, manuprāt maznozīmīgākais spēlētājs laukumā. Nekāda lielā starpība - BAČ vai NHL, ja laukumā notiek haoss, tad ripas lidos arī NHL vārtusarga vārtos.
LOL! " Jauns hokeja teorijas ģēnijs uzradies!
Pasaules hokeja vadošie eksperti gan saka, ka labs vārtsargs ir puse no komandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-17 18:05, pirms 11 gadiem
ARAGONS-A-BURTS rakstīja: aiz retiem iznemumiem,vartsargi vartus NEGUST! es nezinu,kas tev tur par "ekspertiem" sadas mulkibas saka,bet NORMALAS komandas nekoncentre savu sspeli uz aizsardzibu, un neizcel vartsargu nozimibu pari uzbrukumam un vartu gusanai! vartsargi ,protams,ir svarigi,ta4u hokeja tas nebut nav primarais faktors,uz ko ipasi butu jaliek akcents,un kur nu vel "puse no komandas vislabakas komandas ir tas,kuras vartsargiem nodrosina vismazak darba labaka aizsardziba ir UZBRUKUMS!
...NORMALAS komandas nekoncentre savu sspeli uz aizsardzibu, un neizcel vartsargu nozimibu ... - kā tad, kā tad
Nosauc man, lūdzu, kādu no "normālajām" komandām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-17 18:36, pirms 11 gadiem
ARAGONS-A-BURTS rakstīja: es nenoliedzu vartsargu svarigumu VISPAR,tu4u parspilet to nozimi ari nevajadzetu piemeram,esmu absoluti parliecinats,ka 2010.gada "sagurusais" Sprukts izlasei bija lielaks zaudejums,neka ja "saguris" vai saslimis butu Masalskis, tapat ari sogad izlase butu daudz specigaka,ja ierinda butu Karsums un M.Redlihs ar Ju4eru vai Gudlevski vartos,neka ar tagadejo sastavu kopa ar to pasu Masalski P.S. neka personiga Edgaram!
labs

  -2 [+] [-]

, 2013-04-17 18:42, pirms 11 gadiem
Njā,baltkrieviem nav pārāk tālu no optimālā...nav Kovaļa Deņisova Stasenko Demagina Mihaļova Senkēviča Stepanova Kaļužņija viss Moš vēl Kosticini,Grabovskis būs uz Pč,tad vispār būs kaujas sastāvs
A mums nav Masaļska Kuldas Laviņa Reķa Galviņa Bārtuļa Kr Rēdliha J Rēdliha M Rēdliha Karsuma Ņiživija un Daugaviņa!

     [+] [-]

, 2013-04-17 19:54, pirms 11 gadiem
mavaans rakstīja: Njā,baltkrieviem nav pārāk tālu no optimālā...nav Kovaļa Deņisova Stasenko Demagina Mihaļova Senkēviča Stepanova Kaļužņija viss Moš vēl Kosticini,Grabovskis būs uz Pč,tad vispār būs kaujas sastāvs
A mums nav Masaļska Kuldas Laviņa Reķa Galviņa Bārtuļa Kr Rēdliha J Rēdliha M Rēdliha Karsuma Ņiživija un Daugaviņa!
puse no tevis nosauktajiem jau sn nav taja labakaja forma un diez vai atgriezisies vairs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-17 20:19, pirms 11 gadiem
ARAGONS-A-BURTS rakstīja: es nenoliedzu vartsargu svarigumu VISPAR,tu4u parspilet to nozimi ari nevajadzetu piemeram,esmu absoluti parliecinats,ka 2010.gada "sagurusais" Sprukts izlasei bija lielaks zaudejums,neka ja "saguris" vai saslimis butu Masalskis, tapat ari sogad izlase butu daudz specigaka,ja ierinda butu Karsums un M.Redlihs ar Ju4eru vai Gudlevski vartos,neka ar tagadejo sastavu kopa ar to pasu Masalski P.S. neka personiga Edgaram!
bet Tu tā arī nenosauci nevienu no tām "normālajām komandām"!