Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Atkal nespējām realizēt momentus"

Jānis Celmiņš

Indrašis: "Atkal nespējām realizēt momentus"
Miks Indrašis (priekšplānā)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„0:6… Nespēlējām slikti, taču atkal nespējām realizēt momentus. Pretiniekiem moments, viņi ieliek, mums moments – mēs nespējam gūt vārtus. Arī pašam bija iespējas, taču šoreiz nekā,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com, pēc mača ar Zviedrijas izlasi teica Latvijas valstsvienības hokejists Miks Indrašis.

Pēdējās spēles Miks spēlē centra uzbrucēja pozīcijā, tāpēc loģisks ir jautājums, kā spēlētājs jūtas? „Ir jāpierod! Pirmās spēles pret čehiem bija trakas, vispār neko nesapratu. Pāriet no malas uz centru nav nemaz tik vienkārši, nedaudz vairāk jādomā, ir momenti, kad vairāk jāskrien, ir, kad nē. Kad esi trešais zonā augšā, tad nav tik traki. Šodien jau jutos krietni labāk,” skaidroja Indrašis. „Treneris piedāvāja pamēģināt uzspēlēt centrā, laikam būtu muļķīgi atteikties. Atpakaļ vienmēr varēšu pāriet, jauna pieredze vienmēr ir interesanta,” piebilda hokejists.

„Bija moments, kad bija smagāk, pēdējās dienās bija vairāk spēļu, līdz ar to slodzes ne tik lielas, bet runā, ka tagad atkal būs nedaudz smagāk,” slodzes treniņos komentē hokejists.

Kā izlasi ietekmē Artūra Irbes klātbūtne? „Protams, pozitīvi. Viņš ir bijis NHL vārtsargs, ar lielu pieredzi. Var iedot padomus ne tikai vārtsargiem, bet arī laukuma spēlētājiem. Nav tā, ka viņš strādātu tikai ar vārtsargiem, spēles laikā pienāk un iedod padomu arī uzbrucējiem. Iesaka, kā pārspēt pretinieku vārtsargu, vēl kaut ko,” atklāj uzbrucējs.

Nākamās divas spēles pirms maijā Helsinkos notiekošā pasaules čempionāta Latvijas izlase aizvadīs 19. un 20. aprīlī, kad „Arēnā Rīga” tiksies ar Baltkrievijas izlasi.

1 2 3 4 107 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2013-04-09 10:27, pirms 12 gadiem
Būs labi, Mik! Galvenais vēsu galvu un goli būs

  +5 [+] [-]

, 2013-04-09 10:50, pirms 12 gadiem
Meistarība ir tik cik viņa ir, bet cerams ka pietiks, lai noturētos elitē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-09 11:07, pirms 12 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: jautājums - vai ar Spruktu,Rēdlihu,Bārtuli,Ozoliņu būtu diži labāk?
Un vēl Masaļski, Kuldu... noteikti būtu.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 11:14, pirms 12 gadiem
Nu tu dod! " Atkal nespéjam realizét momentus! " Nevis nespéjam, bet trúkst meisterìbas! Tà tak bútu pareizák!

  +4 [+] [-]

, 2013-04-09 11:26, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Meistarība ir tik cik viņa ir, bet cerams ka pietiks, lai noturētos elitē.
Gribētos domāt, ka ar tiem, kas reāli aizbrauks uz PČ, vajadzētu izdoties piesist austriešus un paņemt pāris punktiņus vēl šur tur... ar to vajadzētu pietikt minimumam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-09 11:42, pirms 12 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: Austrija tika uz olimpiādi, tā ka te spīd sīva ciņa ar Vāciju tikai un iespējams B grupa nākamgad.
Par to, ka kāds tika uz OS, PČ punktus nedod, un Austrieši nekādā ziņā nav uzskatāmi par lielākiem favorītiem, LV izlase arī tika uz OS

  -2 [+] [-]

, 2013-04-09 11:48, pirms 12 gadiem
Tak tieši pareizi saka,meistarība nemaz nav tik švaka,momenti ir katrā spēlē un uz 3-4 vārtiem,realizācija un vēlreiz realizācija!!!
kumelsh rakstīja: Nu tu dod! " Atkal nespéjam realizét momentus! " Nevis nespéjam, bet trúkst meisterìbas! Tà tak bútu pareizák!

  +8 [+] [-]

, 2013-04-09 11:51, pirms 12 gadiem
Es teikšu ta , labāk pēriens pārbaudēs spēlēs, nevis pēriens PČ, man uz visiem skeptiķiem p o h u j , ticu ka puikas var!
P.S. no Jekimova kaut kā vairāk gribētos , vai arī somijā līmenis nekāds?

