Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Par Virslīgas sezonas pirmā mēneša laureātu atzīts "Mogo" līderis Želubovskis

Agris Suveizda

Par Virslīgas sezonas pirmā mēneša laureātu atzīts "Mogo" līderis Želubovskis
Elviss Želubovskis. Foto: LHF

Fināla balsojumā par "Optibet" Latvijas hokeja līgas (OHL) mēneša labāko spēlētāju tika izvēlēts HK "Mogo"/LSPA uzbrukuma līderis Elviss Želubovskis, informē Latvijas Hokeja federācija.

Noslēdzoties septembrim, federācija OHL mēneša labākā spēlētāja balvai izvirzīja trīs kandidātus: vārtsargu Māri Jučeru no HK “Liepāja”, Želubovski no "Mogo"/LSPA un HK “Zemgale"/LLU rezultatīvāko uzbrucēju Artūru Ozoliņu.

Sīvā cīņā sociālajā vietnē “Facebook” visvairāk atbalsta saņēma tieši Želubovskis, kurš sešās septembra spēlēs demonstrēja iespaidīgu individuālo statistiku – seši vārti un astoņas rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvāko sniegumu Želubosvkis nodemonstrēja 11. septembra spēlē pret “Prizmu”, kad izcēlās ar 1+3, bet 25.septembrī pret Daugavpils “Dinaburgu” viņš tika pie hat trick jeb trīs vārtiem.

OHL kopvērtējumā Želubovska pārstāvētā "Mogo"/LSPA ar astoņās spēlēs izcīnītiem 15 punktiem ieņem pirmo pozīciju un septembrī uzvarēja visās sešās spēlēs. Pēc astoņām kārtām Želubovskis ar 15 (7+8) punktiem ir otrais rezultatīvākais spēlētājs līgā, atpaliekot vienīgi no jau pieminētā Ozoliņa (9+9).

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6927/par-...