Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" vadītājs vēlas Omskā būvēt jaunu halli, nevis atjaunot esošo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" vadītājs vēlas Omskā būvēt jaunu halli, nevis atjaunot esošo
Bobs Hārtlijs
Foto: Reuters/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubam Omskas "Avangard", kura galvenais treneris ir Bobs Hārtlijs, jaunā sezona būs jāpavada Balašihā, Maskavas pievārtē, jo Omskas hallē konstatētas nopietnas problēmas. Kluba padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Krilovs norādījis, ka ir trīs varianti, kā situācija attīstīsies turpinājumā.

"Šobrīd noslēdzas ekspertīze, lai noteiktu arēnas stāvokli, un pēc analīzes pieņemsim lēmumu. Ir trīs varianti – vieglas izmaiņas, liela rekonstrukcija vai nojaukšana. Trīs varianti, no kuriem būs jāizvelās tas, kurš strādās," teica Aleksandrs Krilovs. "Man patīk variants par jaunas un mūsdienīgas halles uzbūvēšanu. Taču tas būs atkarīgs no budžeta un laika."

"Ja runājam par ekonomiku, tad arēnai vajadzētu būt ar 15 līdz 20 tūkstošu līdzjutēju ietilpību. Diemžēl interese par hokeju un tā izaugsmi ir tik liela, ka pēdējā laikā reizēm uz spēlēm nesanāk pat pieci tūkstoši. Domāju, ka "Avangard" ideālais variants būtu halle ar 10,5 tūkstošiem vietu. Ja iepriekš būtu strādājis klubā, tad būtu uzbūvējis 15 tūkstošu arēnu," pauda Krilovs.

"Kas attiecas uz laukuma izmēriem, esmu par mazajiem laukumiem. Sācies strīds par to, vai ir nepieciešamas izmaiņas. Kāds saka, ka tādā veidā zaudēsim padomju stilu, būs vairāk skriešanas un sišanās. Mazais laukums, pirmkārt, māca ātrāk pieņemt lēmumus. Esmu par Somijas standarta ieviešanu," teica Omskas "Avangard" vadītājs.

Pēc tam, kad atklājās, ka Omskas "Avangard" mājas halle atrodas avārijas stāvoklī, tika pieņemts lēmums, ka komanda šo sezonu aizvadīs Balašihā. Lai gan ir cerība uzreiz pēc tam atgriezties mājās, Balašihas halles vadība norādījusi, ka "Avangard" tur plāno palikt trīs līdz piecus gadus.

Kluba galvenais treneris pirmo gadu būs Bobs Hārtlijs, kurš iepriekšējos divos pasaules čempionātos vadījis Latvijas izlasi. Līdzās Hārtlijam Omskā strādā arī Žaks Klutjē un Aldis Āboliņš.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/hockey/201808...

  +3 [+] [-]

, 2018-08-28 18:30, pirms 6 gadiem
Katrai sezonai jaunu halli!
Lai tik būvē.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-28 19:11, pirms 6 gadiem
loook ploik! rakstīja: Katrai sezonai jaunu halli!
Lai tik būvē.
Balašihas huiņā jau arī negribētos skatīties, kā viņi tur dragājas. Ja kamera būs okei un kvalitāte nepazudīs, tad labi... Jo cik atceros, MVD kad spēlēja ar Znaroku priekšgalā, tad kameras tajos laikos bija briesmīga.

  +4 [+] [-]

, 2018-08-28 19:22, pirms 6 gadiem
Torpedo spēlē šķūnī un video kvalitāte ir galīgā pak alā!

     [+] [-]

, 2018-08-28 19:49, pirms 6 gadiem
Mekl︍︍ējat p︍uisi!
E︍s es︍︍mu Lu︍na, e︍s e︍smu 2︍1, ja︍utrs, sla︍ids u︍n na︍v pie︍ticīg︍s v︍isp︍ār))
Fo︍to u︍n tālr︍uņa num︍urs anke︍︍tā >>︍> 18pop.tk

  +2 [+] [-]

, 2018-08-28 23:06, pirms 6 gadiem
...."Diemžēl interese par hokeju un tā izaugsmi ir tik liela, ka pēdējā laikā reizēm uz spēlēm nesanāk pat pieci tūkstoši. "....

Avangard vadītājam ar humoru viss kārtībā