Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais Latvijas čempions Dīķis no "Kurbada" atgriežas līderē "Zemgalē"

Agris Suveizda

Divkārtējais Latvijas čempions Dīķis no "Kurbada" atgriežas līderē "Zemgalē"
Edgars Dīķis. Foto: Zemgale/LLU

"Optibet" Baltijas Hokeja līgas līdervienība Jelgavas "Zemgale"/LBTU divas dienas pirms lielās spēles pret "Mogo"/LSPA paziņojusi par 32 gadus vecā aizsarga Edgara Dīķa atgriešanos komandā.

Dīķis "Zemgalē" aizvadīja divas iepriekšējās sezonas, bija komandas kapteinis, Latvijas čempionātā 36 spēlēs sakrājot 12 (3+9) punktus, 16 izslēgšanas spēlēs izdarot divas rezultatīvas piespēles un Somijas otrajā līgā 22 spēlēs tiekot pie 0+2 un negatīvas lietderības -14.

Pēc divu Latvijas titulu izcīnīšanas Dīķis pievienojās "Kurbadam", kas atgriezās Latvijas augstākās līgas apritē, un 21 spēlē sakrāja 10 (3+7) punktus, 18 soda minūtes un 24 metienus. "Kurbads" ar 31 punktu 24 spēlēs ieņem trešo vietu un savstarpējās cīņās sīvi cīnījies pret līdervienību – 2:1 pagarinājumā, 4:5 pagarinājumā un 4:5.

"Zemgale" ar 44 punktiem 23 mačos (21 uzvara, neviena zaudējuma pamatlaikā) ir pārliecinoša līdere, savu nākamo pretinieci "Mogo"/LSPA, kas gan aizvadījusi par divām spēlēm mazāk, apsteidzot par 10 punktiem. Dīķis ir bijis HK "Rīga" kapteinis un ārzemēs spēlējis Zviedrijā (jauniešos), Somijā, Francijā (gan augstākajā, gan otrajā divīzijā) un Polijā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/hkzemgale/...

  +1 [+] [-]

, 2024-01-18 13:45, pirms 3 mēnešiem
Labs papildinājums sezonas noslēgumam.