Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs un "Lada" uzvar viesos

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pujacs un "Lada" uzvar viesos
Georgijs Pujacs
Foto: www.hclada.ru

1 : 2

Sibir - Lada

Pie panākuma Kontinentālajā Hokeja līgā ticis Latvijas hokejists Georgijs Pujacs un Toljati "Lada", kas viesos ar 2:1 pieveica Novosibirskas "Sibirj", tā pietuvojoties labāko 16 komandu skaitam.

Pirmais periods aizritēja ļoti garlaicīgā cīņā ("Sibirj" izdarīja vien divus metienus, "Lada" – sešus), bet otro aktīvi sāka viesi, tiesa tūlīt gan panākumu negūstot. Līdz rezultāta atklāšanai nācās gaidīt vēl astoņas minūtes, kad precīzi meta "Lada" uzbrucējs Viktors Drugovs. Drīz vien "Sibirj" tika pie vairākuma, taču neko no tā "neizspieda" – bīstamāk mājinieku hokejista pirms brīža bija darbojušies mazākumā. Lai gan mājinieki galu galā pa vārtiem šajā trešdaļā bija metuši vairāk, vadībā pēc 40 spēles minūtēm atradās "Lada".

Pēdējā trešdaļā sāncenšu vārtus "atslēgt" tomēr izdevās arī mājiniekiem. 54.minūtē izgājienu viens pret vienu izmantoja Aleksejs Tertišnijs, panākdams izlīdzinājumu. Tomēr pagāja nedaudz vairāk par minūti, kad vadībā atkal bija Toljati spēlētāji. Šoreiz rezultatīvs izrādījās trešās maiņas uzbrukums – precīzi meta Deniss Makarovs.

Mača izskaņā "Sibirj" laukumā sūtīja sesto spēlētāju, vārtus atstājot tukšus, tomēr drīzāk paši varēja zaudēt vēl vienu ripu, nekā atkal izlīdzināt rezultātu. "Lada" svinēja uzvaru 2:1, tā pietuvojoties izslēgšanas maču slieksnim. Pujacs ar rezultativitātes punktiem šajā mačā neizcēlās un arī soda minūtes nenopelnīja.

Izmantotie resursi
khl.ru

Slēpts komentārs: eske
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-26 20:18, pirms 16 gadiem
pujacs nazis mana skatijumaa labakais izlases aizsargs aiz karla protams !

     [+] [-]

, 2008-12-26 20:25, pirms 16 gadiem
Ka tad kad Jass bija Lada vins ar brinumus radija! A tagad...

     [+] [-]

, 2008-12-26 20:32, pirms 16 gadiem
Riharcs69 rakstīja: Malači... Prieks par Pujacu vienalga, ka shon neko ipashu neparadija, KHL spēlēt 1. maiņā tas vien liecina par ko labu!
Taatad - speeli skatiijies? Ja atbilde uz pirmo jautaajumu ir "nee", tad otrais jautaajums - kaa tu vari zinaat, ka neko iipashu neparaadiija? Tas, ja kaadaa speelee neguust punktus, noziimee, ka neko iipashu neparaadiija?