  +3 [+] [-]

, 2013-04-09 11:56, pirms 12 gadiem
Atkal šitie sviestainie komentāri....un kas būtu ja realizētu kādu savu momentu? 1:6, 2:6? ok, labākajā gadījumā 3:6....bet vai tur ir zaudējuma iemesls...? Aizsardzībā spēlē kā lupatas un norij 6 golus un vainīga momentu realizācija...tas notiek tikai Latvijā

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:15, pirms 12 gadiem
Leo Komarovs rakstīja: Atkal šitie sviestainie komentāri....un kas būtu ja realizētu kādu savu momentu? 1:6, 2:6? ok, labākajā gadījumā 3:6....bet vai tur ir zaudējuma iemesls...? Aizsardzībā spēlē kā lupatas un norij 6 golus un vainīga momentu realizācija...tas notiek tikai Latvijā
paskaties no citas puses - ja ņem abas spēles pret zviedriem (1:2 un 0:6), tad slovāki no zviedriem ierija vēl smagāk - 1:6 un 1:5

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 12:16, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Gribētos domāt, ka ar tiem, kas reāli aizbrauks uz PČ, vajadzētu izdoties piesist austriešus un paņemt pāris punktiņus vēl šur tur... ar to vajadzētu pietikt minimumam.
kāpēc Tu esi tik ieciklējies uz autriešiem? Kāpēc tieši austriešus nevis frančus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-09 12:28, pirms 11 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: vispār jau dod gan punktus, jo tas oficiālais IIHF turnīrs
Mēs runājam par PČ 2013, nevis IIHF rangu, šīgada PČ punktus un kaut kādas priekšrocības nedod.

  -2 [+] [-]

, 2013-04-09 12:29, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Meistarība ir tik cik viņa ir, bet cerams ka pietiks, lai noturētos elitē.
Tu taču nopietni nedomā, ka mēs varētu gan netikt ārā no grupas, gan zaudēt pārspēlēs par vietu elitē? Tas nav nopietni.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 12:32, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Tu taču nopietni nedomā, ka mēs varētu gan netikt ārā no grupas, gan zaudēt pārspēlēs par vietu elitē? Tas nav nopietni.
no grupas ārā (tobiš uz play-offiem) tiek 4 komandas no šīm: RUS, FIN, SVK, USA, GER, LAT, FRA, AUT. No šīm arī viena pazaudēs vietu Elitē

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 12:33, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: kāpēc Tu esi tik ieciklējies uz autriešiem? Kāpēc tieši austriešus nevis frančus?
Ko nozīmē "tik ieciklējies"? Es vispār tagad pirmo reizi kaut ko uzrakstīju par austriešiem.
Skaidrs, ka arī FRA ir līdzīga kalibra komanda, bet man subjektīvi šķiet, ka AUT ir mazliet vājāka.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-09 12:35, pirms 11 gadiem
Es saprotu, ka es esmu optimists, bet es neizslēdzu iespēju, ka mēs varētu uzvarēt gan austriešus, gan vāciešus un frančus, gan slovākus un tikt uz ceturtdaļfinālu. No slovākiem pēdējo gadu PČ visādi brīnumi ir redzēti un arī kopumā mūsu grupa ir (manuprāt pat pārliecinoši) vājāka par otru.

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:36, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Ko nozīmē "tik ieciklējies"? Es vispār tagad pirmo reizi kaut ko uzrakstīju par austriešiem.
Skaidrs, ka arī FRA ir līdzīga kalibra komanda, bet man subjektīvi šķiet, ka AUT ir mazliet vājāka.
nu nezinu, vai nu gluži tā ir... skatījos austriešu spēli pret kazahiem - nopietns pretinieks mums būs. Un vārtsargs viņiem ir ļoti labs - Štarkbaums. Ļoti zolīdi nostāvēja. Paskatījos šamā bio - izrādās viens no labākajiem šīs sezonas Elitserien vārtsargiem.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-09 12:38, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Es saprotu, ka es esmu optimists, bet es neizslēdzu iespēju, ka mēs varētu uzvarēt gan austriešus, gan vāciešus un frančus, gan slovākus un tikt uz ceturtdaļfinālu. No slovākiem pēdējo gadu PČ visādi brīnumi ir redzēti un arī kopumā mūsu grupa ir (manuprāt pat pārliecinoši) vājāka par otru.
iespēja vienmēr jau pastāv (kamēr neviena spēlē nav aizvadīta). Redzēs, ko slovāki galu galā savāks, pret zviedriem jau viņiem bija nu ļoti vājš sastāvs, pamatā slovāku līgas spēlētāji... vēl jau ir arī amīši - nav jau zināms, kas šogad tiks uz izlasi savākts.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-09 12:39, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: nu nezinu, vai nu gluži tā ir... skatījos austriešu spēli pret kazahiem - nopietns pretinieks mums būs. Un vārtsargs viņiem ir ļoti labs - Štarkbaums. Ļoti zolīdi nostāvēja. Paskatījos šamā bio - izrādās viens no labākajiem šīs sezonas Elitserien vārtsargiem.
Nu visi tagad Elitē ir nopietni un zolīdi, a ko darīt?
FRA jau mēs (ar labāku sastāvu kā būs PČ) arī patiesībā Rīgā zaudējām, tikai mums ar to pietika.

