Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL smagsvaru cīņas - Hārtlijs tiek galā ar Ufu, bet SKA pieveic "Dynamo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL smagsvaru cīņas - Hārtlijs tiek galā ar Ufu, bet SKA pieveic "Dynamo"
Bobs Hārtlijs. Foto: HC Avangard

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien notika divas spēles. Boba Hārtlija trenētā čempionvienība Omskas "Avangard" Balašihā uzvarēja Ufas "Salavat Yulaev" (2:1), bet Sanktpēterburgas SKA viesos pārspēja Maskavas "Dynamo" - 3:2.

"Avangard" un "Salavat Yulaev" spēles piektajā minūtē Aleksandrs Kadeikins izcēlās ar efektīgu piespēli, ko izmantoja Sergejs Šmeļovs un panāca 0:1 par labu Baškortostānas vienībai. Pēc nepilnām trijām minūtēm skaitliskajā vairākumā slovāks Peters Cehlāriks meta no asa leņķa un atjaunoja līdzsvaru uz tablo - 1:1. Kādā epizodē Hārtlija trenētais klubs izglābās no 1:2, pateicoties video atkārtojumos konstatētajai aizmugurei (1:1). Otrajā periodā "Avangard" sezonas rezultatīvākais spēlētājs kanādietis Korbens Naits (Kanāda) panāca 2:1, bet atlikušajā laikā rezultāts nemainījās. Hārtlija komanda atrodas Austrumu konferences sestajā vietā, savukārt Baškortostānas vienība tur ieņem trešo pozīciju.

"Dynamo" un SKA mačā spēkojās komandas, kas Rietumu konferencē ir trešajā un pirmajā vietā. Sanktpēterburgas "armijnieki" izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, savukārt Krievijas galvaspilsētas "dinamiešiem" pēdējās 11 spēlēs bilance ir 4-7. Trešā perioda vidū SKA somu uzbrucējs Jonass Kempainens pārāk aizrāvās iemetiena cīņā un ar nūju iebrauca pretiniekam starp kājām, izpelnoties noraidījumu uz 5+20 minūtēm. Šajā spēlē SKA krievu uzbrucējs Andrejs Kuzmenko guva divus vārtus (0:1 un 1:3), kaldinot rietumu līdervienības kārtējo panākumu.

KHL mači 29. oktobrī

Avangard - Salavat Yulaev2:1
Dynamo M - SKA2:3

Izmantotie resursi:
khl.ru