Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Oktobra nogalē "Inbox.lv" ledus hallē notiks "NEXT Hockey Camp"

Jānis Celmiņš

Piņķos, "Inbox" ledus hallē 23.oktobrī sāksies "NEXT Hockey Camp" - intensīvā treniņu nedēļa, kuru sadarbībā ar Top Speed Hockey un amerikāņu prasmju attīstības treneri Lukass Freijs organizēs pašmāju hokeja aģentūra "NEXT HOCKEY" , kuras vadībā ir piedalījušies vairāki Latvijas izlases hokejisti, tai skaitā jaunais un talantīgais bronzas medaļas ieguvējs - Dans Ločmelis.

Katrs no nometnes dalībniekiem saņems padziļinātu novērtējumu 100 punktu skalā, kura ir izstrādāta un pielāgota vairākām NHL jauniešu un bērnu komandām. Kā arī tiks izrunātas nākotnes perspektīvas un piedāvāti visdažādākie varianti un ceļi karjeras attīstībai ārzemēs vai te pat Latvijā.

Nometnē būs intensīvs treniņu grafiks jebkura līmeņa bērniem vecuma grupā no 11 līdz 16 gadiem. Tās beigās katru hokejistu izvērtēs pēc 100 punktu sistēmas. Tas katram jaunietim palīdzēs saprast, kuras hokeja prasmes nākotnē vēl nepieciešams uzlabot.

"Šī hokeja programma un "atrādīšanās" būs liels solis, lai vecāki iegūtu priekšstatu kā, cik tas maksā un kur labāk veidot karjeru hokejā." uzsver NEXT HOCKEY aģentūras īpašnieks Didzis Jansons. "Lukass Freijs ir attīstības treneris un aģents, kurš seko līdz katram bērnam individuāli un pie noteikta vecuma, vai prasmju sasniegšanas NEXT HOCKEY un TOP SPEED hockey apvienojoties spējam atrast hokejistam vispiemērotāko hokeja skolu un sistēmu izaugsmei. Jaunajiem hokejistiem šī būs pirmā unikālā iespēja izvērtēt savas spējas un iegūt maksimāli daudz pieredzes šajā treniņnometnē. Esmu pārliecināts, ka šī treniņnometne būs patiesi noderīga gan vecākiem, gan bērniem kā arī visai hokeja sabiedrībai Latvijā."

Nometnes laikā tiks aizvadīti intensīvi treniņi, tiks analizēta spēle, rādīsim spēles situācijas, kurās mūsu programmas elementi tiek izmantoti. Šī nometne viennozīmīgi palīdzēs spēlētājiem turpmāk attīstīties viņu hokejistu karjerās.

Dalībnieku skaits šajā nometnē ir ierobežots, tādēļ organizatori aicina interesentus pieteikties laikus. Reģistrēties "NEXT Hockey Camp" nometnei var Facebook lapā (šeit hyperlink https://www.facebook.com/NXTHockey) vai zvanot uz telefona numuru: 29816247.