Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Covid-19 dēļ pārceltas HS "Rīga" un BK "Liepāja" spēles hokeja un basketbola līgās

Agris Suveizda

Covid-19 dēļ pārceltas HS "Rīga" un BK "Liepāja" spēles hokeja un basketbola līgās
Liepājas un Rīgas komandas. Foto: Guntis Lazdāns/OHL, Ģirts Gertsons/estlatbl.com

Basketbola klubam "Liepāja" inficēšanās dēļ pārceltas divas tuvākās spēles Latvijas čempionātā, savukārt hokeja skola "Rīga" izlaidīs nākamos trīs mačus, noskaidroja portāls Sportacentrs.com.

HS "Rīga" menedžeris Renārs Freibergs atklāja, ka komandā ir 1-2 jauni inficēšanās gadījumi, tādēļ nolemts pārcelt nākamās trīs spēles pret Rīgas "Mogo"/LSPA (bija paredzēta 6. februārī), Daugavpils "Dinaburgu" (10.02.) un "Liepāju" (11.02.) un nākamo spēli aizvadīt 16. februārī pret "Prizmu"/IHS. Freibergs piebilda, ka nu Covid-19 izslimojusi būs praktiski visa komanda. Neskatoties uz spēļu pārcelšanu, pārējie hokejisti, kuri bija inficēti jau iepriekš, turpinās treniņprocesu. Janvāra beigās karantīnā devās "Prizma"/IHS, kurai nākamā spēle ir plānota 13. februārī Daugavpilī.

Tikmēr Latvijas-Igaunijas līgas mājaslapā jau oficiāli redzams, ka pārceltas divas basketbola kluba "Liepāja" spēles – rīt pret "Valmiera Glass"/ViA un trešdien pret "Ventspili". Biedrības "Liepājas basketbols" valdes loceklis Normunds Atvars apstiprināja, ka komandā ir inficēšanās ar simptomiem, taču nenosauca konkrētu personu skaitu.

Iepriekšējo spēli sestdien liepājnieki aizvadīja pret "Ogri", kurā pēc tam atklājās inficēšanās gadījumi un karantīnas dēļ tika pārceltas spēles pret "VEF Rīga" un "Valmiera Glass"/ViA. "Liepājai" 13. februārī jātiekas ar "VEF Rīga".