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:40, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: no grupas ārā (tobiš uz play-offiem) tiek 4 komandas no šīm: RUS, FIN, SVK, USA, GER, LAT, FRA, AUT. No šīm arī viena pazaudēs vietu Elitē
Jā, un? Tu arī uzskati, ka pastāv iespēja, ka mēs iegūstam mazāk kā 4 punktus, kas visdrīzākais būs pietiekoši, lai nepaliktu pēdējie?

Par play off man ir skaidrs, bet īsti nesaprotu kā ir ar pārspēlēm. Skaidrs, ka uz A divīziju tiek 2 vājākās no 8 atkritējām, bet kā tas tiek noskaidrots savā starpā un kā tiek organizētas tās pārspēles?

IIHF mājas lapā vispār nevaru atrast nevārdu par to... Nevar tak būt, ka vājākā no katras grupas tiek automātiski sūtīta lejā jau pēc pirmās kārtas.

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:45, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Jā, un? Tu arī uzskati, ka pastāv iespēja, ka mēs iegūstam mazāk kā 4 punktus, kas visdrīzākais būs pietiekoši, lai nepaliktu pēdējie?

Par play off man ir skaidrs, bet īsti nesaprotu kā ir ar pārspēlēm. Skaidrs, ka uz A divīziju tiek 2 vājākās no 8 atkritējām, bet kā tas tiek noskaidrots savā starpā un kā tiek organizētas tās pārspēles?

IIHF mājas lapā vispār nevaru atrast nevārdu par to... Nevar tak būt, ka vājākā no katras grupas tiek automātiski sūtīta lejā jau pēc pirmās kārtas.
Es pieļauju, ka arī ar 4 punktiem var nepietikt - šogad nav izteiktu pastarīšu un visādi rezultāti te var sabirt.

Uz 1. divīziju izkrīt abu apakšgrupu pēdējās vietas. Nekādu pārspēļu nav.
Nevar tak būt, ka vājākā no katras grupas tiek automātiski sūtīta lejā jau pēc pirmās kārtas. - tieši tā arī ir (un jau pirms gada bija)

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:46, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: nu nezinu, vai nu gluži tā ir... skatījos austriešu spēli pret kazahiem - nopietns pretinieks mums būs. Un vārtsargs viņiem ir ļoti labs - Štarkbaums. Ļoti zolīdi nostāvēja. Paskatījos šamā bio - izrādās viens no labākajiem šīs sezonas Elitserien vārtsargiem.
Protams ka nopietns, bet uzbrukums pirmajā spēlē bija pavājš. Kazahi apmēram periodu nospēlēja mazākumā, bet austrieši nevar realizēt.
Vispār kaut kā daudz noraijumu pārbaudes spēles.

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:46, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Nu visi tagad Elitē ir nopietni un zolīdi, a ko darīt?
FRA jau mēs (ar labāku sastāvu kā būs PČ) arī patiesībā Rīgā zaudējām, tikai mums ar to pietika.
situācija ir tāda, ka šogad nav izteikta pastarīša un kapāšanās būs baigi nopietna.

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:48, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Protams ka nopietns, bet uzbrukums pirmajā spēlē bija pavājš. Kazahi apmēram periodu nospēlēja mazākumā, bet austrieši nevar realizēt.
Vispār kaut kā daudz noraijumu pārbaudes spēles.
toties pēdējajā minūtē, kad noņēma vārtsargu, austrieši totāli iespieda kazahus (1. maiņu ar Žalaulovu priekšgalā) viņu zonā, apspēlēja kā bērnus un iemeta golu.

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:49, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: iespēja vienmēr jau pastāv (kamēr neviena spēlē nav aizvadīta). Redzēs, ko slovāki galu galā savāks, pret zviedriem jau viņiem bija nu ļoti vājš sastāvs, pamatā slovāku līgas spēlētāji... vēl jau ir arī amīši - nav jau zināms, kas šogad tiks uz izlasi savākts.
Nākamgad ir OS un parasti ZA izlases savāc labākus sastāvus čempionātos pirms Olimpiskajiem gadiem. Visi, kuriem vieta sastāvā nav garentēta, cenšas pelnīt plusiņus.

