Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Zemgales" rezultatīvākais spēlētājs Homjakovs paliek komandā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Zemgales" rezultatīvākais spēlētājs Homjakovs paliek komandā
Artūrs Homjakovs. Foto: Zemgale/LLU

Latvijas čempiones "Zemgales"/LBTU rindās arī jaunajā sezonā spēlēs 25 gadus vecais centra uzbrucējs Artūrs Homjakovs, kurš izskatīja iespēju doties uz ārzemēm.

Jelgavnieki titula aizstāvēšanu sāka piektdien, savā laukumā ar 2:1 pieveicot "Mogo"/LSPA. Ar vārtu guvumiem izcēlās Kristers Vītoliņš un Kristaps Roķis, bet viesu labā vienīgo ripu iemeta pieredzējušais Gints Meija.

"Zemgale" pagājušajā sezonā startēja Somijas pēc spēka otrajā jeb "Mestis" līgā, un komandas rezultatīvākais hokejists bija tieši Artūrs Homjakovs. Ventspilnieks 48 spēlēs guva 37 punktus. Centra uzbrucējs bija komandas līderis arī Latvijas čempionātā.

Starpsezonā Homjakovs runāja par vēlmi doties uz ārzemēm un saņēma piedāvājumus no Slovākijas un Polijas, tomēr tagad kļuvis zināms, ka viņš paliks Jelgavā.

2021./22. gada sezonā Homjakovs spēlēja Zviedrijas trešās līgas klubā "Kiruna AIF" un 43 mačos iekrāja 9+9. Tā ir viņa vienīgā pieredze ārpus Latvijas robežām.

"Zemgale" nākamo spēli aizvadīs ceturtdienas vakarā, pulksten 19:30 ciemojoties pie Viļņas "Hockey Punks".

     [+] [-]

, 2023-09-13 13:32, pirms gada
Pozitīvi.