Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs: "Mums paveicās"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Vorobjovs: "Mums paveicās"
Pjotrs Vorobjovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

1 : 2

Sibir - Lada

"Mums paveicās," pēc šodien izcīnītās uzvaras KHL spēlē pret "Sibir" (2:1) atzina "Lada" galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs.

Atgādināsim, ka "Lada", kuras rindās spēlē arī Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs šodien viesos tikās ar "Sibir" hokejistiem. Ļoti sīvā cīņā pārāki izrādījās viesi no Toljati, kurus trenē bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs, kurš pēc spēles atzina, ka viņa komandai mazliet paveicās:

"Abas komandas bija noskaņojušās uz uzvaru. Tieši šī iemesla dēļ, abas komandas spēlēja diezgan piesardzīgi. Centāmies pēc iespējas rūpīgāk sargāt savus vārtus. Šādā spēlē mums paveicās, ielaižot vārtus, mēs veiksmīgi iemetām otros vārtus. Veiksme bija mūsu sabiedrotā.

Interesanti, ka "Lada" pēdējās septiņās spēlēs ir ielaidusi tikai astoņus vārtus. Toljati komanda 36 spēlēs izcīnījusi 48 punktus, kas komandu ierindo 17. vietā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-12-26 22:07, pirms 16 gadiem
Chilaverts rakstīja: A prichom tas?
KHL komandas (par kuras speelju rezultaatiem arii tiek rakstiits esportaa) trenera peecspeeles komentaars. Kur probleema?

     [+] [-]

, 2008-12-27 15:46, pirms 16 gadiem
Pievienojieties manai domubiedru grupai "Kontinentālā Hokeja Līga & Rīgas Dinamo" (fani) (fani) (fani)
draugiem.lv: draugiem.lv
Liels paldies visiem kas pievienosies pašai labākajai domubiedru grupai, kas veltīta mūsu superklubam (fani)