Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Beresņevs: "Lipmana izteikumi ir vieni vienīgi meli"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Beresņevs: "Lipmana izteikumi ir vieni vienīgi meli"
Leonīds Beresņevs
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas hokeja izlases nu jau bijušais galvenais treneris Leonīds Beresņevs (58) savu amatu pameta nedēļu pirms olimpiskās kvalifikācijas turnīra. Sarunā ar krievu reportieri pieredzējušais speciālists mūsu hokeja federācijas prezidentu vaino melos.

Leonīds Beresņevs: "Pirms olimpiskās atlases turnīra sākuma Kirovs Lipmans intervijā teica: ja Latvijas izlase neizcīnīs pirmo vietu, tā nebūs nekāda nelaime. Un to saka cilvēks, kuram būtu jāsapņo par uzvaru un pirmo vietu, kā arī visus jāmotivē. Bet viņš pamanās mani apvainot bailīgumā. Lipmanam ir divas plates. Viena par to, ka es nobijos. Otra par to, ka augstākajā divīzijā mēs esam jau 20 gadus. Bet kas ir izdarīts šajos 20 gados? Paskatieties uz mūsu izlasi! Agrāk mēs ar vāciešiem spēlējām 8:0, 5:0. Arī ar dāņiem un norvēģiem. Mēs bijām stiprāki! Un kas ir tagad? Latvijas hokeja attīstībai nekas netiek darīts. Mēs jau atpaliekam no minētajām izlasēm."

"Lipmana izteikumi ir smieklīgi. Vieni vienīgi meli. Neticu nevienam viņa vārdam. Viņš presei stāsta, ka man ir apmaksāti visi rēķini. Joprojām nekas nav apmaksāts. Stāsta, ka prēmēšanas sistēma strādā. Patiesībā dažiem spēlētājiem joprojām nekā nav. Nemaz nerunājot par treneru korpusu un apkalpojošo personālu - tur vispār nekādas naudas. Tajā pašā laikā Lipmans paziņo, ka viss ir kārtībā. Tas nav smuki. Cilvēks ieņem tādu amatu un pastāvīgi melo. Vaino mani kaut kādās lietās, bet šī gada pasaules čempionātam mēs gatavojāmies ļoti sarežģītos apstākļos. To es pārcietu. Man ir žēl mūsu puišu, saku godīgi. Jo viņi runā patiesību. Viņiem ir sasāpējis," atklāj Leonīds Beresņevs.

Kā zināms, pēc Beresņeva atkāpšanās pie izlases stūres stājās ne mazāk pieredzējušais Haralds Vasiļjevs (64), kuram gan ir pavisam maz laika, lai iejustos jaunajā situācijā un sagatavotu nacionālo komandu svarīgajam turnīram.

Olimpiskās kvalifikācijas turnīra pirmā spēle ar austriešiem būs jau šovakar, rīt pretī stāsies japāņi, bet 4. datumā notiks cīņa ar Vāciju, kas ir mūsu nomināli spēcīgākā konkurente. Olimpisko ceļazīmi iegūs tikai labākā izlase.

Izmantotie resursi:
championat.com

1 2 42 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2016-09-01 13:31, pirms 8 gadiem
90% tautas esot Lipmana pusē! /Kirovs Lipmans/

  +2 [+] [-]

, 2016-09-01 13:36, pirms 8 gadiem
Ņivinavataja ja.... bardaks tanī ziepju operā ir drausmīgas...riebjās pat rakstus veert vaļā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2016-09-01 13:43, pirms 8 gadiem
Beresņevs: "Bet kas ir izdarīts šajos 20 gados? Paskatieties uz mūsu izlasi! Agrāk mēs ar vāciešiem spēlējām 8:0, 5:0. Arī ar dāņiem un norvēģiem. Mēs bijām stiprāki! Un kas ir tagad? Latvijas hokeja attīstībai nekas netiek darīts. Mēs jau atpaliekam no minētajām izlasēm."
Voat šitas ir iemesls Nr. 1, kāpēc Lipmanim jau sen bija jāpazūd. 20 gadi, viena paaudze ar mūžīgi jaunajiem un perspektīviem hokjistiem jau ir pazudusi.

 +11 [+] [-]

, 2016-09-01 13:44, pirms 8 gadiem
Tad jau grāmatvede būs uz nepareizo kontu aizskaitījusi algu

  +3 [+] [-]

, 2016-09-01 13:46, pirms 8 gadiem
Tagad jākoncentrējas turnīram.
Razborkas jāturpina nākamnedēļ.
Sarauj!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-01 13:48, pirms 8 gadiem
Ar tik virspusējiem faktiem/agrumetiem nepietiek.
Visi zina, ka Kirovs lohs, visi zina, ka nav maksāts(GRĀMATVEDE, HHAHAHAHA)

  +2 [+] [-]

, 2016-09-01 13:49, pirms 8 gadiem
kepka96 rakstīja: Tak tas jau Kiras pantiņš par to mūžīgo grāmatvedes atvaļinājumu. Tieši to pašu viņš teica Overtaimā par to, kapēc Tedam neesot samaksāta alga un kaut kad par prēmijām spēlētajiem arī tas pats mūžīgais grāmatvedes atvaļinājums tika piesaukts.
Toreiz ar Tedu grāmatvede pat divreiz kļūdas pēc naudu aizskaitijusi Baigā grāmatvede, visu laiku var vainot viņu.