Tomēr ir diezgan droši, ka šoreiz nebūs vairāki līderi kā Keins, Kesels, Van Rīmsdaiks, Brauns, Saters, Rajens, Parīsijs, Pavļevskis, Bakes. No iepriekšējo izlašu līderiem, šķiet brīvi pirms play off būs tikai Štasnijs un Millers.

Jebkurā gadījumā, mums viņi nemaz nav jāuzvar, lai tiktu garām slovākiem, galvenais, ka slovāki nevar paņemt punktus no "lielā trijnieka".

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:49, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: situācija ir tāda, ka šogad nav izteikta pastarīša un kapāšanās būs baigi nopietna.
Es jau ljoti ceru ka izlases speletaji to ljoti labi apzinas!
Citadi ja vinji laukuma pret Franciju un Austriju ies ar tadu domu ka bez problemam uzvares, tad beigas var sanakt diezgan lieli mesli!

     [+] [-]

, 2013-04-09 12:54, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Nākamgad ir OS un parasti ZA izlases savāc labākus sastāvus čempionātos pirms Olimpiskajiem gadiem. Visi, kuriem vieta sastāvā nav garentēta, cenšas pelnīt plusiņus.

Tomēr ir diezgan droši, ka šoreiz nebūs vairāki līderi kā Keins, Kesels, Van Rīmsdaiks, Brauns, Saters, Rajens, Parīsijs, Pavļevskis, Bakes. No iepriekšējo izlašu līderiem, šķiet brīvi pirms play off būs tikai Štasnijs un Millers.

Jebkurā gadījumā, mums viņi nemaz nav jāuzvar, lai tiktu garām slovākiem, galvenais, ka slovāki nevar paņemt punktus no "lielā trijnieka".
Atkal sakas reikinashana, mums obligati ir janem kada komanda no top izlashu klasta, bet ja mes nevienu nepanemsim tad atkal busim kadi 11 vai 12, vai pat vel zemak!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-09 12:57, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Atkal sakas reikinashana, mums obligati ir janem kada komanda no top izlashu klasta, bet ja mes nevienu nepanemsim tad atkal busim kadi 11 vai 12, vai pat vel zemak!
Nu nav obligāti jāņem. Būtu jau labi, bet nav obligāti un diez vai ir reāli. Mēs mierīgi varam pakāst gan somiem, gan krieviem, gan amīšiem, bet uzvarēt slovākus un pārējos un ar to vajadzētu pietikt, lai tiktu uz play off.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 13:02, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Nākamgad ir OS un parasti ZA izlases savāc labākus sastāvus čempionātos pirms Olimpiskajiem gadiem. Visi, kuriem vieta sastāvā nav garentēta, cenšas pelnīt plusiņus.

Tomēr ir diezgan droši, ka šoreiz nebūs vairāki līderi kā Keins, Kesels, Van Rīmsdaiks, Brauns, Saters, Rajens, Parīsijs, Pavļevskis, Bakes. No iepriekšējo izlašu līderiem, šķiet brīvi pirms play off būs tikai Štasnijs un Millers.

Jebkurā gadījumā, mums viņi nemaz nav jāuzvar, lai tiktu garām slovākiem, galvenais, ka slovāki nevar paņemt punktus no "lielā trijnieka".
ņem vērā, ka NHL šogad sezona beidzas 10-11 dienas vēlāk kā parasti. Līdz ar to, sastāvs jeņķiem tiks savākts pēdējajā brīdi. Un pirmā spēle viņiem ir pret austriešiem - neuzskatīšu to par sensāciju, ja Austrija vinnēs.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 13:02, pirms 11 gadiem
Kāpēc tāda pārliecība, ka varēs uzvarēt Slovākus?

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 13:04, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Nu nav obligāti jāņem. Būtu jau labi, bet nav obligāti un diez vai ir reāli. Mēs mierīgi varam pakāst gan somiem, gan krieviem, gan amīšiem, bet uzvarēt slovākus un pārējos un ar to vajadzētu pietikt, lai tiktu uz play off.
tikai viena nianse - slovāki pirms gada paņēma sudrabu, ja savāks zolīdu sastāvu, tad nebrīnīšos, ka tieši slovāki būs grupā trešie...

P.s. taču tik pat labi ārpus grupas 4nieka var palikt Slovākija UN ASV...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 13:05, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: tikai viena nianse - slovāki pirms gada paņēma sudrabu, ja savāks zolīdu sastāvu, tad nebrīnīšos, ka tieši slovāki būs grupā trešie...
Jā, slovāki ir melnais zirdziņš, var aizspēlēties līdz medaļām, bet var arī izgāzties pilnībā. Diemžēl mūsu izredzes ir ļoti atkarīgas tieši no šī faktora.
1 2 3 4 107 komentāri