Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" vadītājs: "Trenera nomaiņa nav mūsu plānos. Hārtlijs nopelnījis uzticēšanos"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" vadītājs: "Trenera nomaiņa nav mūsu plānos. Hārtlijs nopelnījis uzticēšanos"
Bobs Hārtlijs. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas pagājušās sezonas čempione Omskas "Avangard" negrasās tuvākajā laikā atbrīvot Bobu Hārtliju, uzsvēris kluba direktoru padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Krilovs.

Krievijas medijos izskanējusi versija, ka par Omskas "Avangard" galveno treneri varētu kļūt RIkards Grēnborjs, kurš savulaik vadīja Zviedrijas valstsvienību, bet tagad atrodas pie Šveices kluba Cīrihes "Lions" stūres. Tomēr Aleksandrs Krilovs šādu versiju noliedzis.

"Nē, tā nav. Jāatzīst, ka avoti šoreiz jūs pievīluši un piegādājuši nepareizu informāciju. Lieliski zinu, kas ir Grēnborjs un ko viņš spēj piedāvāt kā speciālists. Taču kopš brīža, kad kļuvu par direktoru padomes vadītāju, viņa vārds galvenā trenera amata sakarā nav ticis apspriests," teica Krilovs.

"Mūsu plānos nav nomainīt galveno treneri. Bobs Hārtlijs un kluba menedžments ar saviem iepriekšējiem panākumiem nopelnījuši uzticības kredītu. Gan no manas, gan no līdzjutēju puses. Protams, mēs visi esam neapmierināti ar šīs sezonas rezultātiem un sniegumu. Gan vadība, gan treneru štābs, gan līdzjutēji, gan paši hokejisti. Tieši tāpēc regulāri sazinos ar ģenerālmenedžeri Alekseju Volkovu, bet viņš katru dienu komunicē ar treneriem," pauda Krilovs.

Ar 21 spēlē savāktām 12 uzvarām "Avangard" ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, turklāt bija brīdis, kad komanda atradās ārpus play-off zonas. Iepriekšējā mačā ar 1:5 zaudēts Sanktpēterburgas SKA.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

     [+] [-]

, 2021-10-28 19:41, pirms 2 gadiem
Šodien Amur uzvarēja mūsu lielo pāri darītāju Jokerit, mēs gandrīz uzlikām Hartlija sagrāvējiem. Lūk kā notiek!