  +5 [+] [-]

, 2016-09-01 13:51, pirms 8 gadiem
Protams ka meli Ļoņa,mēs tak visi to jau zinam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-09-01 13:58, pirms 8 gadiem
Nu, ka pie paša Beresņeva dažs labs no mūsu spēlētājiem(vadošajiem) negribēja spēlēt tas jau laikam nevienam vairs nav nolēpums (un tā ir ne jau pirmo reizi) un arī Kira to tā starp citu "izmeta" slavenajā presenē! Berja pats arī nebūt nav tāds "balts un pūkains"! Ok, Kira ir maita, bet vai tad tu to nezināji Loņa? Ta ko tagad žēlojies?

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:00, pirms 8 gadiem
1997. gada izlases līderu vairākums de facto bija naturalizēti spēlētāji. Tolaik Dinamo(R) sastāvā bija ļoti, ļoti augstas klases iebraucēji, pat stiprāki par Elisonu, Novāku, Kailu Vilsonu, Hossu, Sedlāčeku un kā viņus visus tur sauca. Gandrīz kā iedot Magņitagorskas Metalurgam Latvijas pases, komandu izformēt, izsūtīt pa visām Eiropas un Amerikas līgām, reizi gadā savākt kopā un brīnumainā kārtā apspēlēt Vāciju ar 8:0. (Tas bija brīnums, jo ar tādiem rezultātiem Vācija līdz tam nebija zaudējusi ne PSRS, ne Kanādas komandām desmitiem gadu).

  +1 [+] [-]

, 2016-09-01 14:00, pirms 8 gadiem
Pat, ja Lipmans ir kādus privātos līdzekļus ieguldījis Latvijas hokejā tas neattaisno aizaugušo Latvijas Hokeja čempionātu, kas balstās principā uz entuziastiem un līmenis ir tāds, par kuru ikviena eiropas valsts varētu smieties. Viņa Grindex saņem nodokļu atlaides, kas krietni pārsniedz Lipmana privātos ieguldījumus. Hokejisti pat par prēmijām atsakās spēlēt izlasē, jo Lipmans ir visus tā izbesījis, ka vēmiens nāk.

Resnais vecais Kvazimodo ir daudz par daudz aizsēdējies LHF un visa viņa valde ir jātriec ar sūdainu mietu. Gribu redzēt jaunu seju LHF priekšsēdētāja amatā un lai valdi viņš izveido pēc saviem ieskatiem(bez Lipmana roklaižām)

LHF ir apsmiekls visai pasaulei un Kirovs ir lielākais klauns un bezkauņa kāds ir manīts Latvijas sporta vēsturē.

  -2 [+] [-]

, 2016-09-01 14:02, pirms 8 gadiem
Esmu par to lai ir tukšas tribīnes un lai uz olimpiādi brauc Vācija, varbūt tad tas biedēklis izbeigs mocīt visus Latvijas hokeja mīļus un čaļus kas to spēlē. Par Vāciju!!!

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:02, pirms 8 gadiem
M rakstīja: 1997. gada izlases līderu vairākums de facto bija naturalizēti spēlētāji. Tolaik Dinamo(R) sastāvā bija ļoti, ļoti augstas klases iebraucēji, pat stiprāki par Elisonu, Novāku, Kailu Vilsonu, Hossu, Sedlāčeku un kā viņus visus tur sauca.
Jā, toreiz spēle balstījās uz naturalizētajiem krieviem, bet tas nemaina faktu, ka pilnīgi nekas Latvijas hokejā nav attīstījies, kamēr tie, kurus agrāk drāzām ir veiksmīgi attīstījuši savus vietējos čempionātus, tikmēr mēs nedarām neko un guļam uz veciem lauriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:07, pirms 8 gadiem
Pipec kādas paģiras...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-01 14:13, pirms 8 gadiem
M rakstīja: 1997. gada izlases līderu vairākums de facto bija naturalizēti spēlētāji. Tolaik Dinamo(R) sastāvā bija ļoti, ļoti augstas klases iebraucēji, pat stiprāki par Elisonu, Novāku, Kailu Vilsonu, Hossu, Sedlāčeku un kā viņus visus tur sauca. Gandrīz kā iedot Magņitagorskas Metalurgam Latvijas pases, komandu izformēt, izsūtīt pa visām Eiropas un Amerikas līgām, reizi gadā savākt kopā un brīnumainā kārtā apspēlēt Vāciju ar 8:0. (Tas bija brīnums, jo ar tādiem rezultātiem Vācija līdz tam nebija zaudējusi ne PSRS, ne Kanādas komandām desmitiem gadu).
Cik tad no tiem 97. gada hokejistiem nebija LV produkts? Znaroks, Maticins, Čudinovs, kuri uz LV atbrauca 16-17 gados, visi pārējie jau tepat no bērna kājas bija pie mūsu treneriem par hokejistiem izauguši.

  +7 [+] [-]

, 2016-09-01 14:20, pirms 8 gadiem
Ir diez gan dīvaini lasīt tīneidžeru diskusiju, par lietām, kas ir notikušas laikos, kad viņu vecāki iespējams vēl pilngadīgi nebija.

1. Liels paldies Kirovam Lipmanam par to, ka viņš izglāba Latvijas hokeju 97. gadā. Bez viņa iniciatīvas un naudas nebūtu halles Liepājā, kas iesāka haļļu bumu Latvijā. Viņš ilgu laiku spēja piesaistīt izlasei vajadzīgo finansējumu. Šobrīd jaunatnes hokejā ir masveidība par kādu pirms 20 gadiem mēs varējām tikai sapņot.

2. Diemžēl, bet katram cilvēkam ir derīguma termiņš. Tāds ir arī Kirovam un nupat ir pienācis laiks paiet malā. Paldies par visiem nopelniem, bet šobrīd hokeja saimniecībā valda bardaks, bet federācijas prezidents sēž uz veciem lauriem. Jaunatnes hokejā federācija nespēj ieviest nekādu sistēmu, nacionālā izlase lēnām kļūst par izsmiekla objektu, bet jauno talantu attīstība principā ir atkarīga tikai no vecāku rocības un izveicības (ok varam vēl teikt paldies Liepājas un Dpils pašvaldībām). Diemžēl pats Kirovs malā nepaies, bet LHF biedru loks ir pārāk bailīgs vai piebarots lai pret viņu vērstos, arī tas pats Sorokins var tikai pateikt bailuļi. Tāda ir faktiskā situācija.

P.S.
un beidziet te tukši gānīties pa labi un pa kreisi. Pieteik jau ka treneris un federācija ar to šeit nodarbojas.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-01 14:23, pirms 8 gadiem
klemens rakstīja: Esmu par to lai ir tukšas tribīnes un lai uz olimpiādi brauc Vācija, varbūt tad tas biedēklis izbeigs mocīt visus Latvijas hokeja mīļus un čaļus kas to spēlē. Par Vāciju!!!
Kas no zāģa Vācijai mainīsies? Lipmans pateiks vai kļūdijos atzīstos atkāpjos? Aizmirsti, ja neatradīsies clvēki, kuri gribēs ieņemt viņa vietu, tad viņš tur sēdēs līdz nāvei. Vai nu tev ir 15 gadi, vai arī tu esi ļoti ļoti naivs cilvēks...

  +4 [+] [-]

, 2016-09-01 14:24, pirms 8 gadiem
Lipmans ir vislielākais dir*ējs visumā, tas ir skaidrs jau sen. Bet viņš vienmēr izbrauc uz to, ka tas, par kuru viņš muld, nav blakus. Vislaik sanāk tādi monologi - treneris, vai spēlētājs izstāsta savu sakāmo, citā reizē Lipmans pasaka, ka tie tur muld, tad tie atkal saka, ka Lipmans muld. Jau sen vajag visus salikt vienā telpā uz preses konferenci un lai mazgā to netīro veļu kaut līdz rītam, tiešajā ēterā, ar dokumentiem, izdrukām, faktiem utt. Tur arī lielākos dir*ējus var atsēdināt, ar reālu klātbūtni, faktiem. Un Kira to jau sen ir pelnījis, vecais Pim*is.

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:27, pirms 8 gadiem
Kirovs ar savām pasaciņām jau sen sevi par lohu ir padarījis, bet pats laikam naivi tic, ka tauta viņam joprojām tic

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:28, pirms 8 gadiem
alexey sonar rakstīja: Jā, toreiz spēle balstījās uz naturalizētajiem krieviem, bet tas nemaina faktu, ka pilnīgi nekas Latvijas hokejā nav attīstījies, kamēr tie, kurus agrāk drāzām ir veiksmīgi attīstījuši savus vietējos čempionātus, tikmēr mēs nedarām neko un guļam uz veciem lauriem.
Tur bija daži naturalizētie krievi, paŗējie bija Latvijas krievi, šeit auguši un hoeku mācījušies spēlet un latvieši. Un tie daži naturalizētie, jau bija pāri 30 gadu sliksnim, tīri veterāni, pie līderiem var skaitīt Znaroku un Čudinovu, daļēji Maticinu.

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:31, pirms 8 gadiem
Paskatieties uz mūsu izlasi! Agrāk mēs ar vāciešiem spēlējām 8:0, 5:0. Arī ar dāņiem un norvēģiem. Mēs bijām stiprāki! Un kas ir tagad?

neko pielikt neko atņemt, atbildam paši.

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:36, pirms 8 gadiem
Detection rakstīja: Paskatieties uz mūsu izlasi! Agrāk mēs ar vāciešiem spēlējām 8:0, 5:0. Arī ar dāņiem un norvēģiem. Mēs bijām stiprāki! Un kas ir tagad?

neko pielikt neko atņemt, atbildam paši.
Tad mēs mocījāmies ar itāļiem

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:40, pirms 8 gadiem
Kaut kas lēnam briest te... Es domāju ka drīz kaut kas mainīsies un ceru ka tā arī būs..

  +2 [+] [-]

, 2016-09-01 14:50, pirms 8 gadiem
Edgars rakstīja: Ir diez gan dīvaini lasīt tīneidžeru diskusiju, par lietām, kas ir notikušas laikos, kad viņu vecāki iespējams vēl pilngadīgi nebija.

1. Liels paldies Kirovam Lipmanam par to, ka viņš izglāba Latvijas hokeju 97. gadā. Bez viņa iniciatīvas un naudas nebūtu halles Liepājā, kas iesāka haļļu bumu Latvijā. Viņš ilgu laiku spēja piesaistīt izlasei vajadzīgo finansējumu. Šobrīd jaunatnes hokejā ir masveidība par kādu pirms 20 gadiem mēs varējām tikai sapņot.

2. Diemžēl, bet katram cilvēkam ir derīguma termiņš. Tāds ir arī Kirovam un nupat ir pienācis laiks paiet malā. Paldies par visiem nopelniem, bet šobrīd hokeja saimniecībā valda bardaks, bet federācijas prezidents sēž uz veciem lauriem. Jaunatnes hokejā federācija nespēj ieviest nekādu sistēmu, nacionālā izlase lēnām kļūst par izsmiekla objektu, bet jauno talantu attīstība principā ir atkarīga tikai no vecāku rocības un izveicības (ok varam vēl teikt paldies Liepājas un Dpils pašvaldībām). Diemžēl pats Kirovs malā nepaies, bet LHF biedru loks ir pārāk bailīgs vai piebarots lai pret viņu vērstos, arī tas pats Sorokins var tikai pateikt bailuļi. Tāda ir faktiskā situācija.

P.S.
un beidziet te tukši gānīties pa labi un pa kreisi. Pieteik jau ka treneris un federācija ar to šeit nodarbojas.
hehe, liekas ka tevis piemeinētajā 97 gadā pats biji tīnis, un neko vēl jo projām neesi sapratis, lipmans neko nav glābis, pilnīgi neko, un viss ko lielāas ka vinsh atbalsta finansiāli hokeju ir kāartejie meli un sheemas, ja kaut nedaudz saprastu kā valstī notiek nodokļu aprite ar atvieglojumiem, varbūt arī saprasti, ka lipmans ir lielaakais hokeja attīstības bremzētājs, paskaties apkārt, dāņi norvāģi vācieši, klapē mūs jau regulāri, muums ir 2 jauniešu/junioru komandas, kas spēlē labā līmenī, un arī tām labrāt neļaut spēlēt gribētu tevis cildinātais lipmans. kauns par shaadu klaunu federaacijas vadībā,

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:51, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Tad mēs mocījāmies ar itāļiem
Pēc Ozoliņa uzsauciena?

     [+] [-]

, 2016-09-01 14:52, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Pēc Ozoliņa uzsauciena?
Viņš tad nebija. otrā spēla 1997. gadā. Un 1998. gadā neizšķirts

  -1 [+] [-]

, 2016-09-01 14:53, pirms 8 gadiem
Vissmieklīgākais ir tas, ka BIG3 AV,GI un KL neko nevar izdarīt neviens un viņi praktiski turēsies pie krēsla līdz kapam! Nu ir jāpieņem lēmums, ka vairāk par diviem termiņiem nevar sēdēt krēslā!

     [+] [-]

, 2016-09-01 15:04, pirms 8 gadiem
LHF prezidentu nomainit nav iespejamas nomainit,jo GRINDEX ir aizdevis finasialos lidzeklus LHF ,lai palidztu uzturet federaciju un visas izleses... rezume,kas atmaksas naudu GRINDEX !!!
Nav iemesla satrauktie vai cepties,tikai fakti.
KIROVS forever, baudam hokeju kamer tas ir pieejams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 42 komentāri